2777
2789
عنوان

رد کردن کسی که دوستت داره

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 70 پست
پس خدا فقط کمکت کنه به عاقبت من دچار نشی دست آدمی نیفتی که بگی کاااااش اونی ک دوسم داشت و دوسش داشتم ...

امیدوارم…. خودمم میدونم هرکی در اینده بیاد به اندازه اون دوستم نداره ولی برای خودش بهتر بود، مراقب خودت باش دختر روحمون که داغونه حداقل مراقب جسمت باش

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید هم اینطور بوده، ولی بعضی وقتا اینقدر دوسش داری که رهاش میکنی خودمو گول بزنم قلبمو که نمیتونم وا ...

آفرین وقتی بهم نمیخوردین دلیلی نداشته اصرارکنین آخرش ی جا این تفاوته میزد بیرون اون بنده خدا عذاب میکشید 

امیدوارم…. خودمم میدونم هرکی در اینده بیاد به اندازه اون دوستم نداره ولی برای خودش بهتر بود، مراقب خ ...

❤️‍🩹🥺 

قربونت برم مهربون من 

ایشالله خدا بهش صبر بده و جفتتون عاقبت بخیر بشید و خدا خودش حواسش بهتون باشه 

چشم گلم تو هم مواظب خودت و مهربونیات باش❤️‍🩹

آفرین وقتی بهم نمیخوردین دلیلی نداشته اصرارکنین آخرش ی جا این تفاوته میزد بیرون اون بنده خدا عذاب می ...

اره دیگه منطقی بهش فکر کردم دوتا خانواده مذهبی اینقدر فاصله و از طرفی از نظر سطح اجتماعی هم بهم نمیخوردیم میدونم مردش بود تلاش میکرد جور میگرد ولی خوب با شناختی که از خانوادم دارم کار درستو کردم 

❤️‍🩹🥺 قربونت برم مهربون من ایشالله خدا بهش صبر بده و جفتتون عاقبت بخیر بشید و خدا خودش حواسش بهتون ...

خدانکنه عزیز دلم….. دورت بگردم جونم مرسی همچین تو ایشالا بهترینا برات رقم بخوره و خوشبخت شی❤️

ادما وقتی تو سن و سال تون فکر میکنن بازم تکرار میشه خیلی باید بگذره تا بفهمی همین یه بار بوده که دیگه تکرار نمیشه اگر واقعا دوسش داری ولش نکن خواهش میکنم ازت اگر بخوایین درست میشه اونقدر پافشاری میشه که خانوادتم راضی بشن 

من ورژن گذشته ای توم و بهت میگم اشتباه نکن از مردی که دوست نداره نگذر تورو به خدا

به ملیتی که حاصل جبر جغرافیاست نبالیم به انسانیت خود ببالیم    کانی یعنی چشمه و ارکیده به معنای رویای کانی.       مامان یک سگ
ادما وقتی تو سن و سال تون فکر میکنن بازم تکرار میشه خیلی باید بگذره تا بفهمی همین یه بار بوده که دیگ ...

نه منم میدونم تکرار نمیشه مطمئنم هرکیم بیاد به اندازه اون دوستم نداره و مردش نیست حسرتش از الان رو دلمه و میمونه ولی یه بار شکستمش نمیخوام وقتی میدونم نمیشه دوباره برگردم و بشکنه

نه منم میدونم تکرار نمیشه مطمئنم هرکیم بیاد به اندازه اون دوستم نداره و مردش نیست حسرتش از الان رو د ...

بزرگترین اشتباه زندگیت رو کردی دختر جون آفرین باریکلا 

به ملیتی که حاصل جبر جغرافیاست نبالیم به انسانیت خود ببالیم    کانی یعنی چشمه و ارکیده به معنای رویای کانی.       مامان یک سگ