2777
2789
عنوان

اطرافتون دختری بوده که ازدواج خیلی خوبی داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 111659 بازدید | 1187 پست
دونفرومیشناسم یکیشون دختره خداشاهدیه بندانگشتت میرفت جای حفره های صورتش خونشون خرابه بوداوضاع پدرداغ ...

حفره های صورتش یعنی جای آبله داشت ؟ زیاد بود ؟؟؟

الان درست کرده جای آبله ؟؟

چون درست نمی‌شود معمولا 

البته عزیزم مهم ترکیب صورت و سفیدی پوست .....

مردها زیاد اهمیت نمیدن به جای جوش و .....

ما زن ها به جزییات اهمیت میدهیم 

دوست من پر از جای بله مرغان داره  و سبزه هم هست 

زن یک آدم معروف هست که اسمش و نمیتوانم بگویم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودم وقتی ازدواج کردم تو فامیل ترکید همه دخترا فامیل از حسودی پشت سر شوهرم حرف زده بودن عروسی با شکو ...

خوب عزیزم موقعیت خودت و قیافه مگه چطوری ،؟؟

شوهرت پولدار ؟

کجا آشنا شدی

این تاپیک جالبه 

و شاید آموزنده برای مجردها 

عزیزم والا راستشو بخواهید من چند تا شوهر خواهر دارم که والا میتوانم بگم پایین تر از خواهرام هستن ما ...

عزیزم زندگی پستی و بلندی زیادی داره

اولن صبور باش

دومن خودشناسی کن..خواستی بیا دایرکت بگم با کدوم استاد خود شناسی کنی زندگیت تغیر میکنه و میشه 

سیاستم داشته باشید

چرا از تاپیکی خوشتون نیومدنی بی فرهنگ میشید.  فحاشی .دعوا .    مسخره کردن فردی که مشکلش رو بازگو کرده.  نمک پاشیدن رو زخم دل کسی که درد و دل کرده.    از تاپیک خوشتون نیومد بک بزنیدو برید.و استارتر رو اذیت نکنید.کمک نمیکنی راهنمایی نمیکنی نکن اشکال نداره ولی طرفم اذیت نکن بی فرهنگ نشو

قطعا هیچکس آرزوش این نیست که بدبخت شه یا زندگیش به طلاق منجر شه که میگید خدا با توجه به خواسته و آرز ...

عزیزم پیام کامل بخونید لطفا گفتم بر اساس خواسته و آرزو صلاح و آزمایش وامتحان و اعمال و رفتار و گفتار اون شخص و... برای بندش قسمت میکنه...شاید برای یک نفر فقط آزمایش و امتحان باشه برای یکی خواسته و آرزو یکی هم مکافات عمل خودش باشه این دیگه دست خداست صلاح در چه ببینه .. 

کاربر خانوم هستم.من عاشق پسر مذهبیه واحد روبرویمون شدم صداش همش تو اتاقمه دارم دیووونه میشم...سه سال هست که تو ساختمون ما دو تا پسر از شهر دیگه برای کار آمدن و زندگی میکنن و دیوار اتاق این پسر با دیوار اتاق من مشترکه، تویه طول سه سال تمام خنده هاشو صحبتاشو تلفناشو رازو نیازاشو و نماز خوندناشو نماز شباشو و حتی گریه هاشو (موقع رازو نیاز و خوندن دعا)شنیدم و خیلی وقتها ک شروع به صوت قرآن میکنن من اینور دیوار دست از کارم بر میداشتم و به صوت قران ایشون گوش میدادم و میگفتم خوشبحال همسرشون(مطمعن شدم مجرد هستند) من ایشونو ندیده بودم تا اینکه پارسال بارها ایشونو دیدم و دلم رفت و الان درگیرش شدم  من جز توکل کاری از دستم بر نمیاد ،من در ماه ۱۹ اسفند ۱۴۰۲ کربلا روزیم شد و اونجا از آقا خواستم یا فراموششون کنم یا اگر به صلاحه  این پسر رو به من ببخشه که مطمعناً قَدرش خواهم دونست در غیر اینصورت بهش همسری بده که قَدرشو بدونه...                             خیلی ها ازم پرسیدن به کجا رسید این عشق یک طرفه! (مرسی از پیگیریتون) پسر همسایمون اسمش آقا حامد هست.عزیزان از  آقا حامد رفتارهای مثبت زیادی دیدم از پارسال تا امسال نمتونم بازش کنم چون طولانی هست ولی در نهایت پسر همسایمون من رو خیلی نامحسوس نشون مادرش داده الانم رفته شهرشون و خبری نیست ازش حالا نمیدونم باز هم میبینمش یا نه! و خبری هم از خواستگاری  نیست 💔🥺شاید مادرش خوشش نیومده و هزارتا شاید دیگر... یک صلوات برای آرامشم و حاجتم مهمونم میکنید عزیزان؟؟؟🌹مچکرم🙏
دختر چه مزیتی داشت ؟شاغل بود ؟چطوری تور کرد

هیچی نه شاغلم نبود نمیدونم چطور اشنا شدن دختره کاراش مثل منشی باشگاه اینا بود کارای خیلی تاپی نبود پسره اصن بچه بالاشهره دختره قدو قیافه ای خوبه خوشگله ولی خیلی خاصو اینام نیست ولی این حرفم برا حسودی نیست دختره مثال بارز خرابا شانس دارنه😂انقددددد دوست پسر داشت که بلد بود خوبشو‌چطور تور کنه

از دوستانی که نتونستم جواب بدم عذر خواهی میکنم، تعداد صفحات خیلی زیاد بود و حقیفتا تا نصف تونستم پیامهای قشنگتونو بخونم و به بقیه ش نرسیدم، خیلی ممنون که تو تاپیکم شرکت کردین🌹

خوب چرا ؟دیابت داشتن یا مشکل مادر زاد یا سرطان من دلیلشو میخواستم چون جوان بودند

هیچکدوم یهویی کلیه هاش ازبین رفتن دلیلش معلوم نشد چرا اصلن که یهویی دوتاکلیه ازکارافتادن!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
حفره های صورتش یعنی جای آبله داشت ؟ زیاد بود ؟؟؟الان درست کرده جای آبله ؟؟چون درست نمی‌شود معمولا ال ...

جای جوش بود مثل خوره بودپوستش الان درستش کرده پوستش والا گندمی بودلاغربودبدفرم الان پوستش سفیدشده ولی هنوزلاغریشوداره

گاهی انسانم آرزوست
سلام عزیزم انشالله ک به حق بزرگی و مهربونی آقامون ابوالفضل محمد صادق سلامتیش رو بدست بیاره و چشم و د ...

الهی آمین

خدا لباس عافیت تن خواهرتون بپوشونه.طول عمر با عزت بهش بده.بهترین همسر و فرزندان رو عنایت کنه.عاقبت بخیرشون کنه.همه ی بیمارا رو شفا بده

عزیزم پشت اینها یک مافیا هست شک نکن خودشان اینارو بزرگ کردندوگرنه هم شکل این ها فراوان هست تو دنیا

قد بلند و خوش اندام اصلا فراوان نیس 

چرا بزرگش کنن خدایی اندام و هیکل و قدشون خیلی خوبه😐نکنه اندام قد کوتاه و چاق بهاره رهنما خوبه؟