2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
من میدونم که تایبرش واقعا خوبه هم روی تخمک و هم روی ضخامت دیواره ی رحم ولی هیچ حای مطمئنی رو پیدا ...

ممنونم منم شرق تهرانم دنبال ی جای خوبم

چند بار قبل انتقال بریم خوبه؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عزیزم راستش هیچ اطلاعی ندارم  شما هم ببین اگر طرف اسمش تو سایت نظام پزشکی هست برو وگرنه ک ...

ممنونم گلم شما جاییو نمشناسی تو تهران؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم منم شرق تهرانم دنبال ی جای خوبم چند بار قبل انتقال بریم خوبه؟

اونو دیگه باید خود دکتر طب سوزنی تعیین کنه

من اگه جای مطمئن پیدا کنم میرم

یدونه دکتر رضا حشمت هست

در موردش سرچ کنید شاید به نتیجه برسید

تو همین سیکل داشتین یا نه؟ انتقالتون مثبت شد یا منفی؟

اره تو همین سیکل داشتم امپولام مثل شما بود ده تا تخمک داشتم ۵ تا جنین شد هنوز انتقال ندادم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
الهی شکر 😍 😍 😍 

زينبي جون يچيزي بگم بهم نميخندي؟😂تو سونو شكمي عكس سونو رو نگاه ميكنم چرا يدونه ني ني داخل ساك هستش و اون يكي ساك خاليه ولي اون يكي رو هم جدا بررسي كرده منظورم اينه تو عكس هردوتا جنين تو عكس نيستن☹️

خداياشكرت....❤️ 
زينبي جون يچيزي بگم بهم نميخندي؟😂تو سونو شكمي عكس سونو رو نگاه ميكنم چرا يدونه ني ني داخل ساك هستش ...

وای جون دلم چقد ناز دلم رفت براشون الهی به سلامت بغلشون کنی 😍😍😍😍

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
وای جون دلم چقد ناز دلم رفت براشون الهی به سلامت بغلشون کنی 😍😍😍😍

قربونت برم عزيزدلم الهي به حق امام زمان به زودي زود قسمت خودتو همه منتظراي اين تاپيك از ته قلبم براتون دعا ميكنم ❤️❤️❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 
البته شیر خشک دوست نداشتم و ندارم 🙈 🙈 🙈 🙈 ولی گاهی هر چی تلاش میکنه آدم فایده نداره من یک سال و ...

ای جووونم چه مادرمهربونی اشکال نداره حتماتقدیراین بوده. ناراحت نباش گل پسر بزرگ میشه همش یادش میره. 

زینبی جان میگم من امروزم لکه قهوه ای دیدم, چه خاکی بریزم سرم؟ خیلی ناراحتم. زنگ زدم مطب هم گفتن داروهات ادامه بده

فدات مهربونم فقط قول بده اون لحظه که میری جواب آزمایشو میگیری و مثبته منو یادت نره😘

چشم عزیزممم اگرمثبت شم که ایشالله ولی نشدهم بیادتونم باختم خودمو امروزم لکه قهوه ای بیشترازدیروز