2777
2789

خانما من ماه پیش دوبار اورژانسی خوردم بعد بلافاصله اولیشو پریود شدم دومی یکم طول کشید بیبی چک زدم منفی شد بعد پربود شدم دوباره یک هفته نگذشته یبار دیگه پربود شدم یعنی سه بار تو یک ماه حالا الان بی علت سرشونه هام درد میکنه در حد ۲۰ ثانیه بعد تپش قلب میگیرم و کمر درد دارم شکمم مثل درد پریودی درد میکنه و بشدتتت عصبی شدم ببخشید طولانی شد اگر کسی چیزی میدونه ممنون میشم بهم بگم 

عزیزم این ربطی به بارداری خارج رحمی نداره.

قرص خوردی پریودت رو ریخته بهم.

نوسانات خلقی و درد هم به خاطر همینه.

حالا اگر خیلی نگرانی یه سر برو دکتر.

به هر چیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد.                چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی...           مولانا 🖤                                                                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علائم بارداری خارج رحم اینانیست گلم

درد زیرشکم سمت راست یا چپ

شروع لکه بینی

درد مداوم ک دائم زیاد میشه گاهی غیرقابل تحمل

در بارداری خارج رحم زمان خیلی مهمه

با دیدن این علائم درصورت بارداری بلافاصله به دکتر مراجعه کنید تا خدای نکرده لوله نترکه و خونریزی و... 

💞 انقضای دوست داشتنت پایان جان من است پایبندم تا پای جان به تمامت 💞
علائم بارداری خارج رحم اینانیست گلمدرد زیرشکم سمت راست یا چپشروع لکه بینیدرد مداوم ک دائم زیاد میشه ...

این پریودی اخرم خونم سیاه سیاه بود و مول خون نبود و اینکه بگمم درد میکنه و بشدت کمرم و گاهی خیلی خیلی کم حالت تهوع میاد سراغم واقعا میترسم برم دکتر