2777
2789

موقع انتخاب رشته که مشاورم برام انتخاب رشته می کرد با توجه به رتبه ۷۸۵۰ منطقه ۳ گفت که همه پیراپزشکی ها قبول میشی❤️ 

البته همه رشته های پیراپزشکی در لیسانس محدوده حقوقشون تقریبا مثل هم حد حقوق کارمندی هستن🙂

گفت میتونی مامایی اتاق عمل هم بزنی و حتما قبولی.

بعد گفت اگه علوم آز هم بزنی گرچه لیسانسش زیاد خوب نیس ولی اگر ادامه بدی تا دکترا بخونی فوق العاده است و میتونی آزمایشگاه تاسیس کنی و پول دربیاری یا اگه مسئول آزمایشگاه شی به اندازه هیئت علمی حقوق می گیری

منم با همین نیت، اول علوم آزمایشگاه رو زدم. حالا که جمع مهمون یا فامیل میرم حس می کنم این فکر رو دارن که من مامایی، اتاق عمل اینا قبول نشدم و این باعث یه جور حس سرخوردگی بهم میده چون میخوام پرستیژ و کلاس کاریم بالا باشه🌹

چیکار کنم؟🥲

دکترای ژنتیک بخونم؟ دوره های زیبایی برم؟ یا چی؟ چیکارکنم شغلم باکلاس تر از اتاق عمل یا مامایی بشه؟🥲کمکککککک

دختر جان خودتو عذاب نده 

اگه پزشکی هم قبول میشدی شاید یکی بود که سرزنشش میکرد 

با همین روند جلو برو و روی خودت علایقت کار کن 

مثل روانشناس ها حرف می زنم 😌مثل فلاسفه فکر می کنم🤔 اما مثل روانی ها عمل می کنم😅

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.