2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله خدای مهربون به حق این ماه عزیز یه دوقلو صحیح وسلامت بهت بده عزیزم سوره یاسین وحجرات زیاد بخو ...

ممنون عزیزدلم فدات بشم برام دعا کردی ایشالا خدا به زودی حاجت دلتو بده 😘😘😘🤲🤲

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
عزیزم از کجا میشه گرفت مخوام پنجشنبه به دکترم بگم برام جای چیزای دیگه بنویسه اگه مطمینی گیرم میاد من ...

عزیزم اگر دکتر بنویسه بهرحال پیدا میشه ماها جاهایی که میشناسیم رو میگیم حتما ولی گلم چرا فکر میکنی حتما باید پرگووریس بزنی! همون النوا که بهت داده خیلی عالیه و اونو به هیچکس یدونه بیشتر نمیدن انقد قویه به بعضیا فقط اون رو میدن بدون چیز دیگه! بعضی هم فقط با سینال ۲۰تا تخمک داشتن. درسته اندومتریوز داری ولی ذخیرت عالیه پس دیگه انقد نگران نباش عزیزم حالا پنجشنبه میری سونو میبینی کلی تخمک عالی داری 

بچه ها کسی امپول نوروبیون داشته توی سیکل انتقال؟ازدیروز که تزریق کردم از سردرد دارم میمیرم مسکن هم خ ...

من ۵ روز پیش زدم ولی سردرد نداشتم 

فک‌نکنم از نوروبیون باشه 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
چیکار کنم دستع خودم نیست اینقد وقت بذار اینقد پول بده بعد هیچی به هیچی بشه خیلی نگرانم من اگه کیست ا ...

عزیزم الان نگرانی تو درک نمیکنم نگران چی هستی بهت النوا داد که خودت میخواستی دیگه و خارجی هست دیگه اگه بدنت بخواد جواب بده به همین باید جواب بده دیگه پرگوریس معجزه که قرار نیست بکنه عزیزم تعداد اصلا مهم نیست فقط از خدا بخواه تخمک با کیفیت باشه آدم به نظرم 5تا تخمک با کیفیت بالا بده بهتره از اینه که 20 تخمک بیکیفیت بده و جنین ضعیف واسه آدم تشکیل بشه انشالله کلی جنین برات تشکیل بشه با اولین انتقال صاحب یه دوقلو بشی تازه اول راهی این همه فکر و خیال بیخود خوب نیست 

راستی همسرت بعد خوردن داروهاش دوباره آزمایش داد مورفولوژی تغییر کرده؟؟ 

چیکار کنم دستع خودم نیست اینقد وقت بذار اینقد پول بده بعد هیچی به هیچی بشه خیلی نگرانم من اگه کیست ا ...

عزیزم من سینال داشتم با ۱۴ تا تخمک ذخیرمم دو  و نیم بود نگران نباش 

خدایا شکرت
پیوند عضو؟ خدا برا کسی نخاد

بله رویان برای همین میگه هنوز نتیجه تثبیت نشده شانسیه الان ولی خدای نکرده اتفاقی بیافته و احتیاج به پیوند باشه پیوند جواب نمیده تو وبینارشون گوش داده بودم

خدایا شکرت

سلام به همگی من تازه اومدم تو تاپیک 2 ساله اقدام به بارداری کردم متاسفانه نتیجه نداد دکتر رفتم بهم کلوموفین و آمپول داد باردار شدم ولی متاسفانه پوچ بود و پریود شدم بعد از اون دیگه هرچی دارو خوردم نشد حالا الان تصمیم گرفتم برم رویان . میخواستم نظر بقیرو در مورد رویان بدونم اگر کسی نتیجه گرفته یا اسم دکتر خوبو تو مرکز میدونه میشه بهم راهنمایی بده ممنون

بالاخره منم مامان شدم 🤲🙏بعد ۳ سال انتظار روز رحلت حضرت محمد بی بی چکم مثبت شد ۲۹ مهر ۱۴۰۰ صدای قلبشو شنیدم ❤❤❤ مهرسانا جونم با اومدنت دنیای منو بابایی رو رنگی کردی❤❤❤تاریخ تولد ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱
عزیزم به احتمال زبادتلقینه  نکنه استراحت مطلقی؟؟؟ 😈😈😈😈

نه عزیزم سه روز اول استراحت مطلق نبودم هر یکی دو ساعت دراز میکشیدم یه مقدار راه میرفتم😂😂😂 الان که اروم اروم کارهای خونه رو میکنم. شکر خدا الان دیگه عادت کردم اولش یهو پروژسترونم زد بالا یه دو سه روز منگ شده بودم راه میرفتم نفسم میگرفت و زودی خسته میشدم از روز چهارم دیگه میزاشتم اذیت نشدم. مرسی عزیزم که جواب دادی❤️😍

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
راست میگی قربونت؟ مطلعی؟ الان پاشدگ نصف شب همه خواب گریه باخدا... برای هممون دعامیکنم

مهربون جون مامان شدی رفت دیگه الکی فکر و خیال نکن عزیز دلم❤️

ممنون مامان ماهنده ایشااالا صاحب دوقلوها شدی عزیزم  چند تا انتقال دادی. ؟

عزیزم من چهار تا انتقال دادم. پنج تا داشتم. دو تا ضعیف سه تا متوسط. از دو تا ضعیف یکی باز نشد ولی از سه تا متوسط یکی موقع باز شدن شد گرید عالی. تا خدا چی بخواد عزیزم. چشممون به دستای مهربون خداست