2777
2789

سرماخوردم یاانفولانزانمیدونم  خوبشدم ولی بویایی صفرررررررر چشاییم هم فقط میفهمم تنده یاشوره ولی مزه نمبفهمم قشنگ ولی بویایی صفررررررره صفر دراین حد ک پماد ویسک میزارم دربینیم هیچ نمیفهمم

تیکر دوسالگی پسرمه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آب نمک فقط یعنی از فاصله ها دیگه بوهارو میشنوی😅

بابا جون تا لحظه مرگ آخرین باری که دستای نحیفتو تو دستم گرفتم و رگای کبودتو نوازش کردم یادم نمیره گاهی چه زود دیر می شود😔اگر دوست داشتید برای شادی روح پدرم فاتحه بفرستید😔🙏 من آن گلبرگ مغرورم که میمیرد ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمی گردم😌
من هم هم بویایی هم چشایی از دست دادم😭

توام همین آب نمک قرقره و شستشوی بینی کن نمک طبیعی باشه بهتره

بابا جون تا لحظه مرگ آخرین باری که دستای نحیفتو تو دستم گرفتم و رگای کبودتو نوازش کردم یادم نمیره گاهی چه زود دیر می شود😔اگر دوست داشتید برای شادی روح پدرم فاتحه بفرستید😔🙏 من آن گلبرگ مغرورم که میمیرد ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمی گردم😌
فرداامتحان مبکنم ممنون

به منم گفتن ولی مشکلم بویایی نبود برای چیز دیگه زدم.ابلیمو رو زدم به بینیم بویاییم کلا رفت.‌پدرم در اومد تا برگرده. هنوزم مخاطم حساسه گاهی بویاییم میره

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!
نه سرما خوردی و نه آنفولانزا گرفتی، کرونا گرفته بودی

اخه ن گلوم مشکلی داشت ن سرفه فقط ضعف و بیخالی و گرفتگی بینی اما خانوادم همه پدرمادر پسرم و خاهرام همه تب و لرز 

تیکر دوسالگی پسرمه
اخه ن گلوم مشکلی داشت ن سرفه فقط ضعف و بیخالی و گرفتگی بینی اما خانوادم همه پدرمادر پسرم و خاهرام هم ...

شک نکن، کرونا بوده

بنظرتون کسی که از شهید گمنام دفاع و یا از کشتار زن و بچه تو غزه اظهار ناراحتی میکنه باید تعلیق شه؟