2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046063 بازدید | 684498 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان برای حاجت روایی همه یس خوندم هدیه به امام محمد باقر انشالله همه نتیجه مثبت بگیرن بقیه هم که ب ...

مرسی عزیز ل منم ۵۰۰تا صلوات میفرستم برای دوستانی که منتظرن و باید ازمایش بدن به امید خدا مثبت بشن و بچه هایی که نی نی تودلشونه انشاالله صحیح و سالم بغل بگیرنشون😍🥰🤲

کلا همین یه بچه رو میخواستی ؟دوست منم تقریبا شرایطش مشابه شما بود با اینکه براش سخت بود الان دوتا بچ ...

آره همش پسرم...هی نگاش میکنم از چشام میاد میگم ایندچ گناهی کرده بهش ظلم بشع... واقعا بد موقعیتی هس بدجور گیر کردم 

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
ای جان دلم😍😍😍سقط چیه دختر این معجزه خداست😍😍منو‌تو‌ باهم مثبت شدیم؟🤔اخه بچه های من ۸ ماهو نیمه ...

اره تقرییا باهم بودیم... شما دوقلو داشتی یادمع من دیگه خ وقتع نی نی سایت نیومدم... دوقلو داری بازم بهتر شرایط منه... اونجوری تکلیفت مشخصه

وااااى نهههه خداياااا🥺🥺 چرا؟؟ چيشده؟؟؟ بيابهمون بگو لااقل من برات دعاى نادعلى و اية الكرسى ميخو ...

خواهر دوقلو بودن دکتر احمق نفهمیده یکیش داره میاافته دارم از درد میمیرم

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
وای نه تورو خدا😭😭😭😭😭خدایا رحم کن خودت نظر کن نفس برای سلامتی بچت صلوات و آیت الکرسی و چهارقل می ...

دوتا بودن دکتر احمق نفهمیده یکیش داره مبافته

خواهر دوقلو بودن دکتر احمق نفهمیده یکیش داره میاافته دارم از درد میمیرم

آااااخ الهى بگردمممم🥺🥺

سونو نشون نداده؟؟؟

ان شاالله ك اون يكى سلامت بمونه و سلامت بياد بغلت🤲🏻🤲🏻🤲🏻

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
چرا چیشد یهو ؟

یهو افتادم تو خونریزی از ماشین پیاده شدم از بغل پاهام خون میریخت مرگو دیدم به چشممم 

چطورى متوجه شدن؟؟

الان اون يكى اوكيه همه چيزش؟

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
یهو افتادم تو خونریزی از ماشین پیاده شدم از بغل پاهام خون میریخت مرگو دیدم به چشممم 

چى بهت گذشته خواهر اون لحظه🥺

حالا باز خداروشكر ك از اول فكر ميكردى بكيه وگرنه داغون ميشدى بدتر از الان

يعنى اگر جنين سقط بشه ب داروها ربطى نداره و خونريزى شروع ميشه؟؟

اتفاقا امشب اين سوال شده بود برام اما دلم نيومد اينجا سوال كنم🥺🥺

سلام بچها منم با ای وی اف باردارشدم بعداز 5سال الان پسرم6ماهشه وفهمیدم باردارم... میخام سقطش کنم خ س ...

واااااای دغدغه این روزاو روزای آینده من😫😫😫

تازه یک ماه ونیمه زایمان کردم ولی انقدر که دیدم بچه دومو ناخواسته باردار شدن با وجود بچه کوچیک همش ترس ودلهره دارم🥺🥺🥺

هممون شرایطامون یه جوری بوده که طبیعی باردار نمیشدیم آی وی اف کردیم قربون خدا بشم معجزه اشو میذاره برا بچه دوم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
واااااای دغدغه این روزاو روزای آینده من😫😫😫 تازه یک ماه ونیمه زایمان کردم ولی انقدر که دیدم بچه د ...

من اصن شک نداشتم نمیدونم اصن چجوری شد... اصن تو. شکم...خ بذ شرایطیه خیلی

واااااای دغدغه این روزاو روزای آینده من😫😫😫 تازه یک ماه ونیمه زایمان کردم ولی انقدر که دیدم بچه د ...

😄😄😄

اتفاقا ديروز ب شوهرم ميگفتم ديگه ويتامين اى نخور ميترسم قدرت بگيرى بعد از زايمان حواسمون نباشه كار دستمون بدى يهويي 

تاحالا ميخواستيم نميشده بعد نميخوايم خدا ميذاره تو كاسه مون😆😆😆

قبل نماز مغرب نماز جعفر طیار خوندم همههه خانمای تاپیک رو دعا کرد تا جایی که یادم بود اسم بردم  ...

چقدر خوشحالم کردی عزیز دلم ، واقعا ممنون‌ انشالله خودتم با خبرای خوب میای ❤

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش