2777
2789
عنوان

من حساسم یا شوهرم بیشعوره کدوم😔حالم خیلی بده بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1666 بازدید | 71 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باردارم یعنی چی تو مغزم نیس نباید بفکرم باشه😔

با من یکی هستی .من ادمی نیستم فحش داد ناراحتم کنه .تهمتم میزنند 

ولی وایی به اینکه دو شکلات کوچک و یک قاشق حلوا ندادند .هرچی دعوتم کردند دیگه نرفتم قهر قهر 

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 

من کاری ندارم چندبار دیگه تاپیک زدی نظرمو میگم چون دلم نمی‌خواد زندگیت الکی بهم بریزه 

تو دلت توجه می‌خواد بهانه می‌کنی رک و واضح بهش بگو بیشتر بهم توجه کن 

و انتظارات معقول داشته باش لطفاً اینطوری هم خودتو اذیت می‌کنی هم زندگیتو خراب می‌کنی 

همسرتم بااینکه اونطور واکنش دادی به نظرم برخورد خوبی باهات داشته آسون بگیر 

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
باردارم یعنی چی تو مغزم نیس نباید بفکرم باشه😔

دعوایب که راه انداختی اشتباه بود

ولی این رفتار شوهرت خیلی بدتره

همیشه توقع دارن خانوما عاقلانه و درست رفتار کنن 

باید زنگ میزدی رستوران همون خورشو برات میاورد یا میرفتی خونه مامانش میخوردی

عزیزم الم شنگخ راه ننداختم دلخور شد ک فکر زن باردارش‌نبوده😔

همه چیز رو سخت نکنید ،جوری که شوهرت از دستت خسته شه 

هرچی دوست داری رک وراست بگو برات بخره 

با کنایه وایما واشاره که نمی فهمن ،بیچاره ها 

باردارم نباید حواسش بهم باشه😔

بازار و خرید و مورد های اینچنینی نباید باعث بشه تو به شوهرت بی احترامی کنی و تلفن رو روش قطع کنی 

بازار دیر بشه آسمون به زمین که نمیرسه، صبور باش گلم

بعدسر قضیه ی خورشت بازم شما زیادی حساسیت به خرج دادی اون بنده خدا کف دستشو بو نکرده بوده که شما دلت میخواد، واینکه باشوهرت عین رفیق باش تعارف و قهر و این داستان ها رو بزار کنار 

وااا انگار هیشکی باردار نبوده تا حالا هی میگی باردارم باردارم خدا صبر بده به شوهرت

من هم مثل استارترم گریه میکنم بابت شکم .جیغ دعوا بابت یک بستنی زمستونی....ماشین خوب نداریم .وسیله خوب نداریم .برام مهم نیست طلالباس مهم نیست .ولی شکم مخصوصا اینکه برام کم نگه داشتند قاتی میکنم .دست خودمون نیست .نقطه ضعفه

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 
من هم مثل استارترم گریه میکنم بابت شکم .جیغ دعوا بابت یک بستنی زمستونی....ماشین خوب نداریم .وسیله خو ...

من اصلا ی ذره ازون خورشت کوفتی نخاستم و اصلانم بنده شکم نیستم من فقط توجه میخام همین