2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 590250 بازدید | 6398 پست
وایی کاراته قد رو کوتاه میکنه،بهت نگفتن؟

نه والا چیزی نگفتن ... درمورد امضاء ت هم من پسرم از ۳ ماهگی تو بیداری شیرم نخورد تا ۱ سال و ۹ ماهگی شیرم خشک شد ریفلاکس داد دکتر قبول ش نبود دارو بده تا بچه بزرگ شد و کلا بدش امد شیر بیداری بخوره حتما دکتر گوارش خوب ببر

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ۱۲ سالگی پریود شدم دیگه 🤦🏻‍♀️ منم زود رس بوده ؟ الانم قدم ۱۵۷ 

منم ۱۲ سالگی شدم نه ۱۲ سالگی دیگه زود نیست 

الانم قدم ۱۷۰ ربطی نداره برای شما بنظرم 

حالم اونجوریه که اخوان ثالث میگه: خواهم که به خلوت کده ای از همه دور، من باشم و من باشم و من باشم و من..... 
دختر من چهار سالشه تپله ۲۲ کیلوه نگران باشم یعنی

حتما ک بچه تپل بلوغ زودرس نمیگیره...یکی از عوامل شه دختر من زیر نمودار وزن بود ۷ سال و ۹ ماهش بود شروع شد ب مو در اوردن وزنش ۲۱ بود  

نه والا چیزی نگفتن ... درمورد امضاء ت هم من پسرم از ۳ ماهگی تو بیداری شیرم نخورد تا ۱ سال و ۹ ماهگی ...

اين حرف كه زيمناستيك و كاراته قد را كوتاه ميكنه اشتباست ادماي قد كوتاه تو ژيمناسيك موفقترن 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

[QUOTE=244095437]نگران نباش ببر پيش دكتر غدد ببينيد جي ميگه [/QUOTEهیچ ویتامینی نمیدم ولا نمیبرم دکتر بیخود ادمو نگران میکنه هر چی خدا بخاد بنظرم قد بچه میانگین پدر و مادره خودم ۱۷۰ و باباش۱۸۰ 

با مهربانی زندگی کنیم و لبخند بزنیم همه خوبند.
میتونی تو سوپ بریزی  یا تو خورشت  یا با شیر  من خودم براشون شیر موز درست میکردم سو ...

عزیزم میشع با شیر خشک هم قاطی کرد دخترم یک سالشه 

به امید معجزه...❤️🌱                                                   من غرق حاجتم و تو باب الحوائجی یا ابوالفضل العباس..     بطلب آقا..🧡                                                                یکی از آرزوهام اینه برم کربلا اگه امضامو دیدی دعا کن قسمت منم کربلا بشه🥺