2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 518703 بازدید | 37276 پست
چون هیچوقت هاله نداشتی انشاا… خیره برا منم دعا کن چون خونریزی دارم،دعا کن اگر خیره بمونه بنظرم دار ...

انشاالله واسه شما هم خیر باشه وسالم عزیزم به نظر من کاش ی دکتر میرفتی الان وقتو از دس نده شاید امپولی چیزی بده بهت خون ریزیت قطع شه

انشاالله واسه شما هم خیر باشه وسالم عزیزم به نظر من کاش ی دکتر میرفتی الان وقتو از دس نده شاید امپول ...

دکتر برام شیاف پروژسترون داده،معمولا همه یا شیافشو میدن یا امپولشو

الان همسرم گرفته بود فعلا روزی یکی استفاده کنم

اما خب کنارش انوکساپارین و اسپارینم داده که همونا خونم رقیق میکنه

دیگه با خود خداست،

اخه یسریا میگن فقط بخواب تکون نخور

اما بازم اگر دکتره دیگه ای که باید زیر نظرش باشم باشه میرم پیشش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها جواب ازمایش بتای امروز من اومد عددش شده ۹۵۴ خیلی زیاد نشده بنظرتون؟ یکشنبه ۱۲۵ بود دکترم ...

عزیزم مبارک باشه خوشحال شدم ایشالا بسلامتی فارغ شی🥰

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
امیدوارم شمام یکی دو روز دیگه بیای خبر بدی بتات مثبت شده عزیزم😍😍

ایشالا شما هم بارداری

من همیشه بی بی چکام خط دومش کاملا سفید میشه ولی مال شما هاله کاملا معلومه فردا یا پس فردا یکی دیگه بزن اگه پررنگ تر بود دیگه شنبه برو بتا بده😍

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
ایشالا شما هم بارداری من همیشه بی بی چکام خط دومش کاملا سفید میشه ولی مال شما هاله کاملا معلومه فرد ...

قربونت عزیزم انشالله همین طور باشه که همتون میگید مثبته🥹♥️شما هم این ماه مثبت شی انشالله🙏

ممنونم ازت . اون ماه هم علایم تخمکگذاری داشتم هم کیت تخمکگذاری  گذاشتم مثبت شد ولی پریود شدم ...

منم امروز روز سیزدهم هستم هیچ علامتی ندارم از تخمک گذاری کیت هم نخریدم میخوام همینجوری اقدام کنم تا ۲۰ ام ببینم چی میشه این ماه

بچه ها جواب ازمایش بتای امروز من اومد عددش شده ۹۵۴ خیلی زیاد نشده بنظرتون؟ یکشنبه ۱۲۵ بود دکترم ...

به نظرم فردا یه سونو واژن بده یه وقت خارج رحمی نباشه. الان باید نهایت ۵۰۰ میشد

به نظرم فردا یه سونو واژن بده یه وقت خارج رحمی نباشه. الان باید نهایت ۵۰۰ میشد

واقعا خیلی رفته بالا؟

من شنیده بودم میگن باید روزانه دو برابر بشه

من سه روز از آزمایش قبلیم که ۱۲۵ بود گذشته با روزی دوبرابر درسته

و البته من دوره هام ۳۰ روزه بود

و آخرین پریودم ۲۵ شهریور

با این اوصاف که الان یک هفته از موعدم گذشته باشه بازم زیاده؟

من خودمم رو حساب حرف دکترم که گفته بود سه برابر شده بود دارو بخور ی آن به این فکزکزدم

جدیدا دارویی چیزی استفاده نمیکنی؟ شاید بدنت ب ژل حساس شده البته همین ژل خیلی عارضه داره  دکتر ...

نمیدونم والا میگم شاید بعد زایمانم و این مشکلات بهم ریختگی هورمونی چیزیه! ولی همه چیم اوکی بود! ماست پروبیوتیک هم مصرف میکنم!

ژلم مدام نمیزنن مثلا از مهمونی میام که قبلش دوش گرفتم تو سرویس میخوام خودم رو بشورم قبل تعویض لباس زیر، وگرنه تو حمام یا روزمره نمیزنم! اما منظورم این بود اصلا شامپو یا چیزای شیمیایی با ph های مضر نمیزنم! همه چی رو رعایت میکنم! 🥲

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
ممنونم ازت . اون ماه هم علایم تخمکگذاری داشتم هم کیت تخمکگذاری  گذاشتم مثبت شد ولی پریود شدم ...

اره کیت رو منم بلد نیستم گاهی خوب نشون میده گاهی نه! به اونا نباش اقداماتو کن ایشالله اون موقع که فکرشو ‌هم نمیکنی باردار شدی 😍

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱

عزیزممنمم الهی شکر.. مبارررکه 😍

حس‌ها طبیعیه.. آدم باورش نمیشه مخصوصا اگه قبلش هم تجربه خوبی نداشته باشه! به هیچی فک نکن! ریلکس باش! لذت ببر ازین دوران، لکه‌ت هم دلایل مختلفی ممکنه داشته باشه فعلا استراحا باش برو دکتر احتمالا بهت شیاف بده، یا هماتوم یا بک لانه‌گزینیه شاید نمیدونم.. ولی هرچیه خیره ایشالله.. خیلی زود به خوشی میگذره و تموم میشه