2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046066 بازدید | 684498 پست
بچه ها به من گفتن داروهام قطع کنم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭

ازمایش بده قبلش بعد قطع کن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون نذاشتن شیاف سه تا بزنم گفتن داروهاتو قطع کن بارداری صورت نگرفته 

سونو کردن چیکار کردن از کجا فهمیدن؟ 

آزمایش دادی؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداخیر دنیا و آخرت بهتون بده. خدا   خودت و بچه هات ر خوشبخت عالم کنه، خدا آخرعاقبت بخیر تون ک ...

فدات عزیزم.... 

به همچنین گلم.... 

عزیزم بخدا دوقلو‌داشتن به طوری سخته که وحشتناک کم میارم البته چون تنهام بیشتر فشار رومه. عزیزم تا دو ...

عزیزم هر کدوم سختی خودش رو داره اما وقتی دو قلو هستن دیگه دو تاشونم یه شرایط رو دارن.... 

اما مثلا دختر من دو سالش بود داداشش به دنیا اومد.... 

بچه دو ساله توجه میخواد... 

براش قابل قبول نیست تو همش درگیر نوزاد باشی.... 

خیلی رو اولی تاثیر داره.... 

اما دو قلو دوتاشونم نوزادن و از محیط اطراف خیلی درک ندارن.... 

تا بخوان از آب و گل در بیان و دنیا دستشون بیاد زمان میبره.... 

اما بچه کوچیک میفهمه.... 

نیاز به توجه داره.... 

بارداری دومم سخته با یه بچه کوچیک.... 

من تو بارداری اولم تنها بودم هر موقع خسته بودم میخوابیدم.... 

اختیارم دست خودم بود.... 

اما بارداری دومم خدارو شکر دیگه مشکلات خاصی نداشتم.... 

استراحت مطلقی و... نداشتم.... 

دیگه در طول روز نه جرات میکردم بخوابم.... 

حتی دخترمم میخوابید من جرات نمیکردم بخوابم چون بچست نمیفهمه که یهویی میپرید رو شکمم.... 

من سر بارداری اگل یه کیلو وزن بلند نمیکردم.... 

سر پسرم هر روز چندین بار دخترمو که اون زمان 12 کیلو بود مجبور بودم بغل کنم.... 

هر دو سختن اما سختی دو تا پشت سر هم نیاز بیشتر بچه اوله... 

مدیریت کردن این مساله واقعا سخته.... 

منو ببخش خندم گرفت😂😂چند وقتته ؟ متوجه نشده بودی؟ میدونی چرا خندم گرفت خودمو تو موقعیتی دیدم که بی ...

چیکا جون یه چیز بگم بخندی.... 

من چند مدت پیش پریودم تاخیر داشت.... 

یعنی یه استرسی بهم وارد شده بود توهم میزدم.... 

قشنگ یادمه سر سفره صبحونه بودیم.... 

دختر و پسرمم سر سفره داشتیم صبحونه میخوردیم یهویی قشنگ حس کردم یکی دیگه روبروم نشسته.... 

حس کردم سه تا بچه دارم..... 

یعنی قشنگ حس کردم آب داغ ریختن رو سرم.... 

نا شکری نمیکنم.... 

از خدا میخوام همین دو تا فرشته صحیح و سالم باشن و لایق باشم به نحو احسن بزرگشون کنم.... 

اما واقعا توانایی سومیو ندارم.... 

بچه رسیدگی میخواد.... 

روحا و جسما باید تواناییشو داشته باشی.... 

وگرنه پولم یه جوری میرسه اما اوه جسما و روحا نتونی بچه رو ساپورت کنی واقعا در حقشون ظلمه.... 

سلام آنا جانم ،خوبی عزیزمممم؟ قربونت برم که همیشه دعاگوتم ، سه سال پیش تو این تاپیک بودم و الان دختر ...

سلام عزیزم.... 

فدات بشم ممم دوستون دارم.... 

خدا پرنسست رو حفظ کنه.... 

عزیزم من خودم اطلاعاتی ندارم اما اخیرا چند تا از دوستامونم شرایط تورو دارن و میخوان برا دومی اقدام کمم.... 

انگار باید شیردهی قطع بشه و سه ماه بگذره بعد شروع کنن.... 

بازم بهتره زنگ بزتی بپرسی.... 

@سهیلا_جون1  

سهیلا جونم میخواد برا دومی اقدام کنه.... 

یکی دو تا از دوستای دیگمونم بودن.... 

سلام دوستان من فردا روز ششم انتقالمه از سر شب تا الان کمردرد دارم و نیم ساعتیه سردرد گرفتم اینا نشون ...

عزیزم نگگران نباش کمر دردا بیشتر بخاطر پروژسترونم هست امیدوارم به حق این روز مامان شده باشی🤲❤️🌹

عزیزم منم دریغ از یه فولیک اسید ساده...  اصلا تو فازش نبودیم....  اما بخواد بشه میشه.... ...

اگه قلبش تشکیل نشده باشه.. میشه ب دنیا نیوردش؟؟؟ 

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
@پاپیون__سفید     عزیزم به نیت شما و از طرف تون هدیه به روح مطهر امام صادق ع دعای یستشیر ...

مرسی عزیز دلم . فدای دل مهربونت . انشالله به همین زودی دامنت سبز بشه خواهر خوبم 

خدای من خدای معجزه هاست . 
عزیزم هر کدوم سختی خودش رو داره اما وقتی دو قلو هستن دیگه دو تاشونم یه شرایط رو دارن....  اما ...

اره واقعا درسته ولی هردو مورد‌واقعا سخته کلا پروسه بچه داری سخته😩

خداياشكرت....❤️ 
چیکا جون یه چیز بگم بخندی....  من چند مدت پیش پریودم تاخیر داشت....  یعنی یه استرسی بهم ...

ای جاااان دلم واقعا منم همینم😂😂البته ما خواهر برادریم اصلا اصلا وقت نمیکنیم بهم دست بزنیم😂😂😂😂از این بابت خیالم راحته😛

خداياشكرت....❤️