2777
2789
عنوان

اطرافتون دختری بوده که ازدواج خیلی خوبی داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 111818 بازدید | 1188 پست
یعنی چی این حرف!مگه میشه خدا خوشبختی و شادی بنده شو نخواد.طبق حرف شما یعنی کسایی که زندگیشون به جدای ...

خدا با توجه به صلاح و مصلحت و خواسته و آرزوی بندش و نسبت به اعمال و رفتار  و گفتار بندش و چ بسا امتحان و آزمایش و... برای بندش  قسمتش رو مینویسه...در اختیار جبر هست ...این اعتقاد و باور من است ...اعتقادی به شانس ندارم ...دنیا شانسی نیومده ک هر آنچه درونش رو شانسی و دل بخاهی به افراد و اشخاص خاصی داده بشه...

کاربر خانوم هستم.من عاشق پسر مذهبیه واحد روبرویمون شدم صداش همش تو اتاقمه دارم دیووونه میشم...سه سال هست که تو ساختمون ما دو تا پسر از شهر دیگه برای کار آمدن و زندگی میکنن و دیوار اتاق این پسر با دیوار اتاق من مشترکه، تویه طول سه سال تمام خنده هاشو صحبتاشو تلفناشو رازو نیازاشو و نماز خوندناشو نماز شباشو و حتی گریه هاشو (موقع رازو نیاز و خوندن دعا)شنیدم و خیلی وقتها ک شروع به صوت قرآن میکنن من اینور دیوار دست از کارم بر میداشتم و به صوت قران ایشون گوش میدادم و میگفتم خوشبحال همسرشون(مطمعن شدم مجرد هستند) من ایشونو ندیده بودم تا اینکه پارسال بارها ایشونو دیدم و دلم رفت و الان درگیرش شدم  من جز توکل کاری از دستم بر نمیاد ،من در ماه ۱۹ اسفند ۱۴۰۲ کربلا روزیم شد و اونجا از آقا خواستم یا فراموششون کنم یا اگر به صلاحه  این پسر رو به من ببخشه که مطمعناً قَدرش خواهم دونست در غیر اینصورت بهش همسری بده که قَدرشو بدونه...                             خیلی ها ازم پرسیدن به کجا رسید این عشق یک طرفه! (مرسی از پیگیریتون) پسر همسایمون اسمش آقا حامد هست.عزیزان از  آقا حامد رفتارهای مثبت زیادی دیدم از پارسال تا امسال نمتونم بازش کنم چون طولانی هست ولی در نهایت پسر همسایمون من رو خیلی نامحسوس نشون مادرش داده الانم رفته شهرشون و خبری نیست ازش حالا نمیدونم باز هم میبینمش یا نه! و خبری هم از خواستگاری  نیست 💔🥺شاید مادرش خوشش نیومده و هزارتا شاید دیگر... یک صلوات برای آرامشم و حاجتم مهمونم میکنید عزیزان؟؟؟🌹مچکرم🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@ازسارابپرس سلام عزیزم من بخوام سه ماه تعلیق بشم باید چیکار کنم؟

سلام

نی نی یار تگ می کنین میگین درخواست تعلیق ۹۰ روزه دارین.

الان niniyar_5 هستن.

ساعت ۱۱ شب به بعد ⬅️ niniyar_2 هستن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

@ازسارابپرس سلام عزیزم من بخوام سه ماه تعلیق بشم باید چیکار کنم؟

اخطار زرد 🟡

۱ روزه

۳ روزه

۷ روزه

اخطار نارنجی 🟠

۱۴ روزه

۲۱ روزه

اخطار قرمز 🔴

۳۰ روزه

۶۰ روزه

۹۰ روزه

اخطار مشکی ⚫️

۲ نوع هست:

خودشون تعلیق کنن                ⬅️ بدون برگشت معمولا

خودتون درخواست تعلیق بدین ⬅️ قابل برگشت ⬅️ از طریق تماس با ما 

اخطار زرد 🟡اخطار نارنجی 🟠اخطار قرمز 🔴 ⬅️ خود به خود کاربری برمی گرده سر همون روز و ساعت نیازی به مراجعه به تماس با ما نداره.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

اره دوستم پسره پولدار قدبلند خانواده دار و خرج کننن یعنی خرجایی میکنه بلاگرا نمیکنن از عروسی خفنش تا فرمالیتش ماشین بی ام وش طلاهاش اصن یچیز عجیبیه همیشه هم سفره بهترین هتلا بهترین لباسا در حدی که شب یلداییشو تالار براش گرفت با فقط ۸تا پالتو بقیش هیچی پلاک سرویس طلا یلداش بخدا اندازه کف دستم بود دختره ام کاملا معمولی محله وسط روبه پابین میشستن حتی دانشگاه نرفت بخاطر شهریه الان میره هرروز یه استایل مامانش خیاط باباش نانوا خودش منشی باشگاه زنونه قد متوسط رو به بالا توپر بعد نامزدیم دندون کامپوزیت کرد و ژل و اصلاح صورت شیک شده صورتش

من خودم همچین ازدواجی داشتم .خداییش شوهرم همه چی تموم بود اما....اما....زندگی هیچ کس را از بیرون نبین عزیزم.از زندگیم راضیم عاشق شوهرمم هستم.ولی هر ادمی ایراد خودشا داره .بلاخره انقدر مورد های مختلف تو زندگی هست که همه توش بیست نباشند ولی به چشم بقیه هم نمیاد و همه حسرتتا می خورند.

زنداییم خیلی خیلی خیلی خیلی زشته و از یک خانواده سطح خیلی پایین و فقیر 

داییم مهندس هست و درامد خیلی بالا و خیلی خوش برخورد با همسرش ب شدت عاشقه 

عشق شون ۱۸ ساله زبانزد فامیل هست 

فقط شانس

عزیزم نوشتین برای کامپیوتر راهنمایی میکنیدمیشه یه راهنمایی بدید به من که چه شاخه ای از کامپیوتر و ن ...

بستگی به علاقتونم داره 

من بهتون سایت نویسی یا برنامه نویسی رو پیشنهاد میکنم

ولی دوره یادگیریشون کمی سخته و پر هزینه ولی درعوض همجا دستتون پره و بازار کارش براس

فوتوشاپ هم خیلی عالیه یادگیریش از اون دوتا آسون تره و کاربردی هم هست و شما به صورت مستقل هم میتونید کار کنید 

زرافه ی بابا هستم.یک عدد وطن پرست..بحث کردن رو زیادی دوست دارم..برنامه نویسم و رابطم با کامپیوتر خیلی خوبه می تونم راهنماییتون کنم..مترجمم هستم و ساب کیدراما و سیدراما میزنم 🤭 تایپم intj بنفشه. سنیم که مشاهده میفرمایید درسته و سن روحی بندس..دلتون خواست برا منم صلوات بفرستید و بگید تا منم دعاتون کنم.قطعا سنتصر ان‌شاءالله 🇵🇸🇵🇸

جاری خودم یک زن چاق قدش کوتاه هست قیافه هم آنچنان نداره سبزه با کلی دونه رو صورت تو یک خانواده پرجمعیت کم درآمد کم سواد برادراش حتی سیکل ندارن جونم هستنا ولی اعتماد به نفس در حد عرش با برادر شوهرم ک خیلی خوشگل زن دوست خیلی زیاد از نظر مالی سواد هم سره ازدواج کرد