2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 590260 بازدید | 6398 پست
من دخترم رو ۵ سال پیش بردم پیش متخصص.عکس از مچ دست چپش انداخت وگفت نهایتا ۶ماه دیگه پریود میشه وقدش ...

توی اون مدت رژیم غذایی خاصی رو دخترتون داشت؟

نی نی ها یهو خودشونو موقع شیرخوردن یا بازیگوشی توی بغل،هول میدن به عقب، مواظب باشین مثلا پشت سرشون دیوار یا مبل نباشه.نی نی هم مثل ما تشنه میشه بهش آب بدین.انگشت مکیدن بچه علاوه بر نشانه ی گرسنگی نشانه ی تشنگی هم هست چون به کمک انگشت توی دهنشون آب تولید میکنن،پس آب بدین به نی نی، دندونی یه جنس نرم و یه جنس تقرییبا نرم بخرین و همیشه توی بشقاب پلاستیکی یا جایگاه خود دندونی، روی زمین بذارین تا بچه هروقت خواست راحت برداره.موقع دندون دراوردن غذا نمیخورن و نق نقو میشن.پس درکشون کنیم چون به اندازه کافی نی نی خودش درحال اذیت شدن هست.اینجورمواقع مایعات مثل شربت شیرین خونگی مثلا شربت البالو، به و ... بدین، برای از پوشک گرفتن عجله نکنین اصصصصلا حتی ممکنه چندین ماه توضیح بدین تا دلش بخواد و سن و درکش برسه تا واقعا اون کاری که شما میخواین رو انجام بده،مثلا سرپا نشینه اصلا و هیچ روش و وسیله هم قبول نکنه.اگه دیدی صبرت کم شده و بعد از ده بار تذکر و حرف و ۱۰۰بار آموزش، داد میزنی ،دوسه تا برنامه تفریح و رفت و امد بذار.اگه تغییری نکردی برو دکتر و قرص ضعیف بخور،تا کلا بدنت ریلکس بشه.بچه دو الی ۳ ماه قبل از ۳ سالگی،الکی گاز نمیگیره، دندون آسیاب درمیاره و میل به گاز گرفتن چیزی داره پس دندونیاشو که از داروخونه خریده بودی بشور استریل کن بذار تو لیوان بذار پایین ترین طبقه یخچال و بهش بگو این برای شماست که گاز بگیریش( وگرنه بچه بی تربیت و گازگیر نیست،ولی وقتی هی بگیم گگاااززز نگیر ،بی تربیت،،،،،،،اونم تو ذهنش درج میشه یه بچه ی بی تربیت گازگیره و باید به همین کار ادامه بده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا خیلی صحیح گفتید افرین به شما استارتر عزیزم میفهمم به عنوان یک مادر نگرانی های خاص خودتونو د ...

دقیقا منم حرفم همینه.....

اعتماد به نفس و خوشحالیش مهم تره 

وگرنه به قول شما یکی ۱۸۰ قدشه اعتماد به نفس نداره خوشحالم نیست....

💔
ببین رشد خیلی پیچیده س یهو میبینی بچه ب دایی میره ۲ متر میشه یا ب عمو میره کوتاه😁 ولی قد بجه با سن ...

انشاالله به عمه هاش بره و دیر پریود بشه آخه باباش چون کوتاهه همیشه میگه امیدوارم بچه ها به تو بکشن بلند قد شن قد کوتاه بده، الانم خوش حاله دخترم بلنده اما من ترسم بلوغ زودرس که نکنه همه چیز خراب شه و کوتاه بمونه، البته الان که آگاهم بیشتر حواسم به دخترم هست و بیشتر اوقات بررسی می کنمش تا اگه نشانه های بلوغ رو داره جلوگیری‌ بشم

از وقتی شیرش گرفتم همیشه خدا مریض  درست سیرش نمبکرد ولی برا سیستم ایمنی ش خوب بود😢

من الان دختر شش سالم و پسره ۴ سالم فقط شبا موقع خواب شیر میخورن کافیه

رو رشد قدشون در آینده تاثیر داره

نعره هیچ شیری خانه ی چوبی را خراب نمیکند،من از رفتار بی سر و صدای موریانه ها میترسم.

ببخشید دوستان 

ببخشید استارتر 

کسی نیومد تاپیکم😓

لطفا با منطقا بیاید راهنمایی 

دعاتون میکنم 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/8988118/خوش-گذرانیو-رفتن-به-بیرون-یه-خانم-متاهلبا-دوستاش-چند-باردرهفته-یا-ماه-نرمالهو-صد?postId=244098323

دعام کنید تصمیمی که برا ازدواجم میگیرم بهترین باشه برام❤🙂از تهه دلتون مثل یه خواهر برام دعا کنید...هیچ کسو جز خدا ندارم که کمکم کنه از همون خدا برام بخواید🥲لطفا اگه مشاور خوب تلفنی ازدواج سراغ دارید بهم معرفی کنید و اگه تجربه ای درمورد استخاره با قرآن برای خواستگار دارید لطفا بهم اطلاع بدین🥰🙏 ❌هر تاپیکی که میزنم لزوما ربطی به شرایط خودم نداره❌ ولی من الان درگیر دو انتخابم بیشتر از همیشه به دعای شما نیاز دارم و بیشتر از همیشه به دست خدا، و من شهدای عزیز احمد پلارک و ابراهیم هادی رو واسطه می کنم که کمکم کنن تا بهترین راه رو انتخاب کنم، شما هم از تهه دلتون برا خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید اگه قراره یه مدتی هرچند کوتاه به یادم باشید و دعام کنید خوشحال میشم ریپلای بزنید و بهم بگید. 
وای استارتر کاش ما هم اینهمه مثل شما پیگیری میکردیم دختر داداشم ۷ سالگی نشانه های بلوغ درش ظاهر شد ...

عزیزم باید سن استخوانی ش ببینید چقد اگ صفحات ش بسته نباشه بلوغ ش عقب میندازن براش هورمون رشد میزنن ک بلند بشع

فکر نکنم قد ربطی به پریودی داشته باشه همش ژنتیکه پدر و مادر قد بلند باشن بچه هم قد بلند میشه

اگر امشب تا ابد ادامه داشته باشد....                                    مهم نیست اگر فردایی نباشد                                       
چون پریود نشده قدش عالیه طبق وزنش فک نکنم ۱ سال دیگه هم بشه

🌺 وزنش کم نیست خیلی لاغر به نظر میرسه 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
ممنون عزیزم بابت روحیه دادن تون انشالله ۱۶۰ برسه

سلام عزیزم

خواهر من یک ماه مونده بود تا ۷ سالش پر بشه موقع لباس پوشیدنش دیدم یکی از سینه هاش یکم برجسته شده

به مامانم گفتم چون تا حالا همچین چیزی ندیده بود خیلی نگران شد

اولش تصمیم گرفت با طب سنتی درمانش کنه ولی دیدیم قدش داره خیلی بلند میشه و رشد سینه هم بیشتر

بااصرار من بردیمش فوق تخصص غدد اطفال

آزمایش و سونو انجام داد و مشخص شد تخمدان‌ها فعال شده

و بلوغ کامل شروع شده

سن استخوانی هم ۱۱ سال بود😶یعنی ۴ سال بیشتر😔

از اون موقع داره آمپول میزنه هر ماه

اول دیفرلین؛ بعد کمیاب ک شد میکرورلین ؛اینم دیگه پیدا نمیشد واریوپپتیل؛و بازم قحطی اومد و الان داره لوپرومر ۳.۷۵ میزنه

خدا میدونه چ روزهایی رو میگذرونیم فقط برا پیدا کردن آمپولها؛

دیگه تزریق و دردی ک خواهرم می‌کشه بماند....

بازم خداروشکر خداروشکر خداروشکر .....

نمیدونیم تا کی باید آمپولها رو بزنیم ،دکترش ک میگه حالا حالا قطعش نمیکنم.الان نزدیکه ۹ سالشه

بهش یه مکمل کلسیم هم داده و ویتامین د۳

ما چهار تا خواهریم هیچکدوم این مشکلو نداشتیم 

این خواهرم هم مثل ما بزرگ شد نمیدونیم چرااینجوری شد

واسه موضوعی که ۵ سال دیگه برات اهمیتی نداره،۵دقیقه بیشتر غصه نخور✌️
عزیزجان موقع پریود قدت چقدر بود بعد از پریود چندسانت رشد کردی گلم

والا یادم نمیاد موقع پریودم چقدر بودم و بعد چقدر رشد کردم اصلا به این چیزا دقت نکردم. ولی من بابام قدش ۱۷۲ و مامانم ۱۷۵ بود و فامیل مادرم خیلی قد بلند بودن الان داداشم ۱۸۶ هست. 

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  
انشاالله به عمه هاش بره و دیر پریود بشه آخه باباش چون کوتاهه همیشه میگه امیدوارم بچه ها به تو بکشن ب ...

نه انشالله که بلوغ زودرس نمیگیره  قند و شکر و کاکاو و نمک و کم کنید مواد غذایی نگهدارنده