2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
به روی چشمم عزیزدل😍❤️ چیکاجون و آلا جون گیسمو کشیدن دیگه گناه دارم با ماهیتابه بزنین خودم پامیشم تس ...

جووووووووووونم چ مامان حرف گوش کنی  . بیار اون لپو ماچش کنم  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم اخه امروز هم دیدم دلم داره میترکه یکم فقط نمازحضرت زینب خوندم صبرخواستم

الان چطوری عزیزم؟ من امروز بدجور پریود شدم خییییلی درد شدید داشتم که الانم پس لرزه هاش هست هنوز. برا همین اصلا حال تایپ نداشتم ک حالتو بپرسم ولی نگرانت بودم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان چطوری عزیزم؟ من امروز بدجور پریود شدم خییییلی درد شدید داشتم که الانم پس لرزه هاش هست هنوز. برا ...

سلام قربونت برم ممنون توخوبی? الحمدلله خوبم خداکنه صبح بازلکه بینی نداشته باشم. 

وای وای پریودسنگین شدی مواظب خودت باش مقوی بخور وسنگین برندار

راست میگی قربونت؟ مطلعی؟ الان پاشدگ نصف شب همه خواب گریه باخدا... برای هممون دعامیکنم

برای من که عین دوتا انتقالم لک دیدم و مثبت شدم ان شاءالله که برای شما هم همینطور بوده راستی جنین هات چن روزه هستن 

خدایا شکرت
واقعاخودمم موندم بی مسیولیته دستیارش😡😡😡 من به توصیتون عمل کردم قطع کردم اسپرین یه اگپولم زدم هرش ...

كاش اونايي كن اونور خط هستن فقط يه لحظه يه لحظه خودشون رو جا ما ميزاشتن😕😕متاسفانه تو كارشون كه وظيفشونه كم كاري ميكنن .😕

ان شالله كه قطع ميشه و فردا روز قشنگتري برات ميشه و ميگي صبح شد چه روز زيبايي خير است. 

پروژسترون آمپولش زودتر تاثير ميزاره به نظره من بزن با شياف پروژسترون فرقي نداره. 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
برای من که عین دوتا انتقالم لک دیدم و مثبت شدم ان شاءالله که برای شما هم همینطور بوده راستی جنین هات ...

اخه دردپریودم داشتی? من دارم زیرشکمم... دوتاسه روزه هستن گلم 

خیلی التماس دعا😭😭😭خودموباختم اماده پریود

عزیزم این جور مواقع اکو قلب جنین و چک قند خون رو توصیه میکنن  تحت نظر دکتر باشن نترسن

تحت نظر که هستن اکو قلب هم ۲۸ هفته رفتن خداروشکر خوبه قندشم خوبه بازم برا دوهفته بعد دوباره براش آزمایش نوشته.

ممنون زینبی جون که همیشه از نگرانی درمیاری خدا پسر تو حفظ کنه و عاقبت بخیر شی خواهری.

خدایا شکرت
وای خداروشکر توروخدابرای ماهم دعاکن, الهی نی نی هات سلامت بیان بغلت.  منم فردا میرم انتقال

قربونت عزیزم 

حتما عزیزم انشالله جنین هات محکم بچسبه به دلت ونی نی شه♥️

اخه دردپریودم داشتی? من دارم زیرشکمم... دوتاسه روزه هستن گلم  خیلی التماس دعا😭😭😭خودموباختم ...

درد پریود میگی یعنی از درد پریود و کمر دولا راه میرفتم انقدر درد داشتم نگران نباش ان شاءالله که خیره شنبه هم با خبرای خوش میایی.

خدایا شکرت
ابن سینا تهران دکتر فرناز منتظری

ديدمش شبكه سلامت، انشاالله موفق باشي😍

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️