2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نیلو جون عزیزم ان شاالله که خدا به همین زودی جواب سختی ها و صبوریتو میده عزیزم دلم خیلی برات روشنه د ...

فدات بشم عزیز دلم

با دعای خیر شما انشالله💚💚🙏🙏

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام عزیزم بهت درخواست دوستی دادم لطفا قبول کن  در مورد سوالت

باشه عزيزدلم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
قربونت برم مهربونم..الهییی آمیین  حتما عزیزم اگر لایق باشم..💚💚💚

فدات بشم😘😘

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
فداتشم عزيزم توخوبى؟؟ فسقل من خوبه شكرخدا اما امروز ى كم لك ديدم باز فسقل شما چطوره؟؟ براى ان تى ...

خدارووووشكر💋ان شالله كه اونم قطع بشه  حالا كه مامان ايناهستن استراحتتو بكن گرچه من سر پسرم تا انومالي لك ميديم با وجود استراحت مطلق شديد نبودااا ولي خوب ادم ميبينه نگران ميشه يكم🥴سونو قلب رفتي هنو هماتوم بود؟؟ شايد بخاطر اونه،ماهم خوبيم اخه يادمه دوهفته بعد من انتقال داشتي تقريبااا فك كردم سه هفته ديگه ان تيت باشه

منم هفته ديگه بايد برم ان تي

خدارووووشكر💋ان شالله كه اونم قطع بشه  حالا كه مامان ايناهستن استراحتتو بكن گرچه من سر پسرم تا ...

اره گفت هماتومم كمتر از اون سونو قبليه اما هست ديگه

١/٥سي سي

انگار ٤ هفته اختلافمون

ان شاالله برى همه چيز ب خوبى پيش بره براى جوجه ى نازت💖❤️💖❤️

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام بچها منم با ای وی اف باردارشدم بعداز 5سال الان پسرم6ماهشه وفهمیدم باردارم... میخام سقطش کنم خ س ...

ای جان دلم😍😍😍سقط چیه دختر این معجزه خداست😍😍منو‌تو‌ باهم مثبت شدیم؟🤔اخه بچه های من ۸ ماهو نیمه هستن

خداياشكرت....❤️ 
خدارووووشكر💋ان شالله كه اونم قطع بشه  حالا كه مامان ايناهستن استراحتتو بكن گرچه من سر پسرم تا ...

وقتى لك دارم در كنارش علائمم هم ميره ميميرم و زنده ميشم

از عصر تاحالا از نگرانى تهوع گرفتم

انشاالله خداازدهنتون بشنوه🤲😍اره خوب کاری کردی نگفتی انشاالله ماه های اخر بگو بلاخره بارداری چندقلو ...

اره فعلا نمیگم ماههای اخر اگه بتونم البته باز خدا رو شکر چنتا باردار تو فامیله من ب  چشم نمیام 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
دوستان برای حاجت روایی همه یس خوندم هدیه به امام محمد باقر انشالله همه نتیجه مثبت بگیرن بقیه هم که ب ...

حاجتروا بشى ان شاالله🤲🏻❤️🤲🏻