2777
2789

من خواستگار زیاد دارم ولی بعد دیدن خانوادم میرن برنمیگردن نمیدونم چرا خدا بختم باز نمیکنه  دیگه سی ساله شدم 

با این حال که دکتری دارم شغلمم خوبه ظاهرمم خوبه حتی به پایین تر از خودم مثل پسر دیپلم و کارمند راضی شدم اما اونام بخاطر شرایط خانوادگیم منو پس میزنن 

چون پدرم قبلا مارو ول کرده زن گرفته مادرمم الان داره ازدواج میکنه کل وسایل خونه رو فروخته تا سرش خلوت شه شوهر کنه قبلا خونمون بالاشهر بود الان توی پایین شهر توی یه خونه خرابه مستاجر شدیم مادرمم اذیتم میکنه میگه زودتری برو میخوام شوهر کنم 

داداشمم ولمون کرده با زن سن بالایی عقد کرده اینجا نمیاد حتی نمیگه مرده ای زنده ای

مامانم نهایت دو سه ماه دیگه بی شوهر تحمل کنه فکر کنم دوست پسر داره صیغه شده چون بشدت خوشحاله شبا خونه نمیاد 

منم نه میتونم مراسم خواستگاری برگزار کنم نه عقدی چیزی فقط دنبال یکیم بدون هیچی عقد کنیم چطور چنین ادمی پیدا کنم

فکر کنم این مردای طلاق گرفته شرایطم قبول کنن اما چطور پیدا کنم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بذار مامانت شوهر کنه فعد یکم وضع و اوضاع درست بشه شنا ازدواج کن

هنگامی‌ که‌ می‌دانید باید کاری‌ را انجام‌ دهید، اما پیوسته‌ کار دیگری‌ می‌کنید، روح‌ خود را خفه‌ و جوهر وجودتان‌ را انکار می‌نمایید.

تو چه ربطی به خانوادت داری؟؟

طرف میخواد با تو زندگی کنه

خانوادتو میخواد چیکار؟؟😑عجیبه واقعا

مردم از بنده میپرسند:شما سوسیالیست هستی یا کمونیست؟بنده تروریست هستم دوستان
اره

بعیده پیدا نمیشه بگرد دنبال پسر کم سن و سال 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

من یک مسره اومد خاستگاریم چون یتیم بود قبولش نکردم.... ازش خوشم اومده بود صورت جذابو قد بلندی داشته بچه کاریم بود 

گفتی یاد اون افتادم یجوریم انگار دلم براش تنگ شده

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 

بعیده کسی با دکتری و شغل ایجوری فکر کنه.!

تشریف ببرید پانسیون زندگی کنید

ک هزنیه انچنانی هم نداره..

و یا ادم مناسب ازدواج گنید

نه کسی مثل پدرتون ک خانواده ای مثل خانواده ای شما جا بزاره از خودش

فوقش هم ازدوتج نکنید

اسمان به زمین نمیاد ک

💕