2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام به همگی دوستان یه سوال داشتم  من بعداز انتقال اولم که دی ماه منفی شد دوتا پریود بعد رفتم ...

سلام عزیزم خوب؟ 

ببین گلم معلوم نیست چه قدر بعد از اتمام ال دی پریود میشی من 11 روز بعدش بود

آسپرين هم با شروع استرادیول بخور اگر ترسیدی پریود طولانی بشه بعد از اتمام پریود

بچه ها کسی تجربه طب سوزنی قبل انتقال داشته؟ @زینبی_بابا     سلام عزیزم خوبی؟میگم ...

سلام عزیزم راستش هیچ اطلاعی ندارم 

شما هم ببین اگر طرف اسمش تو سایت نظام پزشکی هست برو وگرنه کلاهبرداری هست 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اهان پس الان منم تزریق کنم? یاهنوز منظکتظرشم مطب بازکنه بعدزنگ بزنم؟ 

نمیدونم والله ،میخوای یه دونه بزن تا عصر که زنگ بزنی

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام نظر شما در مورد  این داروها که بهم دادن چیه؟ hmgکارما سینال اف 24 واحد امپول اورگالترو ...

عزیزم ال دی رو معمولا به کسایی که زخیرشون بالا باشه میدن بعدشم مام تقویتی نمیده حتما تقویتی بگیر بخور که کیفیت تخککت خوب باشه کیوتن واوابوست بگیر

ترس برای چی آخه!!!!!!برای منم شکمی ۳۶ و واژینال ۳۵ بوده با اینکه برا منم دوتا قل بودن و یکی هم کیسش ...

اخه براي من هفته ٨ اونقدر بود زي زي جون ميترسم بالاتر برم كمتر بشه حالا شنبه نوبت دارم از دكترم بازم ميپرسم خدا ني نيتو برات حفظ كنه الهي برام دعا كن منم دوتا جوجمو صحيح و سالم بغل كنم❤️❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 
پاشو مامان تنبل 😂😂😂😂 الانم زیادی کم تحرکی  ماهیتابه آنا جون رو باید بیارم مثل اینکه

به روی چشمم عزیزدل😍❤️ چیکاجون و آلا جون گیسمو کشیدن دیگه گناه دارم با ماهیتابه بزنین خودم پامیشم تسلیم😅😅😅

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
سلام نظر شما در مورد  این داروها که بهم دادن چیه؟ hmgکارما سینال اف 24 واحد امپول اورگالترو ...

سلام عزیزم نه ال دی برای همه تجویز نمیشه گلم

داروهای سیکل پانکچر هستن و پاسخ بدن شما دیگه تعیین میکنه نتیجه چی میشه 

توکل به خدا ان شاء الله کلی نی نی سالم قسمتتون بشه 😍😍😍😍🤲🤲🤲

توکل به خدا عزیزم نه خداروشکر مشکلی ندارم  ولی استرس تا دلت بخواد دارم امپول هایی که بهم داد ...

عزیزم امپول اورگالترون رو منم داشتم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷