2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046011 بازدید | 684497 پست
سلام بچها منم با ای وی اف باردارشدم بعداز 5سال الان پسرم6ماهشه وفهمیدم باردارم... میخام سقطش کنم خ س ...

سلام عزیزم میدونم اوضاع اقتصادی جامعه بده وهمه مشکلات خودشون رودارن ولی الان که خدابهت نظرکرده وطبیعی باردارشدی نگهش دار،اصلافکرکن ازاول دوقلوحامله شدی،یافکرکن اگه سقط کنی شایدبعدش دیگه حامله نشدی وبعدازچندسال بایددوباره اینقدرهزینه کنی ودردواسترس بکشی تابارداربشی،نگهش دارانشاالله که باعث برکت زندگیتون بشه

بله متاهل هستم من چون پلی کیستیک هستم  این اتفاق افتاده چند بار یه بار یک ماه  اصلا نشدم ...

من نه کیست دارم نه تنبلی ماه اولمه همچین شدم 

درد پری دارم حالت تهوع هم دارم ولی نمیاد 

شمام همین طور بودید؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گفتم خونریزی دارم گفت قطع کن

اصلا همچین کاری نکن داروهاتو قشنگ ادامه بده. اخ خدااااایا تورو‌به بزرگیت قسم این بچم مثبت بشه من خودم به شخصه حال اون‌دکترو مرکزتو میگیرم😒😒😒مثبت فکرکن و ادامه بده ولشون کن اونارو

خداياشكرت....❤️ 
من پریود نمیشدم گفتن ک بخاطر شیردهی هس... چون شکی نداشتم بهش فک. نمیکردم میگفتم بهتر ک نشم چیه پریود ...

این مشخصه یه هدیه اس از طرف خدا.😇...حتما بعد از به دنیا اومدنش کلی برکت با خودش میاره که باورتون نمیشه...خوش به سعادتت🤩

گول شیطان رو  که داره دلیل برا سقط تو ذهنتون میزاره رو نخورید و یه ثانیه به سقطش فکر نکنید..

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝

دخترا شبتون بخیر.حالت های پری دارم.کمرم ضعف وپاهام دردمیکنه.  کشاله های ران درمیکنه  

این روزا روزای پری شدنم پنج شنبه جمعه

خدامیدونه چقدر دعا کردم دیگه تا دوسال دیگه پری نشم .   با شیردهی حساب کردم  

اینجوری میگم که خیلی دعام کنید فدای تک تک تودلی هاتون خودم تنهایی بشم          

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
من نه کیست دارم نه تنبلی ماه اولمه همچین شدم  درد پری دارم حالت تهوع هم دارم ولی نمیاد  ...

من هم کیست نداشتم فولیکولم اصلا رشد نمیکرد

قرار نیست سابقه داشته باشیم که ،از یه جایی شروع میشه

حالا برید دکتر سونو میکنه ببینید تشخیصش چیه

نه عزیزم....  هر سه رو تو یه سرنگ بکش بزن به باسیون مبارک....  یکیم زیادیه انقدر سولاخ ش ...

سلام آنا جانم ،خوبی عزیزمممم؟ قربونت برم که همیشه دعاگوتم ، سه سال پیش تو این تاپیک بودم و الان دخترم ۲۰ ماهشه ،چقدر تو اون روزای پریشونی ،مایه آرامشم بودی،ندیده دوست دارم عزیزم😘😘 آنا جانم من الان ۳۶ سالمه و تصمیم گرفتم واسه بچه دوم دوباره اقدام کنم ، میخوام زنگ بزنم رویان نوبت بگیرم ، دخترم شیر میخوره ، اگه الان شروع به درمان کنم باید از شیر بگیرمش؟

ممنون عزیزم پسراتو چه کلاسی میفرستی تابستون؟

عزیزم من یه دختر دارم یه پسر.... 

والا کلاس خاصی نمیفرستم. فقط مهد زبان میرن.

۴ و ۶ ساله هستن. 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چند هفته امپولا بتا رو میزنی؟

برا اولی ۲۹ هفته بودم دومی 27-27 فکر کنم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
باور کن ما بدون ی دونه. ویتامین و بدون هیچی... چقد قبلا پول میدادم دارو... از تفریح و گردشو. همه چیز ...

عزیزم منم دریغ از یه فولیک اسید ساده... 

اصلا تو فازش نبودیم.... 

اما بخواد بشه میشه.... 

حالا من ویزانم میخوردم به خاطر آندومتریوزم.... 

یعنی اصلا منتظر پریودم نبودم.... 

از حالت تهوعهام شک کردم بی بی چک زدم وگرنه اگه حالت تهوع نبود فکر کنم شکمم بزرگم میشد تازه شک میکردم.... 

من وقتی فهمیدم که قلبشم تشکیل شده بود....