2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
سلام دوستان امیدوارم حال همگی خوب باشه بچه ها من چند روزه به اینجا سر نزدم بهم بگید چه خبر؟ کیا جدی ...

ایشالله خوش خبری عزیزم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
***** ببخشید من یه سوال دارم، من قبل و بعد تزریق پروژسترونم کیسه داغ می ذاشتم، به نظرتون این باعث ن ...

نه عزیزم ربطی نداره.....

پروژسترون مورد داشت به لک و خونریزی میفتادی....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم دوستان زیر نظر دکتر وارد سیکل شدن و جای نگرانی نیست فقط باید تحت کنترل باشن.....

انا جوونم سلام من رفتم واسه انتقال اندومترم هم منظم شد ولی به طور اتفاقی تو مهمونی بادستگاه فشار سنج فهمیدم فشارم رفته رو ۲۰خلاصه رفتم دکتر سیکل انتقالمون منتفی کردن خواستم بپرسم بودن اینجا که با فشار خون دست و پنجه نرم کنند باردار شن چون دکتر خیلی منو ترسوند و من دوسه روزه در کمال ناباوری و غصه هستم خدا کمکم کنه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الوارثین.      وقتی در منی و نفس میکشم تو را دیگر در کجای جهانم بجویم خوشبختی را👼🏻خدا ممنونم بابت معجزه قشنگت ،،،الهی همه منتظرا دامنشون سبز بشه 🤲🏻
به من که گفت دیگه نخور😐 حس خوبی به این یهو قطع کردنه ندارم بعد این همه سال که میخوردم

عزیزم فکر کنم باید یواش یواش کم کنی....

نه عزیزم منم میذاشتم.... نگران اون نباش من فقط دارم فکر میکنم دیگه جا ندارم سوزن بره تو عضله... ...

خوبه که.....

یه مامان داشتیم اونم اساسی جنیفرلوپز شده بود....

فکر کنم من بهش سارالوپز میگفتم....

مرسی عزیزم .بوی وایتکس ضرر داده توی این دوران؟

بله سعی کن از مواد شیمیایی دور باشه....

منفی شد حالم خوب نیست بچه ها منو ببخشید.آخه چرا چرا چرا😭😭😭😭😭😭

😢😢خيلى ناراحتم باور كن از ته قلبم مى گم 😞😞ملودى مى دونم سخته 

هر چى بگى حق دارى اما عزيزدلم اين سختى ها مى گذره فقط بايد صبورى كنيم هر چى الان بگم از دردى كه تو دلته كم نمى كنه اما از ته قلب ناراحت شدم اما مى دونم تو هم فرقى براى خدا با ماهايى كه مثبت شديم ندارى فقط بايد صبورى كنيم و دست از تلاش برنداريم

من بار سوم مثبت شدم خدا شاهده دو بار قبلش كه منفى شدم بار اول گريه كردم اما بار دوم گريه هم نكردم مى دونى چرا؟چون مطمين بودم من ول كن اين مساله نيستم و اين شكست نه تنها نمى تونه منو نااميد كنه بلكه قوى ترم هم مى كنه كه بازم ادامه بدم

از ته قلب از خدا مى خوام دلتو پر از آرامش كنه و بهت انرژى بيشترى بده كه باز ادامه بدى و ايمان دارم موفق مى شى🙏🏼🌸

بچه ها صبح میخام برم آزمایش میتونم میوه بخورم یا نمیشه هم قندوچربی و اینا هم ایمنی انعقادی

اگه قند و چربی داری باید ناشتا باشی....

ده دوازده ساعت....

خدایا شکرتتتتتتتتتتت..... عزیزم یعنی خیلی خسته بودم با پستت خستگیم اساسی در رفت..... عزیزم فکرشو ب ...

آنا جون من واقعا بحرفات ایمان اوردم یادمه اونموقع به دوستمون گفتی اگه بچش سالمه سنگ جلوپاش بزار که سقط نکنه واسه منم ازون دعاهای خوبت بکن ..بارداریم خوب پیش بره ...دوسال پیش یه بارداری ناموفق داشتم که تو بیست وشش هفتگی سزارین شدم الانم که میکرو کردم ودوقلو باردارم ...خیلی نگرانم میترسم.. به دکترم میگفتم یکیشو برام ریداکت کنه ...که اونم مخالفه حالا دوهفتع دیگه سونویه ان تی دارم بببنم تو چه وضعیتی هستن..

اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد من و ساقی بهم تازیم و بنیادش براندازیم
ای واییی درست میگی ..استرس سممم ترین سمه الهی که این بار دلت شاد بشه

عزیزم حالا یه بار بوی وایتکس هیچی نمیشه من فکر کردم استفاده نکردی گفتم نکنی بهتره خیالت راحتتره.....

به این چیزا باشه که همه خانومای کدبانو باید نابارور میشدن....

سلام دوستان  من ماه قبل آزمایش پرولاکتین داده بودم ۶۴۵بود دکترم گفت بالاس ولی چون تنبلی تخمدان ...

عزيزم.از اسم كاربريت معلومه فضاي اطرافت پر از انرژي منفيه.به قول قديميا نه تو پيري نه خدا بخيل.خدا بهترين هارو برات رقم ميزنه فقط كافيه خودتو صد در صد بدون هيچ شكي از رحمتش بسپاري بهش تا ارامش پيدا كني.اينجا همه مث هميم.همه منتظر.همه روز هاي پر التهابي رو ميگذرونيم ولي اون چيزي كه سرپا نگهمون داشته اميد به لطف و رخمت الهيه.هميشه به اين فكر كن كه ميتونه بدتر هم باشه.امروز يه نفر تاپيك زده بود كه بلاخره ازوني ميترسيده سرش اومده و دوتا جنينيش تو اولين اي وي اف گرفته و ميگفت ميترسه ريزه ميزه بشن بعدا خانواده شوهرش سركوفت بهش بزنن.من اعصابم نذاشت كل تاپيكش رو بخونم.ولي تو ببين تفاوت ارزوي من يكي كه همش دعا ميكنم اولين اي وي افم مثبت بشه تا خودمو نبازم يكي هم اونجوري ميگه پولش رو نداريم و فلان.خدا بهترين رو بهت ميده اگر بهترين رو ازش بخواي.خدا دارايِ كريمه.

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
انا جوونم سلام من رفتم واسه انتقال اندومترم هم منظم شد ولی به طور اتفاقی تو مهمونی بادستگاه فشار سنج ...

من قبل شروع درمان فشارم میرفت بالا( که بعدا فهمیدم از غلظت خون بوده) 

به دکترم گفتم، گفت باید از دکتر قلب دارو بگیری و نامه بیاری، ولی دارو های سیکل و آسپرین بهم داد

تو فاصله ای که برم دکتر قلب ، آسپرین مصرف کردم و دکتر قلب برام هولتر فشار بست، دریغ از کوچکترین تغییر فشاری!!!!

شما هم بهتره اول منشا فشار خون رو پیدا کنی بعد وارد سیکل بشی، فشار خون در بارداری خیلی دردسر سازه

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz