2777
2789

سلام‌ من مامانم اصلا برام دعا نمیکنه میگه حوصله ندارم مامانم سکته کرده مغزش و حافظه ش خوب نیست زیاد ولی وقتی که سالمم بود همینجوری بود  گاهی ساعتها التماسش میکنم که برام دعا کنه ولی بازم نمیکنه یه بار خونه دایم بودم دوساعت ازش خواهش کردیم با زن داییم که چرا برام دعا نمیکنه بازم نکرد وقتی هم به زور چیزی میگه با حالت تحقیر آمیز یه جمله میگه اما انگار غم من غم اون نیست تازه بابام رو از دست دادم  کاش انقدی که به مامانم خدمت کردم به اون خدمت میکردم کاش به اون  میگفتم برام دعا کنه خجالت میکشیدم فقط ، چرا میگن دعای مادر چرا خدا خودمون رو لایق نمیدونه قبول کنه چرا این شرایط انقد سخته چرا اجابت دعا دعای مادر میخواد؟ من مشکل دارم دوستم میگه از مامانت بخواه برات دعا کنه اینم از مادرم هر بار ازش میخوام دعام کنه تو خونه دعوا میشه دلش نمیخواد دعا کنه  زیاد روحیه ش خوب نیست هرکاری هم براش میکنم هرچی بهش خدمت میکنم بازم دعا نمیکنه ، حالا سوال من اینه حتما باید دعا کنه تا خدا نظر کنه( در مورد ازدواجم دوست دارم برام دعا کنه اما عین خیالش نیست) یا همین که من بهش محبت کنم کافیه انتظار دعا ازش نداشته باشم 

قاصدک حرف دلم را به خدایم برسان...🪴

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

متنت رو کامل نخوندم عزیز.

دعای مادر از موانع استجابت دعا رد میشه 

و در حق فرزند مستجاب میشه .

چه پدر چه مادر 

،شما کاری کنید مادرتون ازتون راضی باشن،توی دلش ازتون راضی باشه حتی اگر به زبون نیاره ..

این خودش باعث برکت و نگاه و عنایت خدا میشه .

حقیقت نخوندم متن شمارو بصورت کامل

ولی شما به مادرتون خدمت کنید خودبخود دعای او شامل حال شما می‌شود 

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

حقیقت نخوندم متن شمارو بصورت کاملولی شما به مادرتون خدمت کنید خودبخود دعای او شامل حال شما می‌شود

واقعا چه جوری دعا مگه نباید کلامی باشه؟

واقعا چه جوری دعا مگه نباید کلامی باشه؟

دلی هم می‌شود 

ضمن اینکه وقتی مادر در سلامت عبادت میکرده الان که مریض شده همان عبادات رو خدا واسش می‌نویسد 

عزیزم دعای مادر خوبه ولی خدمت به مادر از اون بالاتره خدا همه چیزو میبینه و میشنوه شما به مادرت خدمت ...

درسته عزیزم اما تو نی نی سایت بود فک کنم خوندم یکی گفته بود  یه نفر گفته بود یه پستی برای مادرش فرستاده بود که : اگه دعا اجابت نمیشه خدا زیر لفظی میخواد که دعای مادره حالا اون شخص هم برای مادرش فرستاده بود فرداش مادرش سر سجاده گریه کرده بود  بعد طرف بی بی چکش مثبت شده بود اگه مامانم اینجوری منو دعا میکرد تاحالا به خواسته رسیده بودم  خیلی هم خوشحالش میکنم 

دلی هم می‌شود ضمن اینکه وقتی مادر در سلامت عبادت میکرده الان که مریض شده همان عبادات رو خدا واسش می‌ ...

ینی وقتی هایی که برای خوشحال کردن و رفاهش کاری میکنم وقتی اون حالش خوب میشه دعا برام

ینی وقتی هایی که برای خوشحال کردن و رفاهش کاری میکنم وقتی اون حالش خوب میشه دعا برام

چه خوبه بشه چه نشه آره 

انشالله که حالشون بهتر بشود