2777
2789

از سر کار اومد رف پایین خونه مامانش اینا موقع ناهار بود ی ظرف خورشت واسه خودش ریخت اورد بالا سینی اورد نشست بخوره( ازم دلخور بود بهم قول داده بود منو ببره بازار بارون زد گف ی روز دیگه میریم منم قاطی کردم رف بیرون زنگ زد باهاش بدحرف زدم گوشیو هم قطع کردم تو روش😔) بهش گفتم عه ازین خورشتا ! اونن شست خورد گف میخوری برات بیارم ؟! منم دیدم ی ذره اس گفتم ن نمیخام تو اگ بفکرم بودی یکم بیشتر میریختی همون اولم میگفتی بیا بخور! گف از کجا میدونستم ازین خورشت دوس داری فک کردم نمیخوری! الان میخای برم بیارم هنوز هس! منم گفتم نمیخام اک میخاستی همون اول میوزدی میگفتی شاید هوس کنه گف خب الان میرم میارم! یا موادشو میخرم درست کن! گفتم نمیخام ! ولی باید بفکر من میبود اول،یا چون دلخور بود بی محلی کرد😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم باید همون لحظه بهترین و خفن ترین غذا رو درست میکردی برای خودت و میخوردی و بهشم نمیدادی

مث سیب زمینی سرخ کرده با پنیر 

یه چیزی که اونم دوس داره

با زنگ میزدی یه پیتزای یه نفره با مخلفات بیارن

بهترین دفاع چیه همیشه؟؟؟