2777
2789
عنوان

چطور یه پسر بی خانواده پیدا کنم منو قبول کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 7538 بازدید | 241 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم درسته ازدواج مهمه.ولی شما تحصیل کرده ای انقد عاجزانه رفتار نکن.

من از تبار کوروشم* آزاده ای پر شورشم *پیکان تیر آرشم *خون رگ سیاوشم*من کاوه آهنگرم* تاب ستم نیاورم     از چرم پرچم ساختم* تا بر ستمگر تاختم*از غرب از ماد آمدم *از گلشن داد آمدم *ارژنگ پاک مادیم*من پارتیم اشکانیم* من شیر مرد پارسیم*موج خلیج پارسیم *اوج توان داورم* از شاه بیت خاورم* اعجاز نظم طوسیم* شاهنامه ی فردوسیم* آن روز ایران را ببین * برتر ز روم و مصر و چین* بسر شود این خاریم *زیرا که آریایی ام*معنی واژه " ایران " سرزمین آزادگان است . فردوسی در شاهنامه در باره خوی آزادگان ( ایرانیان ) چنین می سراید :تو با دشمن ار خوب گفتی رواست / از آزادگان خوب گفتن سزاست."ایران "یعنی سرزمین آریایی ها برگرفته از کلمه آریا یعنی نجیب و شریف.🧚‍♀️

من یک مسره اومد خاستگاریم چون یتیم بود قبولش نکردم.... ازش خوشم اومده بود صورت جذابو قد بلندی داشته ...

چی از یتیم بهتر دردت کمتر حرفت کمتر 

هنگامی‌ که‌ می‌دانید باید کاری‌ را انجام‌ دهید، اما پیوسته‌ کار دیگری‌ می‌کنید، روح‌ خود را خفه‌ و جوهر وجودتان‌ را انکار می‌نمایید.
خاک تو سرم اون زمان خواستم ازدواج کنم بابام نزاشت حداقل اون موقع طلاقم نگرفته بودن نزاشت حتی جواب مث ...

چی بگم شرایط سختیه فکر نمیکنم معرف بتونه کاری کنه معرف شرایطو بگه به طرف طرف  نمیاد نگاه کنه ببینه خوشگلی  به نظرم خودت باید بگردی یکیو پبدا کنی کم کم باهاش اوکی شی اونم تورو ببشتر بشناسه یواش یواش سربسته شرایط خانوادتو بگی اونم با جزئیات نه خیلی سربسته

عموی خاله ای عمه ای نداری با یکی اشنا شو ببرش اونجا بگو برادرم نداری اصلا اسم اونو نیار

اون موقع بد میشه بعدش میفهمن بدتر میشه

هنگامی‌ که‌ می‌دانید باید کاری‌ را انجام‌ دهید، اما پیوسته‌ کار دیگری‌ می‌کنید، روح‌ خود را خفه‌ و جوهر وجودتان‌ را انکار می‌نمایید.