2777
2789

ماه دومم  ودکتر زنان ودکترمغزواعصاب قبل بارداریم گفتن ضرر نداره اگ باردار شدی الان چیکارکنم باید ب دکتره زنگ بزنم؟  سالی یبار وقت میده .

یسوال دیگم دارم من سرماخوردگی گرفتم الان هم سردردم هم گلودرد چیکارکنم قرص سرماخوردگی یادیفین هیدرامین میتونم بخورم؟

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگر سرما خوردگیت تب نداره سعی کن سه ماهه اول دارو مصرف نکنی

حالم خوش نیس بیحالم گلوم یجوریه 

الان قرص سرماخوردگی ام نمیشهخورد؟

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

برای سرماخوردگی فعلا آب نمک قر قره کن ؛ اون قرص ام تو نت سرچ کن ببین چی نوشته

تونت اصلا چیزای خوبی ننوشته .. 

ترجیحا اگر میتونی مصرف نکن

نمیشه نخورم  ولی دکتر زنان و دکتر اعصاب جفتشون قبلش گفتن اقدام کن توبارداری مشکلی نداره این دادو ..الان لازمه ک ب دکتره بگم یانه

اگه برای تشنج میخوری که خوب مهمه که درمانتو ادامه بدی خود تشنج خطرناک تره

آره برای تشنج ..

دوساله ک درگیر این داروهای اعصاب شدم 🤕قدیم صرع نداشتم

پس توکل کن و اگر دکتر گفته چیزی نمیشه ان شاء الله هیچی نمیشه و بخور

انشالله ممنونم ولی خب میبینم ی قرص سرماخوردگی زده خوب نیس بعد چطور قرص اعصاب وروان اونم روزی ۶۰۰ میلی گرم میتونم بخورم برام سوال شد

آره برای تشنج ..دوساله ک درگیر این داروهای اعصاب شدم 🤕قدیم صرع نداشتم

دارو رو ادامه بده. با سونوگرافی طی بارداری سلامت جنین کنترل میشه نگران نباش❤️

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
دارو رو ادامه بده. با سونوگرافی طی بارداری سلامت جنین کنترل میشه نگران نباش❤️

ممنون عزیزدل دعا کن بسلامتی دنیا بیاد

فقط یسوال دارم قرص سرماخوردگی میتونم بخورم؟

کلا دارو هارو از کی باید بپرسم نمیدونم برای ضررش واینا توگوگل سرچ میکنم نمیاد

ممنون عزیزدل دعا کن بسلامتی دنیا بیادفقط یسوال دارم قرص سرماخوردگی میتونم بخورم؟کلا دارو هارو از کی ...

استامینوفن معمولی میتونی بخوری

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬