2777
2789
عنوان

کارمند بانک مسخرم کرد😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1090 بازدید | 82 پست
من لبم ی حالتی داره میبندم انگار یکمی وسط لبم بازه عکاسه میگف نه نباید کلا لبت باز باشه باید قشنگ بچ ...

وااااای دقیقا🤣🤣🤣🤣منم الان دقت کردم دیدم حالت چهره م شبیه این ایموجیه🤣🤣🤣🤣حالا من بدبخت دماغمو عمل کردم هرکی عکس کارت ملی رو میبینه فکر میکنه کل صورتم عملیه😐

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عوضیا تمام تلاششونو کردن زشت ترین عکس ممکن رو بگیرن واسه کارت منم خیلی سختمه با کارت ملی برم دنبال ک ...

واقعا خدا بگم چیکارش نکنه بیشرف نمیتونست ب من بگه شالتو صاف کن یا کج افتادی 

مال من انگار ازبیمارستان اومدم عکس انداختم چشما خماررنگ معلوم نیس

واقعا افتضاحه چشمای منم توش

عکس مال همین پارساله منم سن بلوغ نیستم

اما دماغم انقد گنده ست توش

خواهر دوستم گفت دماغتو عمل کردی؟

ولی من چرا هرکس بهم میگفت شبیه کارت ملیت نیستی خوشحال میشدم که زشت نیستم

منم خوشحال میشدم زیاد بهم میگن شبیه کارت ملی و شناسنامه نیستی

اما دیگه روم نمیشه نشون کسی بدم کارتو

مسخره میشم

روم نمیشه جایی دیگه نشون بدم کارتو چیکار کنم😂💔اگه بگم گم شده بازم چند سال طول میکشه بیاد جدید؟

اصلا فکرشو نکن عوض کنی اونایی که درخواست دادن هنوز تو نوبتن یه مدت یه برگه میدن بهت به جای کارت ملی.یه توییت خوندم نوشته بود برا همین عکس رفتم گفتم گم کردم درخواست دادم بعد تو سیستمشون باز همون عکس قبیله بود گزاشتن😁

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)