2777
2789

کرم جوانه گندمه 

همینجور خریدم ۲۰۰تومن 

ی دوستی میگفت خوبه

بخاطر پوست حساسم گفتم بپرسم

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا مامان شدنم دعا کنین؟؟میشه برا سلامتیم دعا کنین؟؟

آره مهم اینه که آلمینیوم ، پارابن و فتالات نداشتع باشه

نزنم یا بزنم اینو

عطرم داره یکم 

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا مامان شدنم دعا کنین؟؟میشه برا سلامتیم دعا کنین؟؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم یه خط چشم خریدم دیدم روش نوشته ۱۳ درصد آلومینیوم😐😐😐

لعنتی ۱۳ دررررصدددددد؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
منم یه خط چشم خریدم دیدم روش نوشته ۱۳ درصد آلومینیوم😐😐😐لعنتی ۱۳ دررررصدددددد؟

اسمش چیه

من فقط پاریس میزنم اونم دیک اصل نمیاد

یساله فقط دنباله چشام مداد میزنم عالیه 

تنها راهش فقط امتحان کردنشه ، اول رو دستت بزن اگه حساسیت باعث خارش یا قرمز نشد رو صورتت هم میتونی بز ...

پوست دستم کجا صورتم کجا

صودتم بسیار نازک و حساسه

از ده تا شوبنده و ابرسان و فلان بزور یکیو قبول داره انتر

اسمش چیهمن فقط پاریس میزنم اونم دیک اصل نمیادیساله فقط دنباله چشام مداد میزنم عالیه

منم پاریس و لچیک میزدم

پیدا نکردم واجب بود واسه مهمونی

اسنس مشکی خریدم با اصرار فروشنده

دیدم روش نوشته ۱۳ درصد الومینیوم

گفتم یا للعجب اینو بزنم که به مرور کور میشم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
منم پاریس و لچیک میزدمپیدا نکردم واجب بود واسه مهمونیاسنس مشکی خریدم با اصرار فروشندهدیدم روش نوشته ...

ریملت چیه؟

ضد افتاب یا کرم پودرت همچنین

ریملت چیه؟ضد افتاب یا کرم پودرت همچنین

بل

ضد آفتاب برایت مکس

کرم پودر map boute