2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
نمیرسه  باشه بازم سعی میکنم  فعلا اسمهاشو بگم  عرق فراسیون  جنسینگ که خودش ا ...

دستت درد نكنه ❤️❤️

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مثبت شده دوساعت با شوهرم نشسته بودیم روبروی زنه تا جوابمو بدن ،انقدر ازش سوال کردم گفت مثبت شده ولی ...

کار این پرستارها و بعضی از دکترها ته دل خالی کردنِ

خیالت جمع بتا بعضی وقتا دیر میره بالا از حالا مبارک باشه فقط فکرهای خوب کن بی تاثیر نیست.

فکر کنم نی نی ت دختر باشه ناز نازیِ😂😂😂

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
دیشب بدترین شب بود همش گلاب به روتون با ل ا اوردم هینطوری خوابیدم و دردم به کنار امروز دکترم زنگ زد ...

آخی عزیزم...

الان بهتری

نگران نباش حتما اسپرم ها میگیرن خدا کمکتون کنه براتون دعا میکنم خبرهای خوبی رو به زودی بگی.

کسایی که مشکل اسپرمی دارن رو معمولا میکرو میکنن ای وی اف تون کردن؟

از نظر اسپرمی مشکل داشتید؟

گلم ممنون میشم اسم داروهایی ک از عطاری گرفتیو بگی🙏

محلل اعظم 

انتی بلعم 

برای منکه سفید موست و تپلم رطوبت بدنم کم بشه 

جنسینگ و عرق فراسیون و پودر نخل نر😳

و سویق برای تقویت تخمدان همه 

خانوما امپول پروژسترونو چ ساعتي بزنيم مهمه ؟يااينكه ساعتش مهم نيس فقط سروقت بزنيم مهمه؟

منظم زدنش مهمه عزیزم.....

با انوکسان و امثالهم هم حداقل دو ساعت فاصله بدی....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اين مركزا واسه من كه تخمك ندارم يعني ذخيرم خيييييلي پايين چيكارميكنن؟؟؟

خیییلی پایین بعنی چند؟

میگم دوستانی که مثبت شدن تا تشکیل قلب میگن نرید تو اینترنت.خطرناکه .راسته؟؟اخه ما کلی سوال داریم .مج ...

من که نیام اینجا از فکر و خیال خل میشم..... اصلا نمیدونم چجوری خودمو سرگرم کنم