2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
خواهر کار من از دوا و و درمون و حتی از معجزه هم گذشته.دیگه برام اهمیت نداره.اصلا نمی خوام ازش که بده ...

عزيزم واقعا متاسفم براي سختي هايي كه كشيدي، ايشالله خدا هرچه زود تر برات بخواد، كاشكي مركزت رو عوض كني يه دكتر بهتر بري، ببخشيد يه سوال ميپرسم اگه ناراحت نميشين جواب بدين، جنينتون رو تو چند هفته از دست دادين؟

کنسل نمیشه بالاخره پریود میشی تااون موقع وقت بیشتری داری تاخودتو تقویت کنی. همون مخلوط آرد نخود با ز ...

پس برای منم احتمالا به‌خاطر استرادیول که پریود میخواد بیاد اما نمیاد فقط لکه دارم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزيزم واقعا متاسفم براي سختي هايي كه كشيدي، ايشالله خدا هرچه زود تر برات بخواد، كاشكي مركزت رو عوض ك ...

دکتر که نه ولی مرکز عوض کردم. خدا هم برام نمی خواد، با ایشالا گفتن معجزه ایی نمیشه حداقل به من ثابت شده‌. 

من تو کل این ۵ بار پروسه ivf فقط یک بار مثبت شدم که هفته ۶ از دست دادم با خون ریزی و افت بتا. یعنی قبل سونوی قلب.

دیگه هر چی تلاش کردم ازش دور و دورتر شدم.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

اخه امیدی هم به این دارو ندارم وگرنه سعیمو میکردم ،، شما نمیدونید یا نشنیدید کدوم مرکز راحت‌تر و زود ...

سلام عزیزم

من اهدایی گرفتم از بیمارستان لاله دکترم برجیس هست خودشون واسطه رو بهم معرفی کردن و خوب هم بود راضی بودن الهی شکر

واسم نسخه کرده داروخانه رویان یه سری مدارک گفته با آدرس که برم بگیرم آدرسش دوره بهم و باید یه روز کا ...

اگه بیمه تائید‌ کنه و بگیری قیمت چندانی نداره‌ ،بگیر که آماده‌ داشته باشی ،اگرم لازم نشد چیزی از دست ندادی 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش