2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
ای جانممم ماشلله خداحفظ کنه حالاشبیه کی هست گل پسرما؟ دیگه شیرخودتومیدی یانه؟  چشم میخورم پس, ...

عزیزم شیرم که خشک شد تمام 🤪🤪🤪🤪شبیه هر دو مون هست 

نه بابا چه ضرری 😳😳😳 راحت همه چی بخور گلم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زینبی جون من آزمایش AMH و ca125 رو آزمایشگاه دانش دادم یعنی معتبر نیست دکترای ابن سینا که دیدن چیزی ...

واسه اسپرم گفتم گلم 

البته amh رو بهتر بود همون ابن سینا یا رویان انجام میدادی 

در مورد ca125 هم اطلاعی ندارم 

قربونت خانم خدا شما رو برای ما حفظ کن که این همه کمک و همدلی میکنی  قبلا دانش جز آزمایشگاه خوب ...

آره گلم قبلا ها خیلی خوب بود

ولی کلا واسه آنالیز اسپرم فقط و فقط مراکز ناباروری معتبر هستن چون با چشم انسان آنالیز میشه نه کامپیوتر که دقت بالایی داره اما کامپیوتر واسه آنالیز اسپرم خطا زیاد داره

بچه ها یه متخصص تغذیه خوب برای بارداری میشناسید معرفی کنید؟ @زینبی_بابا    عزیزم شما م ...

عزیزم شرمنده نه والا🙈🙈🙈 

هر کارشناس تغذیه ایی که مدرک دانشگاهی داره خیلی خوب میتونه کمک کنه و لازم نیست دکتری تغذیه باشه الزاما 

دوستان یه سونوگرافی خوب برای اطفال میشناسید نینی رو باید برای سونوی کلیه ببرم نمیدونم کجا خوبه ؟ @ز ...

عزیزم من پسرم رو یه مشکلی مشکوک شد دکتر بردم مطب دکتر مهدیزاده تو خ میرزای شیرازی جنوبی، نبش کوچه 18

اونجا مرکز سونوگرافی اطفال هست 

شماره هم اینه فقط باید خیلی زنگ بزنی 88927736_

88927735

دکترش هم خانم با تجربه ایی هست

سلام دوستان خوبید؟ امروز یک فشاری وارد شد بهم حرص شدید فشارم شد14 روی9 وضربان106 میگم های برای جنین ...

اوووووووووه چه خبره مامان گل 

ضمنا خود درمانی هم ممنوع، این جور مواقع یه کم صبر کن فشار میاد پایین و درمان هم لازم نیست 😉 😉 😉 

وااای منم دقیقا وضعیت شوهرم افتضاحه زینبی جون مورفو شوهرم صفره حرکت a صفر پس منم میتونم امیدوار باشم ...

خب دیگه گلی من تومور مارکر هام تو رنج بود واسه همین عمل لازم نشد

برای شما هم احتمالا کیفیت تخمک خوب بوده به خاطر اسپرم جنین کم بوده 

سلااام😭😭😭😭بباین دلداریم بدین دعام کنید تورو خدا با دلای پاکتون.  دیشب رفتم حموم بعد امروز ...

عزیزم عزیزم میدونم خیلی عجله داری ولی صبر کن تا روز آزمایش ان شاء الله مامان شدی 

کلا هفته دوم انتقال خیلی سخت میگذره 

عزیزم عزیزم میدونم خیلی عجله داری ولی صبر کن تا روز آزمایش ان شاء الله مامان شدی  کلا هفته دوم ...

ببخشید نوروبیون داشتین شما؟ازعوارضش سردرده اما برای من وحشتناکه دارم میمیرم از دررد