2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 590249 بازدید | 6398 پست
 اره سنو رحم تخمدان و آزمایش تیروید تنها ک نبود کلا چکاب هورمون زنانه و رشد بود خواستی عکس ش ...

اره عکس نسخه آزمایش برام بفرست من هفته ی دیگه میخوام بیام اصفهان منم دخترم همسن دختر شماست پیش ریاحی وامین زاده بردمش چیزی بهم ندادن میخوام با جواب آزمایش برم پیش هاشمی واسلامیان اصفهان 

لطف میکنی

ن دختر من با وزن ۲۱ کیلو بلوغ ش شروع شد این بیشتر حرصم میداد اخه من همیشه رو وزنش غصه میخوردم دلخوشی ...

بیشتر از قدش نگران وزنش باش و یلوغ زود رسش

دختر منم ۷سالشه و ۳۵ کیلوعه 

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه فکر نکنم قد ارثیه 

ولی  تیرویید مشکل داشته باشه شنیدم رو قد تاثیر داره ابجی کوچیکه من دلدرد شدید میشد ولی پریود نمیشد بابام فکر میکرد پریود شده دلدردای شدید ویهویی ایقد دکتر بردن نزدیک ۱۵ سال پیش     تا یه دکتر تشخیص داد مشکل تیرویید داره قدشم البته کوتاهه ولاغره ولی دیر پریود شد ما ۵ خواهر بودیم  همه ۱۵    ۱۶ ساله بودیم پریود شدیم 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭

خواهر منم ازین آمپولها میزد و دقیقا به همین شکل بود الان از همه مون بلند تر شده. الان قدش صد و شصت و هشت یاصد و هفتاد. فقط خواهر من والیبال حرفه ای کار میکنه از کلاس پنجم شروع کرد .بذارش ورزش امپولها را بزن و نگران نباش

عزیزم دارومیدم بهش رفلاکسش کنترل شده اما همچنان نمیخوره دیگه عادت کرده وگرنه گاهی توبیداری درحد۵دیقه ...

باهاش تمرین کن بعدا ک بزرگ بشه خوابش کمتر میشه کمتر میخوره شیرت کم میشه من چقد گریه کردم برا این شیر نخوردنش انشالله پسر شما خوب بشه 

نمیدونم بخدا هرجی گفتم بسکتبال برو قبول نمیکنه خوشش میاد جنگولک بازی

نه دکتر گفت امپول نزنه سال دیگه میشه چون دخترم خیییلی ضعیف و هنوز بچه س منو باباش تصمیم گرفتیم امپول ...

شما رو خودت مسلط باش، دخترتون رو اینطوری میترسونی... خیلیا تو ۹سالکی پریود میشن... اینقدر بردی دکتر و امپول،،امبدوارم بچه تا الان نترسیده باشه ک نکنه مشکل مهمی داره... خب بلوغ زود رسه، چه اشکالی داره اینقدر نگرانی نداره... نمیگم دکتر نمی بردی، ولی میگم که اینقدر ناراحتی و استرس نداره.

بنظرم تو خونه ورزشهای کششی انجام بده خیلی موثره،بذار به ۱۶۰ و خرده ای برسه همین الان.بعد قد نکشید هم طوری نیست

نی نی ها یهو خودشونو موقع شیرخوردن یا بازیگوشی توی بغل،هول میدن به عقب، مواظب باشین مثلا پشت سرشون دیوار یا مبل نباشه.نی نی هم مثل ما تشنه میشه بهش آب بدین.انگشت مکیدن بچه علاوه بر نشانه ی گرسنگی نشانه ی تشنگی هم هست چون به کمک انگشت توی دهنشون آب تولید میکنن،پس آب بدین به نی نی، دندونی یه جنس نرم و یه جنس تقرییبا نرم بخرین و همیشه توی بشقاب پلاستیکی یا جایگاه خود دندونی، روی زمین بذارین تا بچه هروقت خواست راحت برداره.موقع دندون دراوردن غذا نمیخورن و نق نقو میشن.پس درکشون کنیم چون به اندازه کافی نی نی خودش درحال اذیت شدن هست.اینجورمواقع مایعات مثل شربت شیرین خونگی مثلا شربت البالو، به و ... بدین، برای از پوشک گرفتن عجله نکنین اصصصصلا حتی ممکنه چندین ماه توضیح بدین تا دلش بخواد و سن و درکش برسه تا واقعا اون کاری که شما میخواین رو انجام بده،مثلا سرپا نشینه اصلا و هیچ روش و وسیله هم قبول نکنه.اگه دیدی صبرت کم شده و بعد از ده بار تذکر و حرف و ۱۰۰بار آموزش، داد میزنی ،دوسه تا برنامه تفریح و رفت و امد بذار.اگه تغییری نکردی برو دکتر و قرص ضعیف بخور،تا کلا بدنت ریلکس بشه.بچه دو الی ۳ ماه قبل از ۳ سالگی،الکی گاز نمیگیره، دندون آسیاب درمیاره و میل به گاز گرفتن چیزی داره پس دندونیاشو که از داروخونه خریده بودی بشور استریل کن بذار تو لیوان بذار پایین ترین طبقه یخچال و بهش بگو این برای شماست که گاز بگیریش( وگرنه بچه بی تربیت و گازگیر نیست،ولی وقتی هی بگیم گگاااززز نگیر ،بی تربیت،،،،،،،اونم تو ذهنش درج میشه یه بچه ی بی تربیت گازگیره و باید به همین کار ادامه بده
دعا کن خودش و تنش سلامت باشه من با قد ۱۵۳ نمردم و دارم مث آدم زندگی میکنم قدمم هیچ مشکلی برام تا الا ...

استارتر  چیزی به قد کوتاها نگفت که. خب درست میگه پدر مادر در برابر رشد بچه ها مسئولن‌. هیچکی دوست نداره بچه ش قد کوتاه بشه. شما خودت از قدت راضی هستی، اما ...

من دخترم 6 و نیم سالشه.میخوام از سال دیگه اول بهار حجامت کنم واسش که واسه قد خوبه.تا 14 سالگی هست این حجامت.البته زیر نظر پزشک طب سنتی

من تو این موارد طب سنتی رو بیشتر قبول دارم

دو ساله حجامتش کردم اول تابستون اصلا مریض نشده.با اینکه همه جا میریم بدون ماسک.مکمل هم اصلا نمیدم بهش

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است
عزیزم من دخترم یک سالشه خیلی نگران قدشم من خودم 158 هستم دوست دارم دخترم قدش بلند بشه از هفت سالگی ب ...

قد ۱۸ ماهگی دخترا میگن ضرب۲ بشه قد آینده میشه البته حدودی 

انشالله ک دخترتون قد بکشه و به موقع بالغ بشه من دخترم بلوغ زودرس داشت ک امپول زد ولی برا رشد ش زیر نظر غذد باشه خوبه