2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
ااا چقد خوب لااقل یکیو پیدا کردم برجیسو میشناسه یکم بیشتر ازش میگی گلم؟جواب گرفتی ازش؟

اره با اولين انتقال بادكتر برجيس نتيجه گرفتم عزيزم خيلي كارش خوبه موقع انتقال با ارامش4قل برام خوند 

اره با اولين انتقال بادكتر برجيس نتيجه گرفتم عزيزم خيلي كارش خوبه موقع انتقال با ارامش4قل برام خوند& ...

چ خوب خدا برات نگه داره.

کلا بار اولت بود انتقال میدادی؟یا جای دگ ام رفته بودی؟فضولی نباشه چند سالتونه؟چون فک میکنم سن مهم باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منفی شد حالم خوب نیست بچه ها منو ببخشید.آخه چرا چرا چرا😭😭😭😭😭😭

ای جانم عزیزم خیلی ناراحت شدم نمیدونم چی بگم که آرومت کنه 

انشالله خدا بزودی زود یه معجزه شیرین بهت بده عزیزم 

خداجونم شکرت       
افرين برس به خودت كار خوبي ميكني منم سنمو مخفي نميكنم. اما الان يه ذره احساس پيري ميكنم ميگم چشم بره ...

بله واقعا 

منکه کلی برنامه ریزی کردم اولش ورزش 

خو ورزش باعث راه افتادن تخمدان و قوی شدن رحم میشه استرسم دور میکنه

بله واقعا  منکه کلی برنامه ریزی کردم اولش ورزش  خو ورزش باعث راه افتادن تخمدان و قوی شدن ...

عاليه واقعا بهت افتخار ميكنم 😘❤️😁

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
سلام بچه ها رفتم ازمایش دادم روز دوازدهم تموم شد وارد روز سیزده شدم ،آزمایش دادم عددش شد ۱۲۷،عددش یک ...

مباااارکه عزیزم مباااارکه انشالله نی نی نازت صحیح و سالم بیاد بغلت 

بنظر من عدد بتات خیلیم خوبه لاله جون اگه اشتباه نکنم اون موقع عدد بتاشون ۵۷ اینا بود و خداروشکر یه بارداری سالم داشتن 

خداجونم شکرت       
فداتم  میکم هر کاری میکنم عکس دلروها اپلود نمیشه دیونه شدم 😂

از سرعت نته اشكال نداره صبح بذار 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
از این سینا چجوری نوبت بگیرم برای دکتر توکلی ؟حضوری؟

زنگ بزن فکر کنم ۲۳۵۱۹ داخلی کلینیک تخصص داخلی یا ایمونولوژی بود، از طریق کلینلکها میتونی وقت بگیری.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اره عزیزم، من رو هم اون وری که تزریق میکردم‌میذاشتم، اشکالی داره یعنی؟

ایرادی نداره اما بهتره با ۲۴ ساعت تاخیر بذاری.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام انا جان توکه انقدر مهربونی توکه انقدر خانومی توکه انقدر خوشکلی توکه انقدر نازی میشه اون ماهیتاب ...

عزیزم فدات بشم همون هاله ماهیتابه رو پایین آورد.....

مبارکت باشه عزیزم.....

از سرعت نته اشكال نداره صبح بذار  

نمیرسه 

باشه بازم سعی میکنم 

فعلا اسمهاشو بگم 

عرق فراسیون 

جنسینگ که خودش اسیاب کرد

گزد نخل یه همچین اسمی داشت قبلا هم شنیده بودم 

چای ماسالای اصل هندی 

محلل اعظم 

آنتی بلغم 

البته گفت شما شکمت سفیدو فربه هست بلغمی هستی نمیدونم از کجا شکم منو حدس زد 

اما جنسبنگ و گردنخل و فراسیون واسه همه خوبه 

سویق گفتم بده گفت خودت درست کن ارد سبوس دار مثلا سنگگ رو دوسه دقیقه تو ماهیتابه تفت بده همون سویقه بیخود پول نده همینا شد ۴۰۰ تومن نسبت به دوتومن گونالها هیچه ولی گفت باید سه ماه بخوری اینا واسه ۲۰ روزه 

ادن گردها رو بلید در نیم کیلو عسل بریزم 

عکسشو هر وقت شد اپلود میکنم