2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 589868 بازدید | 6384 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین رشد خیلی پیچیده س یهو میبینی بچه ب دایی میره ۲ متر میشه یا ب عمو میره کوتاه😁 ولی قد بجه با سن ...

ددکتر دختر من گفت بعد از تزریق ها اگر دیدیم صفحات رشد به سرعت در حال بسته شدن هستند اون وقت هورمون رشد تزریق میکنیم . حالا ماه دیگه قراره برای چکاپ پیش دکتر بره و ببینه وضعیتش چطوره

عزیزم خواهر من برعکس من خیلی چاق بود

به خاطر همین ۷ سالگی بلوغ زودرس شد

اما قدش هم خوبه ۱۶۸

تیکر تولدمه دختر قشنگم عشق من چرا نمی‌آییم تو دل مامان؟آخه باید حتما شوهرکنم بیای تو دلم؟الان من نصفه شبی شوهر از کجا پیدا کنم آخه زحمت بکش خودت بیا تروخدا مامانت خستس ناسلامتی اراده کرده از تخت پابشه به خاطر تو فقط یه چیزی من میدونم که شوهر چشم رنگی پیدا نمیکنم پس لطفا کن به من بکش من خوشگلم عزیزم تازه بعد از اینکه اومدی تو دلم میخوام واست یه آبجی هم بیارم به به تازه توکه چشات آبی هستش اونم چشاش عسلی طوسی هستش راستی یدونه آبجی به نظرم کمه چه جوره که شمارو سه قلو کنم اولی که تویی دیانا چشات آبیه پوست سفید موهای بور درست مثل من لاغر هم هستی دومی هم آبجیت هست که اسم نداره ولی اونم چشاش سبزه و موهاش بلونده خلاصه این خیلی خوشگله سومی هم اسم نداره فقط موهاش فرفری هستش و تپل چشاشم طوسی عسلی این که خیلی بامزست دوستان واسه دوتا دخترام اسم پیشنهاد بدین😄😄😄ای دلسو خنگ مردم رو خر حساب کردی اونا میدونن که تو مجردی و سه قلو هات ساخته ی ذهنته 🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲
الهی شکر .احتمالا شما و همسرتون ژن قد بلندی رو دارید . سن رشد دستش طبیعی بود یا بزرگتر از سنش ؟

یکسال بزرگتر بود.من وهمسرم قدمون متوسطه.ولی خانواده هامون اکثرا بلندن.خودم ۱۶۵.همسرم ۱۷۹

من طبق تجربه م حتما اول ازمایش خون بگیرین ک خدایی نکرده کمکاری تیروید نداشته باشه چون خود تیروید باع ...

اسی ببخشید یه سوال دختر من ۱۲سالشه قدش ۱۵۰وزنش ۳۲ خوبه؟عادت ماهانه م نشده هنوز

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

مامان های نگران تجربه‌ی شخصی بگم که پریود شدن دخترتون ربطی به رشد قدش نداره

دخترتون میتونه پریود بشه و قدش هم رشد کنه

دکتر ببرین و چک کنین مدام

بعضی تاپیک‌ها و کامنت‌ها رو که میبینم از سطح حماقت، بی سوادی و مقاومتتون دربرابر فهمیدن قلب درد میگیرم
استارتر  چیزی به قد کوتاها نگفت که. خب درست میگه پدر مادر در برابر رشد بچه ها مسئولن‌. هیچکی دو ...

مگه من گفتم استارتر به قد کوتاها چیزی گفته؟؟  اصن خوندی من چی گفتم بهش؟

من خودم از قدم راضی ام اما چی؟؟؟

گور بابای ناراضی مگه قد کوتاه نقص و ایراده که پدر مادرا ناراحت و ناراضی باشن ازش؟! اصلا نمیفهمم بر چه اساس قد بلند شده معیار زیبایی!! و قد کوتاه نقص و ایراد محسوب میشه! 

چون فشن شوهای خارجی معیار زیبایی رو انتخاب میکنن و قد بلند رو جز معیارهای زیبایی انتخاب کردن کل مردم باید عقل و چشمشون به انتخاب یسری برند کاری باشه که دنیا رو با این کارشون تو دست گرفتن...

💔
زمان ما بلوغ زود رس نبود من سوم دبیرستان پریود شدم  😶😶😶😶

خب تو بلوغ دیر رس داشتی😁😂

اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ❤

وای استارتر کاش ما هم اینهمه مثل شما پیگیری میکردیم

دختر داداشم ۷ سالگی نشانه های بلوغ درش ظاهر شد و متاسفانه ۹ سالگی هم پریود شد 

الان هم میشه براش کاری کرد؟؟ قدش کوتاه و خیلی تپله

الان یکسال بیشتره پریود میشه

خواهش میکنم طبق تجربه بگین راهی داره؟؟

نفس میگوید: وقتی همه چیز درست بشود، به آرامش میرسم. روح میگوید: به آرامش برس، همه چیز درست می‌شود!!!
عزیزم تا ۱سالگی شیرمهمه بعد ۱سالگی روزی ۲تا ۳بارهم کافیه دیگه بزرگ بشه ۲بارهم توخواب بخوره کافیه اما ...

از وقتی شیرش گرفتم همیشه خدا مریض  درست سیرش نمبکرد ولی برا سیستم ایمنی ش خوب بود😢