سلام من مامانم اصلا برام دعا نمیکنه میگه حوصله ندارم مامانم سکته کرده مغزش و حافظه ش خوب نیست زیاد ولی وقتی که سالمم بود همینجوری بود گاهی ساعتها التماسش میکنم که برام دعا کنه ولی بازم نمیکنه یه بار خونه دایم بودم دوساعت ازش خواهش کردیم با زن داییم که چرا برام دعا نمیکنه بازم نکرد وقتی هم به زور چیزی میگه با حالت تحقیر آمیز یه جمله میگه اما انگار غم من غم اون نیست تازه بابام رو از دست دادم کاش انقدی که به مامانم خدمت کردم به اون خدمت میکردم کاش به اون میگفتم برام دعا کنه خجالت میکشیدم فقط ، چرا میگن دعای مادر چرا خدا خودمون رو لایق نمیدونه قبول کنه چرا این شرایط انقد سخته چرا اجابت دعا دعای مادر میخواد؟ من مشکل دارم دوستم میگه از مامانت بخواه برات دعا کنه اینم از مادرم هر بار ازش میخوام دعام کنه تو خونه دعوا میشه دلش نمیخواد دعا کنه زیاد روحیه ش خوب نیست هرکاری هم براش میکنم هرچی بهش خدمت میکنم بازم دعا نمیکنه ، حالا سوال من اینه حتما باید دعا کنه تا خدا نظر کنه( در مورد ازدواجم دوست دارم برام دعا کنه اما عین خیالش نیست) یا همین که من بهش محبت کنم کافیه انتظار دعا ازش نداشته باشم
درسته عزیزم اما تو نی نی سایت بود فک کنم خوندم یکی گفته بود یه نفر گفته بود یه پستی برای مادرش فرست ...
نگران نباش خدا شرایط زندگی هرکی رو میدونه
از حضرت فاطمه بخوا دعات کنه اونم مادر توعه دست رد به سینت نمیزنه فردام شب ارزوهاست منم از خضرت فاطمه میخوام مارو لایق بدونه به عنوان بچه هاش دعامون کنه
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
مرسی از همه ی مهربونا من جوابم رو گرفتم باید فقط بهش محبت کنم به اینکه دعا کنه یا نه گیر ندم و خودم دعا کنم. اینجا بهتر از بهترین مشاوره ها نتیجه میده بس که آدمهای با فهم و مهربون هستن👏👏👏👏
شما چندسالته؟مگه حتما باید بشینه جلوی خودت دعا کنه؟کافیه یک لحطه از دلش بگذره یا توی ذهنش.من به شدت ...
من ۲۹ سالمه برای ازدواجم خیلی خجالت میکشم که تاحالا نشده اونقد به خودم فشار میارم گاهی نصف شب از خواب میپرم یادم می افته مجردم اگه بعد مرگ نتیجه میده خوب از بابام بخوام اون نه نمیگه میدونم.😭💋
نباید دعا کنیدباید راضی باشید بخ رضای خدابه اون درجه برسیددرها باز میشخ
عزیزم ببخش خیلی سوال میپرسم ولی این مرحله رو که میگی باید راضی باشی به رضای خدا میشه برام توضیح بدی منم درکش نمیکنم همش بخدا میگم خدایا چرا همش میگی نه همش میخوای خواست تو باشه یه بارم بزار حرف من باشه مگه عقلی که خودت بهم دادی خودت قبولش نداری که میگم این خواسته م برام خوبه یا اگه خوب نیست کاری کن خوب باشه بعد بده ، فک میکنم خدا باید انقد مهربون باشه که خواسته ای که به صلاحمونم نیست اجابت کنه