2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
چى بهت گذشته خواهر اون لحظه🥺 حالا باز خداروشكر ك از اول فكر ميكردى بكيه وگرنه داغون ميشدى بدتر از ...

اره خدای نکرده ب اینا فک نکن اصلا.. لذت بارداریتو ببر انشاالله ک سالم میاد بغلت

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
😄😄😄 اتفاقا ديروز ب شوهرم ميگفتم ديگه ويتامين اى نخور ميترسم قدرت بگيرى بعد از زايمان حواسمون نبا ...

باور کن ما بدون ی دونه. ویتامین و بدون هیچی... چقد قبلا پول میدادم دارو... از تفریح و گردشو. همه چیزمون مبزدیم برای فقط دارو خوب بگیریم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره خدای نکرده ب اینا فک نکن اصلا.. لذت بارداریتو ببر انشاالله ک سالم میاد بغلت

دروغ چرا ادم لك ميبينه علائمم كم ميشه نگران ميشه

وگرنه مامانم اينا ك اومده بودن اصلا به هيچى توجه نداشتم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
باور کن ما بدون ی دونه. ویتامین و بدون هیچی... چقد قبلا پول میدادم دارو... از تفریح و گردشو. همه چیز ...

الهى بگردم ميدونم راست ميگى

ان شاالله ك بتونى اينم نگه دارى و باهم بزرگشون كنى

خدا قوت و توانت بده الهى ك از پسش بربياى

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
الهى بگردم ميدونم راست ميگى ان شاالله ك بتونى اينم نگه دارى و باهم بزرگشون كنى خدا قوت و توان ...

فدات عزیزم.. فعلا هیچ تصمیمی ندارم.. فردا برو سونو ببینم اصن چن وقتمه و. چ باید کرد🥴

@پاپیون__سفید    

عزیزم به نیت شما و از طرف تون هدیه به روح مطهر امام صادق ع دعای یستشیر رو خوندم.

الهی به حق امام صادق ع بزودی زود حاجت روا بشی عزیزم😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
یهو افتادم تو خونریزی از ماشین پیاده شدم از بغل پاهام خون میریخت مرگو دیدم به چشممم 

بلا بدور باشه عزیزم، برات نماز خوندم، خدا خودش شما و فرشته تون رو حفظ کنه 🤲⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
اره گفت هماتومم كمتر از اون سونو قبليه اما هست ديگه ١/٥سي سي انگار ٤ هفته اختلافمون ان شاالله برى ...

خوب نترس ان شالله كه داره همونم جذب و دفع ميشه براي اينه لكه بيني داااررري

اي جانم من فكردم شما اول خرداد انتقال دادي براي همين فكر ميكردم دوهفتس