2777
2789
عنوان

اطرافتون دختری بوده که ازدواج خیلی خوبی داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 111818 بازدید | 1188 پست
اینجور زندگیا خیلی غم انگیزه. زن یا مرد زحمتکش تو زندگی حروم میشه در حالی که میشده با یکی دیگه خوشبخ ...

درسته . 

گاهی گمان نمی کنی ولی خوب می شودگاهی نمی شود که نمی شود 

یه دختر لاغر استخونی به شدت سبزه با دماغ قوز دار و چشمایی بزرگ (چشم درشت قشنگ نه چشم بزرگ غیر عادی)

با یه عالمه دوست پسر و جاست فرند و سوشال فرند و...

با یه پسر پولدار ازدواج کرد البته پسره فکر میکرد کم سن گرفته زرنگی کرده نمیدونست این با تنها کسی که نپریده خواجه حافظ شیرازی بوده

دختر ۱۹ سالش بود پسر سی یا سی دو سه سالش دقیق یادم نیست

این تا عقد کرد پسره رو مجبور کرد خرج عمل بینی وفیلر و دانشگاه و ... رو بهش بده

مثل زنهای قدیمی دوازده تا النگو انداخت دستش و سرویس طلاشو با گردنبند و پلاک زنجیر تکی روهم روهم میپوشید

بعد میومد به دختر خواهرشوهرم که همسنشه و مجرده پز میداد 😅😅

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه دختر لاغر استخونی به شدت سبزه با دماغ قوز دار و چشمایی بزرگ (چشم درشت قشنگ نه چشم بزرگ غیر عادی)ب ...

خخخخخخ

خندم گرفت 

مخصوصا مدل طلا انداختنش 

خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘
خخخخخخخندم گرفت مخصوصا مدل طلا انداختنش

باورت نمیشه اولین عکس دونفره ای که با پسره گرفت و هنوز پروفایل تلگرامشه عکسی بود که توش سانروف ماشین پسره مشخص بود بعد فرستادش برای دختر خواهر شوهرم 

اونم اومد نشونمون داد

بعد بلافاصله پی ام داد فلانی ماشینو دیدی خوشت اومد 😶‍🌫️. 😂😂

اسی احساس میکنم خوشبختی رو توی پول میبینی 

ولی اینجوری نیست :)

پدر من آره پولدار بود ، دکتره 

مامانمم رییس ادارس 

حالا حتما داری میگی به به چه خونواده ای :)💔

ولی نه 

من شش سالم بود طلاق گرفتن 

مامانم هرز.ه‌ اس ، با چند نفره 

به از خودش کوچکیترا حتی ببخشیدا می‌ده !!!

من دیدم 

من با این سن چیزایی رو دیدم ازین خانواده ی به ظاهر باکلاس و پولدار !!!

و فهمیدم که خوشبختی پول نیست ؛ میتونه عشق باشه 

یکی اینجا بهم گفته بود 

عشقی که پول نداره به چه کاری میاد؟

میخاید باهم کنار خیابون گرسنگی بخورید؟؟

آره میخاییم گرسنگی بخوریم 

بهتر از اینه که زندگیمون بپاشه از هم 

تازه 

اونقدرا هم هیشکی بی پول نیست ، بالاخره بگی نگی جور میشه

میشه زندگی رو سامون داد...

دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱

ازدواج فقط و فقط باید شانست و اقبالت خوب باشههه

دختر زیبا دیدم در حد اروپاییی با ی میوه فروش ازدواج کرده بخدا

دختره رفیق بازم دیدم زیر طلا نمیتونه راه بره

خوشگلا شانس ندارن تمام

...https://abzarek.ir/service-p/msg/2012602

ازدواج فقط و فقط باید شانست و اقبالت خوب باشهههدختر زیبا دیدم در حد اروپاییی با ی میوه فروش ازدواج ک ...

حالا چون با میوه فروش ازدواج کرده بدبخته؟؟؟

شاید خیلی هم خوشبخت باشه 

خوشم نمیاد قضاوت میکنین 

دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱

باورت نمیشه اولین عکس دونفره ای که با پسره گرفت و هنوز پروفایل تلگرامشه عکسی بود که توش سانروف ماشین ...

واااای چه تباه 🤣🤣🤣🤣

اینجور ادمها تازه به دوران رسیده وندید بدیدن

خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘

من ی زوج میشناسم ک هردوشونم فامیل نزدکیمن از لحاظ ظاهری خب معمولی اما خیلییی از طرز رفتاراشون باهم دیگه ،عشق و احترامی ک بهم میدن و مدل بچه تربیت کردنشون،سبک زندگیشونو خیلی میپسندم واقعا خدا برا هم خلقشون کرده 

مُحاق:حالت ماه🌘در سه شب آخر ماه/                راحت زندگی کن؛طوری سکوت کن که انگار چیزی نمیفهمی؛نادیده بگیر انگار چیزی ندیده ای و آرام دور شو انگار چیزی نمیدانی.