2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 590278 بازدید | 6399 پست
عزیزم برای بچه ۴ ساله هم خوبه که بدم به بچم قدش بلندتر میشه ؟

آره 

برا هر سنی خوبه 

من به بچه هام میدم 

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم دخترم هشت سالم ده ماهشه سینه هاشو جوانه خیلی کم زده پرخاشگر شده و موهاشو چرب میشه ولی موی زاید ا ...

من طبق تجربه م حتما اول ازمایش خون بگیرین ک خدایی نکرده کمکاری تیروید نداشته باشه چون خود تیروید باعث بلوغ زودرس میشه ... و آزمایشگاه معتبر باشه من چهارمین آزمایشگاه مشخص شد کمکاری داره  و سن استخوانی ش مهم تر اگ سن ش زیاد از سن خودش باشه صفحات رشد زودتر بسته میشه  دخترا معمولا تا ۱۵ مهابن ۱۶ صفحات رشد شون باز 

سن استخوانی ش بالاس خیلی ناراحتم براش قدش کوتاه بمونه خودم بلند نیستم ولی اینکه ۱۵۲ بشه خیلی خیلی نا ...

دعا کن خودش و تنش سلامت باشه من با قد ۱۵۳ نمردم و دارم مث آدم زندگی میکنم قدمم هیچ مشکلی برام تا الان ایجاد نکرده و ازشم راضی ام خدا هم نگفته قد بلد خوبه قد کوتاه بد و بلعکس....بچه بنده خدا این چند ساله هی آزمایش بده و آمپول بزن عوض اینکه نگران این باشی خب عوارض دیگه ای نداشته باشن براش یا اینکه چیز دیگه ای نباشه خدای نکرده نگران قدشی؟ بیخیال بابا بخدا قد بلند نه موفقیت میاره نه سلامتی میاره نه خوشحالی میاره نه حال خوب میاره نه به هدفت میرسونت هیچ کاری برات نمیکنه....

ولی برا قدومیتونی دکتر طب سنتی ببریش من شنیدم با حجامت و زالودرمانی این دوتا به رشد قد کمک میکنن برادر دوستم انجام داده بود نتیجه گرفته بود ۱۴، ۱۵ سالشم بود فکر کنم که انجام میداد

💔
دختر ۷ سال و نیمه ست  بوی عرقش تغییر کرده و پرخاشگر شده یکساله قد نکشیده من نگرانم وقت دکتر ...

عزیزم حتما فوق تخصص غدد کودکان ببر نه غدد بزرگسال و چکاب و ازمایش که بگیره متوجه میشد که علتش چیه من فک میکنم کمبود هورمون رشد ک رشد نکرده تو ازمایش و سن استخوانی ش معلوم  اون دکتر ک میبرید خیلی خیلی تحقیق کنید درموردش من ۱ سال الکی وقت هدر دادم با ۲ دکتر استان خودمون 

چیکار میکنی میخورن؟؟ 

میتونی تو سوپ بریزی 

یا تو خورشت 

یا با شیر 

من خودم براشون شیر موز درست میکردم سویق بهش اضافه میکردم 

برادرم قدش کوتاه بود نسبت به هم سن هاش دو سال هر روز استفاده کرد خیلی تاثیر داشت 

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
دختر منم 9 سال هفت ماهش موی زاید دراورده تو ناحیه شرمگاهی ولی اندازه زیادی نیس منم دوبار بردم تراکم ...

دختر من ۹ سال و ۵ ماهش قدش ۱۴۲ ولی سن استخوانی ۱۱ سال ..دختر من ۷سال و ۹ ماه بلوغ ش شروع شد نگران نباش تا ۱۱ونیم ۱۲ پریود نمیشه اگ سن استخوانی ش کمتر ک خوب جا برا ق  کشیدن داره دخترم معذرت میخوام الان موهای تناسلی کامل کامل درآمده  

عزیزم حتما فوق تخصص غدد کودکان ببر نه غدد بزرگسال و چکاب و ازمایش که بگیره متوجه میشد که علتش چیه من ...

ممنون عزیزم🌺

ما بدین در نه پی حشمت وجاه آمده ایم      از بد حادثه اینجا به پناه آمده ایم  
سعی کن به تغذیه اش خیلی برسی. مکمل ویتامینی و مواد معدنی بهش بده. به خصوص اونایی که کلسیم و ویتامین ...

تغذیه ک از همون ۱ سالگی درگیرشم ولی دریغ از وزن گیری چون این امپول جذب کلسیم کم میکنه دکتر بهش شربت کلسیم داده با قرص ویتامین دی  

دختر من ۹ سال و ۵ ماهش قدش ۱۴۲ ولی سن استخوانی ۱۱ سال ..دختر من ۷سال و ۹ ماه بلوغ ش شروع شد نگران نب ...

ن فقط ناحیه جلوی شرمگاهی هس اونم زیاد مشخص نیس فقط اب میخوره معلوم میشه منم نگرانم واقعا ولی ویتامین دی رو فراموش نکن و ال ارژنین با مشورت دکار بده من رو قد دخترم تاثیر داشت چندماهه تموم کرده دوباره میخوام براش بخرم شباهم تو شیرش پودر سنجد بریز بده تاثیر داره زیاد و اینکه ورزش حتنا بزارش حتما انشالله که زودار از 12 نمیشه منم مثه شمام همش دارم از اینو اون میپرسم در مورد دخترای هم سن دخترم واقعا نگرانیتو درک میکنم ولی امپول نزن میگن خوب نیست هورمونیه 

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏
ببخشید یه سوال یعنی کم کاری تیروئیدش باعث موی زائدش شده بود ؟؟؟ کم کاری تیروئیدش رفع میشه یا واسه ه ...

کمکاری یکی علت ها بلوغ زودرس و کوتاهی قد اگ پیگیری نشه خیلی عوارض داره متاسفانه دیر تو ارمایش ها مشخص شد