2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست

سلام انا جون من یه سوالی دارم که ذهنمو درگیر کرده من چند ماه پیش از مرکز ناباروری ای یو ای کردم و همه ازمایشات هورمونی که قبلش لازم بود رو از همون جا تهیه کردم الان که توی سیکل ای وی اف هستم دکترم همون پرونده رو دید واسم هیچ ازمایشی ننوشت گفت معتبره و مشکلی نداری اما اون ازمایشات حدود ده ماه پیش بوده الان همش میگم نکنه بدنم توی مدت تغییر کرده " بنظرتون اون ازمایشات الان معتبره؟؟؟

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
مرسی مامان طاها جون خدا بچه هات رو حفظ کنه  امیدم به لطف خداست  چشم حتما. خدا خودش میدو ...

سلاممم مهربونم دیروز بیادت بودم انشالله خدا خودش کمکت کنه و بحق مادرم زهرا دامنت سبز بشه 🤲🌹☘️🍀

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم والا یه فرقایی دارن..... اگه استباه نکنم پی جی دی بیشتر برا تعیین جنسیته..... پی جی اس برا ب ...

آنای عزیز ببخشید یه سوال دارم، من ماه پیش که هم هیسترو کردم و هم لاپارا، دکتر بهم گفت تا 25 روز قرص استروژن بخور و بعد بلافاصله 5شب،شبی 2 تا پروژسترون... دقیقا شروع پروژسترونا افتاد روز سوم پریود این ماهم، و من از روز چهارم دیگه تقریبا خونریزی نداشتم، الان 10 روز میگذره از تموم شدن پروژسترون، جایی خوندم تا 10 روز بعد آدم پریود میشه، درسته؟ اخه منکه خیلی تا موعدم مونده، سینه هامم به شدت دردناکه😢😢

ببخشید سرتو درد آوردم

تبریک میگم به دوستانی که بیبی شون مثبت شده و انشالله ازمایش هم مثبته 🤲☘️❤️ودوستانی که صبرتون به سر رسیده میخواهید تست بزنید انشالله بحق مادرم زهرا شماهم دامنتون سبزه 🤲☘️🌹شرمنده نشد تبریک درست بدم !

حال خودم زیاد خوب نیست برام دعاکنید😔

آنا جون من سه سال درگیر موضوع بچه هستم رفته رفته این مسیله من و از اون ادم خوش خنده و اجتماعی و شاد دور کرد به هرحال من توی این مدت هرماه منتظر بارداری بودم و هزارجور دکتر و درمان و عمل ولی بازم پریود میشدم دیگه بماند چی بسرم میومد.. الان مدتیه دچار تپش قلب شدم وشبها ده بار از خواب میپرم دیگه خوابم نمیبره تا شوهرم یه ذره باهام تند حرف میزنه تمام بدنم میلرزه و قلبم میخواد از قفسه سینه بیرون بیاد. میدونم که انقدر واسه نداشتن بچه گریه کردم و منزوی شدم و تو جمع بغض قورت دادم الان به این روز گرفتار شدم . عزیزم به من بگو چیکار کنم تا اروم شم برم دکتر اعصاب؟ میترسم با این حجم از استرس بهترین جنین ها هم واسم نگیره " 

تروخدا واسه اروم شدنم دعا کنین

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊

دیشب بدترین شب بود همش گلاب به روتون با ل ا اوردم هینطوری خوابیدم و دردم به کنار امروز دکترم زنگ زد گفت هیچ اسپرمی داخل جنین نشده 😢قراره خودشون داخل کنن 

دعاکنید زحمتهام به هدر نره همین الانم اوضاعم خوب نیست 😢

گلم ایران همش خودشون با سوزن اسپرم رو وارد میکنن

نه گلم اینجا اول کنارشون میذاره نشد داخل میکنن اخه ۸ تا تخمک بوده داخل هیچ کدومشون نشده این نگرانم میکنه