2777
2789
عنوان

اطرافتون دختری بوده که ازدواج خیلی خوبی داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 111818 بازدید | 1188 پست
قشنگم قبل از همه چیز ظاهر زندگیه دیگرانو با باطن زندگیه خودت یکی نبین ولی دیدم دختره منگ و گیج اومده ...

داشتم متن و میخوندم و یه لحضه یاد خودم افتادم که ازدواح نکردم و تمام این کارارو خونه بابام کردم و میکنم، خیلی حس خوبی بهم داد خدایاشکرت❤️

یکی از فامیلامون شوهرش اصلا پولدار نیست ولی بعد هشت سال اینا، همچنان یه جوری بهم احترام میذارن همه جا که فکر میکنی تازه دوست شدن باهم، حتی غذارو هم بدون حضور هم نمیخورن و وایمیسن تا اون یکیشون بیاد بعد شروع کنن

با این که دختره خونه پدرش به شدت پرو و بی ادب بودو هست

ولی اصللاااا و عبدا تو جمع به شوهرش بی احترامی نمیکنه و صداشو بالا نمیره، شوهرشم همینطور

فکر کنم راز خوشبختیشون صبر و سیاست دختره و احترام و نجیب بودن پسرست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی دیگه از اطرافیانم کاملا سنتی با معرفی خالش ازدواج کرد و رفت شهر دور، یه حالت قسمت طور

الان شوهرش تحصیل کرده پولدار، نجیب، باکلاس، عاشق بچه و خانواده، دانا....هرچی بگم کم گفتم

هر هفته یه شهر ایران و میگردن

و زنه اصلا برو رو نداره و قرتی نیست خیلی هم محجبست

یه دختره تو فامیل ازدواج کرد با یه پسر فوق العاده پولدار و خانواده دار و در اوج خوشبختی بودن ینی فک میکردیم هستن مدام سفر و اینستارو پر کرده بود از کادو و جشن هاشون 

که متوجه شدیم شوهره خیانت کرده 

نه

تو تمام فا میل ما من از همه بهتر بودم وهستم 

برای اینکه به اونها نشون بدم ادمها چطور ازدواج موفق میکنه    مجبورشدم خودم ۴ تا ازدواج موقت کنم تا اونها غ بتونن یاد بگیرن 

حقیقت داره  یا خوابه که دستات  توی دستاشه     محاله اون نمیتونه مثل من عاشقت باشه     باهاش خوشبخت وآرومی   سرت رو شونه اونه     یه روزی مال من بودی     ولی اینه نمیدونه      نمیدونه که دست تو   تودستای منم بوده      بهش بگو که اغوشت یوقت جای منم بوده      بگو چی بین ما بوده    سر عشقت چی اوردی           اونم حرفاتو باور کرد  واسه اونم قسم خوردی 

دلم میخواد به نیت ۵ تن ال ابا    پنجمین ازدواج موفق خودم رو هم بکنم   هم اون چهارتا از تنهاژی در کیان هم یه دختر دیگه خوشبخت خواهد شد  

خوب کاریه که ازدستم بر میاد 

حقیقت داره  یا خوابه که دستات  توی دستاشه     محاله اون نمیتونه مثل من عاشقت باشه     باهاش خوشبخت وآرومی   سرت رو شونه اونه     یه روزی مال من بودی     ولی اینه نمیدونه      نمیدونه که دست تو   تودستای منم بوده      بهش بگو که اغوشت یوقت جای منم بوده      بگو چی بین ما بوده    سر عشقت چی اوردی           اونم حرفاتو باور کرد  واسه اونم قسم خوردی 

اره البته ک حسادت نمیکنم ولی واقعا ی دوستی دارم چندسال پیش با یکی نامزد شد و طلاق گرفتنش چن سال طول کشید نمی‌دونم دیگ چرا تو همون پروسه طلاق با یکی آشنا شد از خودش کوچکتر ینی اسم شوهرش تو شناسنامه بود با این ایام رابطه داشت تازگیا با همون آقا ازدواج کرده😐

آزادی داشته ، ول بوده ، اعتماد بنفس داشته ، خانواده همراه که تو دوران دوستی هواشو داشتن ، شانس زیاااد و از همه مهمتر .... خدا براش خواست به عشقش برسه . چیزی که برا من نخاست  🙂

دقیقاا چیزایی که من نداشتمو اون داشت !

اون دختر اولی چطور با شوهرش آشنا شد؟ازدواجشون سنتی بود یا دوست بودن قبلش؟

سنتی بود اصلا اون اقاملاکش خیلی فرق داشت یهویی نمیدونم چیشد رفتن سراغش من خودم ازفامیل همون اقاهه هستم 

گاهی انسانم آرزوست
ممنونم از راهنماییتونمدارک جهاد دانشگاهی بهتره یا آموزشگاه ها؟برای فتوشاپچون خودمم پیش زمینشو دارم ی ...

مدرک زیاد ملاک نیست کیفیت کارتون ملاکه ولی جهاد دانشگاهی استادای ماهرتری داره آموزشگاه تجربه بیشتری دارن

شما با کار فتوشاب میتونید هم خودتون کسب و کارتون ایجاد کنید بنر بسازید لوگو بزنید ادمین پیج باشید 

هم میتونید برای کافی نت ها عکاسی ها کار کنید 

زرافه ی بابا هستم.یک عدد وطن پرست..بحث کردن رو زیادی دوست دارم..برنامه نویسم و رابطم با کامپیوتر خیلی خوبه می تونم راهنماییتون کنم..مترجمم هستم و ساب کیدراما و سیدراما میزنم 🤭 تایپم intj بنفشه. سنیم که مشاهده میفرمایید درسته و سن روحی بندس..دلتون خواست برا منم صلوات بفرستید و بگید تا منم دعاتون کنم.قطعا سنتصر ان‌شاءالله 🇵🇸🇵🇸

دلم میخواد به نیت ۵ تن ال ابا پنجمین ازدواج موفق خودم رو هم بکنم هم اون چهارتا از تنهاژی در کیا ...

فقط حواست باشه خوب بهشون رسیدگی کنی که همسرات سمت دوست پسر داشتن نرن که بخوان از تنهایی درت بیارن😄

🏃🏻‍♀️

خیلی از کامنتاخوندم متوجه شدم حسادت تو وجود ۹۰٪خانم ها هست

اکثرکسایی که نظر دادن این بود

دختره زشت بود، یه پسر پولدار اومد گرفتش.....

خداوند زیبایی تو وجود هرکسی گذاشته(شاید از نظر شمازشت باشه)