2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
سلام کیا امپول بتا متازون تزریق کردن ؟؟؟ همون امپول تشکیل ریه منظورمه

من و خیلی از دوستان.... 

تو هر دو بارداریم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام

بچه هايى ك مثبت شدين تبريك ميگم بهترن ان شاالله باردارى خوبى داشته باشين و زير سايه پدر و مادر بزرگ بشن

دوستهاى عزيزى ك منفى شدين خداشاهده هرسرى ك هركدوم اعلام منفى كردين از شدت ناراحتى قلبم ميومد تو دهنم حس ميكردم خبر منفى شدن خودمه😔😔

ان شاالله ك خدا ب زودى معجزه ش رو نشونتون بده 🙏🙏

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشاالله خدا ب شماهم میده.. من تمام موهام سفید شد دنبال درمان تا پسرمو. خدا بهم داد. صبور باش 

کلا همین یه بچه رو میخواستی ؟دوست منم تقریبا شرایطش مشابه شما بود با اینکه براش سخت بود الان دوتا بچه هاشو داره با هم بزرگ میشن از دو قلو سخت تره اما من ب این جور بچه ها میگم خدا داد اتفاقا با اومدنشون قدمشون پر از خیر و برکته چون جایی ک انتظارشو نداشتی خدا بهت داده اخرش هم خودتی ک تصمیم و میگیری میدونم تو این تصمیم هات ب فکر پسرت هم هستی ک شیرش و کامل نمیخوره یا هر چی ان شاالله که هر تصمیمی میگیری بهترینش باشه 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
من و خیلی از دوستان....  تو هر دو بارداریم....

سوال دارم ازت

۶ تا امپول بتا دارم

۳ تا ۳ تا به فاصله ۲۴ ساعت

حالا این سه تارو با یک سرنگ تزریق کنم؟

یا هر دوز رو با یه سرنگ 

که سه بار سوراخ بشم؟

😉

برام دعاکنید بچه ام دلره سقط میشه

وااااى نهههه خداياااا🥺🥺

چرا؟؟ چيشده؟؟؟

بيابهمون بگو لااقل

من برات دعاى نادعلى و اية الكرسى ميخونم

ان شاالله بچه ت سلامت مياد بغلت🤲🏻🤲🏻🤲🏻

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بچه ها

من امروز عصر باز لك كمرنگ ديدم قهوه اى كمرنگ

بايد براى نماز غسل كنم؟؟

سوال دارم ازت ۶ تا امپول بتا دارم ۳ تا ۳ تا به فاصله ۲۴ ساعت حالا این سه تارو با یک سرنگ تزریق کن ...

نه عزیزم.... 

هر سه رو تو یه سرنگ بکش بزن به باسیون مبارک.... 

یکیم زیادیه انقدر سولاخ شدیم.... 

فرداشم سه تا تو یه سرنگ سمت دیگه.... 

فقط احتمال داره تحرک کمتر بشه نترسیا.... 

البته وروجکهای من ناقلا بودن همچنان فوتبال بازی میکردن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام خوووووبي فسقلي چطوره كي ميري ان تي🤩

فداتشم عزيزم

توخوبى؟؟ فسقل من خوبه شكرخدا اما امروز ى كم لك ديدم باز

فسقل شما چطوره؟؟

براى ان تى ك زوده عزيزم فقط دوهفته ديگه دكتر باز بهم گفته سونو كنم

الانم ك داروهام زيادشده فقط

روزى سه تا دوفاستون دووتا امپول پروژسترون سه تا شياف ب اضافه بقيه داروها

اگه از سکه کوچیکتربود و یبار دیدی و لکت کمرنگ بود و خون نبود فکر کنم لباس زیرت و عوض کنی کافیه

نه خون ك نبود عصرى همراه شيافم اومده بود قهوه اى كمرنگ

الانم ى كم باز اومده

من پد روزانه استفاده ميكنم لباس زيرم كثيف نميشه