2777
2789
عنوان

دعای مادر اثر داره واقعا که بهش گیر بدیم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 44 پست
درسته عزیزم اما تو نی نی سایت بود فک کنم خوندم یکی گفته بود یه نفر گفته بود یه پستی برای مادرش فرست ...

نگران نباش خدا شرایط زندگی هرکی رو میدونه 

از حضرت فاطمه بخوا دعات کنه اونم مادر توعه دست رد به سینت نمیزنه فردام شب ارزوهاست منم از خضرت فاطمه میخوام مارو لایق بدونه به عنوان بچه هاش دعامون کنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نگران نباش خدا شرایط زندگی هرکی رو میدونه از حضرت فاطمه بخوا دعات کنه اونم مادر توعه دست رد به سینت ...

انشالله ممنون ، چشم عزیزم انشالله همه حاجت روا باشیم.🤲

قاصدک حرف دلم را به خدایم برسان...🪴

مرسی از همه ی مهربونا من جوابم رو گرفتم باید فقط بهش محبت کنم به اینکه دعا کنه یا نه گیر ندم و خودم دعا کنم. اینجا بهتر از بهترین مشاوره ها نتیجه میده بس که آدمهای با فهم و مهربون هستن👏👏👏👏

شما چندسالته؟

مگه حتما باید بشینه جلوی خودت دعا کنه؟

کافیه یک لحطه از دلش بگذره یا توی ذهنش.

من به شدت به دعای مادر اعتقاد دارم

حتی بعد مرگش هم دیدم.

ولی ولی

شاید خواسته شما صلاج نیست ک نمیشه!

چیزی رو به زور نخواید

💕

شما چندسالته؟مگه حتما باید بشینه جلوی خودت دعا کنه؟کافیه یک لحطه از دلش بگذره یا توی ذهنش.من به شدت ...

من ۲۹ سالمه برای ازدواجم خیلی خجالت میکشم که تاحالا نشده اونقد به خودم فشار میارم گاهی نصف شب از خواب میپرم یادم می افته مجردم  اگه بعد مرگ نتیجه میده خوب از بابام بخوام اون  نه نمیگه میدونم.😭💋

من ۲۹ سالمه برای ازدواجم خیلی خجالت میکشم که تاحالا نشده اونقد به خودم فشار میارم گاهی نصف شب از خوا ...

یک گوشتی قربانی کنید

به اندازه وسعتون 

با دست خودتون بدین فقیر

زیارت ال یاسین بخ‌نید

💕

یک گوشتی قربانی کنیدبه اندازه وسعتون با دست خودتون بدین فقیرزیارت ال یاسین بخ‌نید

یه نفرو دوست دارم ۴ ساله  شب روز دعا میکنم بهش برسم هنوز نشده نمیدونم حکمتش چیه. 

نباید دعا کنیدباید راضی باشید بخ رضای خدابه اون درجه برسیددرها باز میشخ

عزیزم ببخش خیلی سوال میپرسم ولی این مرحله رو که میگی باید راضی باشی به رضای خدا میشه برام توضیح بدی منم درکش نمیکنم همش بخدا میگم خدایا چرا همش میگی نه همش میخوای خواست تو باشه یه بارم بزار حرف من باشه مگه عقلی که خودت بهم دادی خودت قبولش نداری که میگم این خواسته م برام خوبه یا اگه خوب نیست کاری کن خوب باشه بعد بده ، فک میکنم خدا باید انقد مهربون باشه که خواسته ای که به صلاحمونم نیست اجابت کنه 

عزیزم ببخش خیلی سوال میپرسم ولی این مرحله رو که میگی باید راضی باشی به رضای خدا میشه برام توضیح بدی ...

بنده ها همیشه شاکین.

دور روز دیگه همین شما میکید چرا بهم دادی اگر قرار بود اینجوری بشه😅

💕