2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 590260 بازدید | 6398 پست
وای ممنون عزیزم چقد دنبال مامان هایی مث شما بودم شما هورمون رشد هم زدین؟؟ دکتر برا دخترم فقط میکرولی ...

بله من دخترم حدود ۱۰ ماه آمپول سیناتروپین میزنم....با اینکه خیلی وقتش کم بود ولی باز خدارو شکر خیلی جواب داده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من دخترم رو ۵ سال پیش بردم پیش متخصص.عکس از مچ دست چپش انداخت وگفت نهایتا ۶ماه دیگه پریود میشه وقدش بین ۱۵۵ تا ۱۵۸ میشه.۱سال ونیم بعدش پریود شد الان قدش ۱۶۸ شده.هیچ امپول وهورمونی هم استفاده نکردم چون دکترش معتقد بود دیر شده.این اتفاق برای پسر همسایمون هم افتاد.

خواهش میکنم این تاپیک رو کاری نداشته باشید گزارش نزنید یک بار به حرف گوش بدید این تاپیک وافعا آموزنده و درست و به جا هست با شما گزارش زن های قهار هستم.. به مادرانی که فرزندی شبیه استارتر دارن احترام بذارید البته اگه میتونید 

مولانا امیرالمؤمنین علی بن ابی طالب صلوات الله علیه و آله فرمودند زکات عقل تحمل نادانان است... مذهبی نماهای صاحب دین جدید لطفا هرگر روی پست های من ریپلای نزنید بحث دین و مذهب جای نظرات شخصی و تفسیر به رای نیست نیازی به تفاسیر به نَفْس شما ندارم ثقلینِ راه گشای تمام بشریت برای من کافی است... اگر جواب نمیدم یعنی لایق جواب دادن نیستید یعنی متوجه شدم انقدری🤏🏿 شعورمند و متفکر نیستید که با شما تبادل نظر داشته باشم یعنی فهمیدم اهل سفسطه و جدل هستید نه تفکر و تعقل... در شأن خودم ندیدم وقت بذارم همکلام بشم با تشکر. 🤌🏿اگر به شخصه در برابر اهانت های شما کوتاه میام جواب نمیدم به خودم و باقی کاربرها احترام میذارم و در کرانه های فرهنگی و شخصیتی من نیست مقابله به مثل کنم پس ادامه نده فکر نکن خیلی باحالی من کم آوردم تو الان شاخ شدی 😉🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج و العافیة و النصر و اجعلنا من خیر انصاره و اعوانه و شیعة و محبه والمستشهدین بین یدیه🤲🏻 💚اَللّـهُمَّ اَرِنيِ الطَّلْعَةَ الرَّشيدَةَ ، وَ الْغُرَّةَ الْحَميدَةَخدايا بنمايان به من آن جمال ارجمند و آن پيشانى نورانى پسنديده را💚
سن استخوانی ش بالاس خیلی ناراحتم براش قدش کوتاه بمونه خودم بلند نیستم ولی اینکه ۱۵۲ بشه خیلی خیلی نا ...

سللام عزیزم . دختر منم نه سال و چهارماهش بود که یهو نوک سینه اش جونه زد . وزنش ۲۸ قدش ۱۳۳ پیش فوق تخصص از قبل می‌بردم . آخرین بار که تغییراتش رو دیدم سریع عکس از مچ دستش گرفتم و آزمایش های تخصصی رحم و تخمدان و سونو تخم دان براش دادم . دکترش گفت به موقع آوردید و از این ماه بیست و هشت روز یکبار بایستی تزریق رو انجام بدیم . الان سه ماهه تزریق انجام میده . سن استخوانش یکسال بزرگتر شده بود . نگران نباش خانومی با این تزریق ها پریود رو‌تا دوازده سالگی عقب میندازن و بلوغ به موقع آغاز میشه

عکس مچ دستت بگیر ببین صفحات رشد باز  هزینه ش هم کمه

اگه کسی دکتر خوب میشناسه لطفا معرفی کنه تو خوزستان

اگه میشه برا شادی روح بابــام یه صلوات بفــرس یه قلب شکسته .. یه روح پریشون.. یه عاشق .. یه تنــها .. یه بیکس .. یه مجنــون .. از اون منِ مغــرور .. یه دیوونه مونده .. از ایــن خونــه بی تو .. یه ویرونه مونــده .. تو دنیامــو بردی .. سپــردی به ماتــم ولی تو خیــالم هنــوزم بــاهاتــم :) 
باهاش تمرین کن بعدا ک بزرگ بشه خوابش کمتر میشه کمتر میخوره شیرت کم میشه من چقد گریه کردم برا این شیر ...

عزیزم تا ۱سالگی شیرمهمه بعد ۱سالگی روزی ۲تا ۳بارهم کافیه دیگه بزرگ بشه ۲بارهم توخواب بخوره کافیه اما خب به دلم موند که قشنگ شیربخوره ،نمیدونم هرکاری میکنم نمیخوره تازه خوابش هم میکنم اصلا درست میک نمیزنه هعییییییی

..........
نه من منظورم اینه با اینکه توی سن 12سالگی پریود شدم ولی قدم بعد اون قشنگ رشد کرد و الان قد بلند خانو ...

ببین رشد خیلی پیچیده س یهو میبینی بچه ب دایی میره ۲ متر میشه یا ب عمو میره کوتاه😁 ولی قد بجه با سن استخوانی باید حساب کرد ن سن تقویتی و صفحات رشد ک باز باشه یا هورمون رسد ک تو بدن ک درست فعالیت کنه

من دخترم رو ۵ سال پیش بردم پیش متخصص.عکس از مچ دست چپش انداخت وگفت نهایتا ۶ماه دیگه پریود میشه وقدش ...

الهی شکر .احتمالا شما و همسرتون ژن قد بلندی رو دارید . سن رشد دستش طبیعی بود یا بزرگتر از سنش ؟