2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046063 بازدید | 684498 پست

سلام بچها منم با ای وی اف باردارشدم بعداز 5سال الان پسرم6ماهشه وفهمیدم باردارم... میخام سقطش کنم خ سخته دوتا بچه کوچیک تواین. اوضاع مملکت... بنظرتون تصمیمم درسته؟؟؟ 

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
میدونم راه سختیه من ای وی اف اولین بار بود میکردم اما ۴بار ای یو ای کردم و دوسال طبیعی اقدام کردم و ...

خوب عزیزم بذا اینکه بهمن یه سری بررسی باید بکنن.... 

بهشون الهام که نمیشه.... 

آزمایش یه ابزار تشخیصه.... 

لاپراسکوگی و هیستروسکوپی یه ابرار تشخیصه.... 

وقتی نمیشه یعنی یه علتی داره.... 

وقتی میتونن بگن ناباروری بدون علته که لااقل مشکلات شناخته شده رو چک کرده باشن.... 

ناشناخته ها پیش کش.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام آنا جونممیشه لیست آزمایشهای ایمنی وانعقادی ر برام بزارین لطفاً؟!😍😘🥰

فدات گلم تو پیج گذاشتم.... 

https://www.instagram.com/p/CfYfCVPIQEq/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها من ۱۲ماه پیش اولین روز پریودم بود اینماه دوازدهم چهارهفتم شده ینی یکشنبه هفته جدید نه هفته بع ...

عزیزم برا من ۶ هفته و دو روز قلبشم دید.... 

حالا ممکنه بالا پایین باشه اما احتمالش شاید باشه ببینه.... 

چون بعضیا بودن دیرتر دیدن یعنی آمادگیشو داشته باش.... 

سلام بچها منم با ای وی اف باردارشدم بعداز 5سال الان پسرم6ماهشه وفهمیدم باردارم... میخام سقطش کنم خ س ...

چه جالب اکثر بچه ها دومی رو خودشون باردار شدن نمیدونم واقعا زندگی خودته ولی معجزه خداس خدا داده من بودم نگهش میداشتم مخصوصا ک سره اولی خیلی سختی کشیدی برا اومدنش 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
روز چندمی بی بی ننزدی؟

ن عزیزم ،میترسم

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
سلام به همه دوستان. من این ماه که پریود شدم باید برم برای آی وی اف. دکتر برام آمپول گنال نوشته، رفت ...

عزیزم شک نکن فرق داره.... 

ذخیرت چنده؟

سلام دوستان، من امروز روز ۸ انتقالم هست و ۵ روز از امپول اچ سی جی ک زدم میگذره،بی بی گذاشتم هاله اند ...

اره عزیزم ممکنه از امپول hcgباشه خیلی زود تست زدی وایسا دو روز دیگه بزن ببین تغییرشو

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام بچها منم با ای وی اف باردارشدم بعداز 5سال الان پسرم6ماهشه وفهمیدم باردارم... میخام سقطش کنم خ س ...

سلام عزيزم خووووووبي ميدونم خيلي سخته خيليم سخته

چه از احاظ جسمي چه از لحاظ روحي

چه از لحاظ فكر كردن به اينكه پسرت سختش ميشه و از شير گرفتنش ولي با همه اينااااا من كه ميگم نه

بالاخره بعد چند سال كه بخاي بياري همين سختياا هست شايدم بدتر از لحاظ هزينه اي وي اف و استراحت و٠٠٠ الان يبار سرويس ميشي ولي باهم بزرگ ميشن😁💜