2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 517046 بازدید | 37263 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم‌ از راهنماییت عزیزم، والا چند‌ماهی سعی کردم ک وقت مشاوره آنلاین بگیرم اما دکترهای گرامی تا می ...

دکتر به من مکمل هارو داد گفت شروع کن به خوردن و در ادامه سونو و چکاپ اینا شو، بعد دو یا سه ماه خوردن شروع به اقدام کردیم، اما متاسفانه بچه‌م نموند الان مجدد دارو داده اما فعلا در حد تقویت تخمک و اسپرمه شروع نکردیم به اقدام، چون من سری پیش هم با دارو باردار شدم احتمالا این سری هم با لتروزول و دوفاستون و‌ امپول اینا باید پیش برم؛ چون شش ماه از سزارینم گذشته فعلا نمیتونم اقدام کنم!

این قرص ها فک کنم امریکاییه، احتمالا از خرید انلاین بتونی پیدا کنی، آلمان مکمل های خوبی داری، یه سریش هم تو فروشگاه‌ها مثل آلدی و دی‌ام اینا هست قبمت های مناسبی هم داره برو بگرد ببین مکمل پیش از بارداری داره... اگه داشت میتونی ازونا هم بگیری چون شما تالا اقدام‌ نکردید شاید مدل معمولیش رو‌هم بخوری سریع باردار شی احتیاج به این نوع قوی نداشته باشی

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
دکتر به من مکمل هارو داد گفت شروع کن به خوردن و در ادامه سونو و چکاپ اینا شو، بعد دو یا سه ماه خوردن ...

خودم اینو از Rossmann گرفتم 

قبلش هم۳ ماه اینو خوردم 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
دکتر به من مکمل هارو داد گفت شروع کن به خوردن و در ادامه سونو و چکاپ اینا شو، بعد دو یا سه ماه خوردن ...

ممنونم فدات شم مرسی وقت گذاشتی ایشاالله ب زودی باردار بشی و ...ب همه آرزوهای قشنگِ دیگت هم برسی

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
عزیزم بنظرم برای اینکه بدونی مال عرقه یا نه یمدت توخونه ک فعالیت میکنی فقط ش.ورت بپوش یا کلا چیزی نپ ...

اره فقط لباس زیر تنم باشه هم بو‌میگیره اما نه همیشه، میگم خود بدنم یا ترشحاتم بو نمیده بگم عفونیه! گاهی که تو معرض گرما و رطوبته بو‌میگیره! همسرم که الان تحت نظر پزشکه اما پارسال هم قبل بارداری رفت چکاپ! مشکلی با دکتر رفتن نداره! از مجاری ادرار و پروستات تا آزمایش و سونو روتین؛ و اسپرم و بیضه همه رو انجام داده! مشکل اینجوری نداره! پارسال که هیچی امسال التهاب پروستات داره که پیگیره درمانه! اما فک نکنم ربطی به مسئله من داشته باشه! 

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
سلام عزیزم من یه سوالی دارم من تقریبا همیشه پریودام مرتب بوده و از تابستون امسال بهم ریخته مثلا ده ...

سلام عزیزم.. کاش زودتر می رفتی دکتر که تا الان که میخوای اقدام کنی مرتب میشدی.. علت های مختلفی داره ولی بیشتر هورمونیه البته اگه کیست و اینا نداری و چکاپات سالمه! فک کنم باید چندماهی حداقل مصرف کنی.. البته بعضیا اگه جزیی باشه همون ماه اولم منظم میشن اما مال شما اگه فعلا منظم نشده پس باید چند ماه بخوری.. بعضی ازین داروها همرمان با اقدام و بارداری هم خورده میشه بعضیا ضدبارداریه! باید اول از دکتر مشکلت رو بورسی، بعد ببینی داروت از کدوم دسته‌ست یعنی دکتر گفته دارو بخور و اقداماتم ادامه بده؟! یا صبر کن درمان شی بعد! بعدم از دکتر نظر بپرس اقدام کنی یا نه با توجه به شرایط خودت باید نظر بده!

واای دیدم داره ی خط میشه اعصابم خورد شد امدم بیرون گفتم مثل دفعای قبله دیگه🤦🏻‍♀️🫠🥴

😂 اشکال نداره حتما اینجوری بهتره یکم صبر کنی و بعد سور‌پرایز شی، امیدوارم که مثبت شی خیلی وقته چشم انتظاری 😍🤲✨

یه چیزی هم یادم رفت بگم من انگلیسی مسلط هستم المانی بلد نیستم امیدوارم با همون انگلیسی بتونم ارتباط ...

آلمانیای جامعه که متعصبن انگلیسی حرف نمیزنن تازه اگه بلد باشن 😅 ولی تو‌ پزشکی میتونی به انگلیسی ارتباط برقرار کنی، یکی از اقوام ما اوایل که رفته بود آلمان مثل شما بود به زبان آلمانی تسلط نداشت اما برای زایمان و یه تایمی که نوزادش بستری شد تو بیمارستان با انگلیسی کاراشون پیش رفت، نگران این نباش! برعکس سرسختیشون تو کارای دیگه مسیرهای اداری و پزشکی خیلی همراهن، و به غریبه‌ها کمک میکنن

بچه ها اینو الان گرفتم‌خشک‌شده ولی خودم هالشو واضح میبینم توی عکس مشخص نمیشه خیلی

شاید تو عکس کمرنگ پررنگ باشه اما هاله‌ش مشخصه کامل

سلام عزیزان فردا میشه یک هفته که اقدام کردم و امروز صبح سمت راست شکمم خیلی درد میکرد به نظرتون علتش ...

سلام عزیزم

اره تو اقدام هرچیزی ممکنه خیلی سیستم بدن متفاوت میشه حتی هرماه اقدام با ماه بعدش علایم متفاوته و چیزای عجیب ممکنه پیش بیاد، سعی کن خیلی دقت نکنی چون یکم بگذره ازاردهنده میشه برات، برو تا موعدت که ایشالله پریود نشی و بی‌بی چکت مثبت شه

آلمانیای جامعه که متعصبن انگلیسی حرف نمیزنن تازه اگه بلد باشن 😅 ولی تو‌ پزشکی میتونی به انگلیسی ارت ...

اره دقیقا تو دانشگاه و جاهای اداری اصلا مشکلی ندارم اکثرا همکاری میکنند و انگلیسی جواب‌میدن ولی خب متاسفانه باقی جاها خیلی اذیت میشم مثلا خونه اجاره کردن و....حالا دارم میخونم امیدوارم یاد بگیرم 😁

فک کنم مثتبه😄

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗
اره دقیقا تو دانشگاه و جاهای اداری اصلا مشکلی ندارم اکثرا همکاری میکنند و انگلیسی جواب‌میدن ولی خب م ...

تو محیط قرار بگیری سریع‌تر یاد میگیری، نگران نباش من دوماه آلمان بودم، هیچکس انگلیسی جوابتو نمیده تو کوچه خیابون خودتی و خودت ! حتما باید زود یاد بگیری

اره فقط لباس زیر تنم باشه هم بو‌میگیره اما نه همیشه، میگم خود بدنم یا ترشحاتم بو نمیده بگم عفونیه! گ ...

خب همون عرق میکنه و دستگاه تناسلی زنا خودش مرطوبه رطوبت زیادم ک برسه بو میگیره

سعی ک کلا لباس زیر تو خونه استفاده نکن