2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 518053 بازدید | 37273 پست
تو محیط قرار بگیری سریع‌تر یاد میگیری، نگران نباش من دوماه آلمان بودم، هیچکس انگلیسی جوابتو نمیده تو ...

دقیقا😁😁 الان انتهای A2 هستم کو تا حرف زدن خواهر 🤣🤣

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
 خب همون عرق میکنه و دستگاه تناسلی زنا خودش مرطوبه رطوبت زیادم ک برسه بو میگیره سعی ک کلا لباس ...

عه هیچ چاره‌ای نداره؟! اخه قبلا اینجوری نمیشد چرا یهو اینطور شدم 😭 تو خونه هم زیاد مشکلی ندارم میرم دوش میگیرم یا زل شستشو میشورم و لباس زیر عوض میکنم، بیشتر مشکلم بیرونه باز مهمونی و خیابونم بعد چند ساعت برمیگردم خونه اما مثلا سفری، خارج از شهری آدم با کسای دیگه‌ست خیلی اذیت میشم، نمیشه شلوار شست روزی یکی دوتا لباس زیر عوض میکنم، پد روزانه میزارم اما خسته میشم همش درگیرشم! دیدم دئودورانت بیکینی هم هست اما اعتمادی بهش نیست جای حساسیه دلم نمیخواد مواد اینجوری بهش بزنم 

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

با یه لوله باردار شدی ؟؟؟ یا همون موقع که خارج رحمی بودی پریود هم شدی؟؟؟

نه دوتا لوله ام اون موقع سالم بود بعد خارج رحمی هیدرو شد یکیش،اره پریود شدم دوباره سه روز بعد از پاکی پریود شدم 

دقیقا😁😁 الان انتهای A2 هستم کو تا حرف زدن خواهر 🤣🤣

ایشالله به زودی.. خودت هر روز با خودت قرار بزار یه کلمه پیدا کن برو بیرون و ازش استفاده کن، فردا به کلمه دیگه.. آدم با زبان تئوری به جایی نمیریه، خیلی پروسه‌ش طولانی میشه! نترس خجالت نکش غلطم شده برو سوپرمارکت و .. حرف بزن! چندتا کلمه چندتا کلمه هی جمله‌هاتو کامل کن تا مکالمه‌ت روون شه

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
عه هیچ چاره‌ای نداره؟! اخه قبلا اینجوری نمیشد چرا یهو اینطور شدم 😭 تو خونه هم زیاد مشکلی ندارم میرم ...

جدیدا دارویی چیزی استفاده نمیکنی؟

شاید بدنت ب ژل حساس شده

البته همین ژل خیلی عارضه داره  دکتر گفت ابدا با ژل نشورخودتو فقط اب  چون مستعد عفونت میشی  باکتری های مفید وارن ازبین میبره

کلا چیزای معطر هم استفاده نکن 

بایوفم هم مصرف کن پروبیوتیک دستگاه تناسلی زنان هست

ایشالله به زودی مثبت میشی ❤️🤲✨

ممنونم ازت .

اون ماه هم علایم تخمکگذاری داشتم هم کیت تخمکگذاری  گذاشتم مثبت شد ولی پریود شدم

این ماه علایم تخمکگذاری که ندارم هیچ کیت تخمکگذاری هم گذاشتم منفی شد 

البته شاید کیتُ دیر یا زود استفاده کردم، امروز روز سیزدهممِ فردا دوباره امتحان میکنم کیت میزارم ببینم چی میشه 

😕

نه دوتا لوله ام اون موقع سالم بود بعد خارج رحمی هیدرو شد یکیش،اره پریود شدم دوباره سه روز بعد از پاک ...

دکتر نگفت چرا هیدرو شد؟؟؟ شاید به خاطر این بوده که جنین زیاد مونده بوده عفونت کرده

بچه ها جواب ازمایش بتای امروز من اومد

عددش شده ۹۵۴

خیلی زیاد نشده بنظرتون؟

یکشنبه ۱۲۵ بود

دکترم گفته بود اگر سه برابر بشه خوبه،اما الان عددش روزی دوبرابره فکرکنم

اصلا باورم نمیشه نمیدونم چرا،ی حس عجیب غریبی دارم،مخصوصا که خونریزی کم هم دارم😐😐😐

ای واای شاید‌دوقلو هست 😍😍‌نگران نباش ببر دکتر پس جوابو ببین چی میگه  

دکترم گفت من تا شنبه نیستم

اگر عدد بتات سه برابر شده بود برات نسخه ثبت میکنم برو بگیر

هم پروژسترون هم انوکساپارین،فولیک اسیدم که گفت بخور

نمیدونم برم دکتر دیگه یا صبر کنم شنبه برم پیش همین

دوقلو باشه که من استقبال میکنم چون بارداری پر دردسری خواهم داشت،اما بعید میدونم،من آخرین پریودم ۲۵ شهریور بوده

یعنی الان فکرکنم نزدیک شش هفته گذشته ازش

دکترم گفت من تا شنبه نیستم اگر عدد بتات سه برابر شده بود برات نسخه ثبت میکنم برو بگیر هم پروژ ...

خوب به نظر من ی دکتر دیگه بری خوبه خیالت راحت میشه بگو دکترم این داروها م واسم تجویز کرده استفاده کنم ببین نظرش چیه 🥰انشالله بارداری سالم و راحتی داشته باشی عزیزم

امیدوارم شمام یکی دو روز دیگه بیای خبر بدی بتات مثبت شده عزیزم😍😍

قربونت بشم ممنون انشالله خدا کنه ♥️🌸خیلی وقته منتظرم واسم دعا کن🙏

من الان بی بی چکم دقیقا مثل اون عکسی هست که شما دوتا بی بی چک فرستادید سمت چپیش اونجوری یعنی امیدوارم شدم عکس مال شمارو‌دیدمد🥹🤭

قربونت بشم ممنون انشالله خدا کنه ♥️🌸خیلی وقته منتظرم واسم دعا کن🙏 من الان بی بی چکم دقیقا مثل اون ...

چون هیچوقت هاله نداشتی انشاا… خیره

برا منم دعا کن چون خونریزی دارم،دعا کن اگر خیره بمونه

بنظرم داره خونریزیم زیاد میشه

این چند روزه همش خوابیده بودم،اما بازم بهتر نشدم

امیدوارم خدا‌ خودش همه جوره حواسش بهمون باشه