2777
2789
عنوان

اطرافتون دختری بوده که ازدواج خیلی خوبی داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 111818 بازدید | 1188 پست

دوستان ی چیز بهتون بگم.   

اون دختراییکه دیدم زندگی خوبی داشتند 

داریم تو فامیل ک هم پولداره شوهرش هم تو عقد خونشو بنامش زده 

هم اینکه ماشین براش خریده 

چون هم اخلاقش خوبه هم حسود نبست هم زیراب زن نبست 

هم نمیزاره کسی بهش تو بگه. اول کم محلی بعد حاضر جواب خلاصه بگم تو سری خور نیست براش نظر بقیه مهم نیست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی ادم خودشیفته مغرور و پر افاده بود 

بعد ازدواج همین ویژگیاش خیلی بدتر شده به حدی که دیگ جواب سلام هم نمیده به کسی 

یه جوری خانواده شوهرش حلوا حلوا میکنن میزارن رو تخم چشاشون یه جوری عزیزه تو چشمشون که اصلا باورم نمیشه این ادم با این اخلاق گند تونسته خودشو تو دل بقیه جا کنه 

🧸🔮🎀💗🌸

یکی از فامیل های شوهرم با یه بچه طلاق گرفته بود سنشم حدود چهل بود ، یه مدت با یه اقای متاهل فوق پولد ...

این خانمه ک معلومه قصدش فقط تیغ زدن بودنه اینجور ادما بلدن چحوری ی مرد رو خررر کن  همین ...همه چیز تو دنیا اشتباس 🤷‍♂️

...https://abzarek.ir/service-p/msg/2012602

ما یکی از فامیلای دورمون، دختره سبزه و چاق و قد بلند بود

درس نخونده بود تا دیپلم خونده بود

پدر و مادرش سالها بود با هم دعوای بدجور و اختلاف شدید داشتند

از نظر مالی صعیف بودند

بعد مادر دختره هرکی تو فامیل پسر داشت چشم داشت که بره برای دخترش و واسطه می کرد یکی را که بره بگه بیا اینا بگیر...حتی یکی بود پسرش شاگرد میوه فروشی بود این چشم به راه بود که بیاد دخترش را بگیره.... مادرش خیلی نذر و نیاز می کرد برای دخترش....

خلاصه زد و یه دکتر اومد دخترش را گرفت. دکتره قد بلند سفید خوش تیپ خانواده عالی وضع خوب و ...همه چیز تموم....

دختره ازدواج کرد و خدا را شکر از همه نظر زندگیش عالیه 

فقط بعد از ازدواجش یه دفعه لهجه اش ، ادبیاتش تیپش و برخوردش عوض شد😄😄😄😁😁😁😁

برای همه کلاس می گذارند

به بقیه خصوصا کسانی که پسر داشتند و اینا نگرفتند بی احترامی یا بی محلی می کنند و خلاصه دختره خیلی کلاس می گذاره و همه جا  هم صاحب نظره و با غرور وارد مجلس میشه و حرف میزنه

این کارهاش خنده دار و چندشه

ازدواجش هم سنتی بود و جاریش پیداش کرده بودو واسطه شده بود.....

فکر کنم جاریش گشته بود یکی را پیدا کرده بود که مطمئن باشه از خودش سر نباشه.....

جالبه که حالا برای همون جاری هم کلاس می گذاره

اره دور برم چند مورد دارم یکیشون عضو اینجام هست ولی نمیدونه ک من شناختمش ، البته هم خودش خیلی خوشگل و پولداره هم شوهرش خیلی اقاست به چشم برادری خیلی خوشتیپ و پولداره ، جفتشون خیلی با شخصیت و عالی ان ، امیدوارم همیشه خوشبخت باشن همه 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند