2777
2789

راهنمایی میخواستم

بیمه پدرمو می گیرم ماهانه 700 تومن 

مجرد و بیکارم و البته بی پول😕

میدونید که با این پولا زندگی پیش نمیره

چند روز میرم پیش خونمون تهیه غذا خانگی سفارش اینا رو مینویسم 

بهم گفتن باید برای ادامه کار  کارت بهداشت بیاری

ولی من میترسم برم کارت بهداشت بگیرم و بعنوان شاغل محسوب بشم و مستمری پول و بیمه تامین اجتماعی ام قطع بشه 

آخه کارت بهداشت و کسایی میگیرن که یا آرایشگاه کار میکنن یا بعضی مشاغل دیگه ؛ به هر حال برای شغله.

بنظرتون برای کارت بهداشت اقدام کنم اینترنتی میزنه شاغل؟؟

آخه مستمری دختر تا زمانی واریز میشه که مجرد و بیکار باشه

بنظرتون برم آزمایش برای کارت بهداشت یا نه؟؟؟

ممنون

فقط در صورتی ازدواج کنی قطع میکنن کاری به کارت بهداشت یاشاغل بودن نداره

مطمئنی ؟؟

آخه داخل برگه ای ک امضا کرده بودم نوشته بود در صورت ازدواج و شغل قطع میشه

تحقیق هم از بیمه اومده بودن تاکید داشتن ببینن شاغل ام یا نه😕

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مطمئنی ؟؟ آخه داخل برگه ای ک امضا کرده بودم نوشته بود در صورت ازدواج و شغل قطع میشه تحقیق هم از بی ...

عزیزم منظورازشغل  کارمند رسمیه نه شغل آزاد..دوست من بوتیک داره حقوق پدرشم میگیره وخیلیارودیدم اینجوری

کارت بهداشت ربطی به بیمه نداره. مگر اینکه کارفرما بخواد شما رو بیمه کنه که اونو نمیدونم بیمه شما قطع ...

بیمه که نمیکنن

فقط باید کارت بهداشت برای سلامت ببریم

700 چون بین من و پدر بزرگ و مادربزرگم تقسیم میشه  و سال بیمه پدرم کم بود 

عزیزم منظورازشغل  کارمند رسمیه نه شغل آزاد..دوست من بوتیک داره حقوق پدرشم میگیره وخیلیارودیدم ا ...

نه عزیزم شغل رسمی نیست. شغلی که از طرف کسی یا جایی بیمه شده باشه. مثلاً کارمند دولتی یا بخش خصوصی باشه یا کارگری باشه که کارفرما بیمه کرده باشه. 

بیمه که نمیکنن فقط باید کارت بهداشت برای سلامت ببریم 700 چون بین من و پدر بزرگ و مادربزرگم تقسیم م ...

ببین من کارشناس بهداشت هستم. میرم رستوران و کافی شاپ و... بازرسی . همه شون باید کارت بهداشت داشته باشن ولی کارفرما خیلیاشونو بیمه نکرده. ولی بازم برای اطمینان برو بیمه بگو اگه یه نفر مستمری پدر و مادرشو بگیره جایی هم کار کنه مستمری قطع میشه یا نه. اسم و مشخصات خودتو نگو بهشون. بگو برای اطلاعات خودم میخوام

ببین من کارشناس بهداشت هستم. میرم رستوران و کافی شاپ و... بازرسی . همه شون باید کارت بهداشت داشته با ...

عه چ جالب کارشناس بهداشت داره جواب میده😉

والا این محل کارم بیمه نمیکنن

فقط کارت بهداشت باید داشته باشم برای سلامت و اینکه بیماری انگل و واگیردار نداشته باشی

من غروب ها میرم سرکار یعنی 5 عصر تا 12 شب

و مامور بهداشت منو نمیبینه

بنظرت با صاحب مغازه صحبت کنم بیخیال میشه یا اجباریه؟

قبلا یکبار کارت بهداشت گرفته بودم سالم بودم.

خب کارت عوض کن . ی کار دیگه پیدا کن تا مشکل ایجاد نشه  .ولی تا جایی که من میدونم اگه بیمه برات ...

نه بیمه نمیکنن

فقط میگن کارت بهداشت اجباریه 

خواستم بدونم اگه کارت بهداشت بگیرم اینترنتی میزنه شاغل یا نه

آخه کارت بهداشت بیشتر برای شغل کاربرد داره😕

صحبت کن ولی اگه من بیام ببینم نداری صاحب مغازه رو جریمه میکنمااااا 😅😅

شما اطلاع دارید برای حقوق پدر بازرس خونه میاد یا نه؟

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سهم ما از این زندگی، چرا عادلانه نیست؟