2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
آفرین دختر خوب بهترین کارو میکنی فقط دعا و توکل کن انشالله خدا حاجتتو میده🙏🙏🙏

بله غیردعاچیکارکنیم؟ بخدابگم چرانشد؟ چرا و... اینحوری که کفرمیگم. حتماصلاحه

التماس دعاجانم مرسی گفتی سرنماز بیادتم

عزیزم مدل شما تا حالا انتقال نداشتم من دفعه اول از روز دوم پریودم استرادیول که داروی انتقاله شروع کر ...

اتفاقا مرکز تماس گرفتم گفتم بجای شنبه، پنجشنبه بیام ویزیت گفت مشکلی نداره ولی دیرتر از اون روزی ک گفتیم نیا

بعد زنگ زدم نیکان شرایطمو گفتم خیلی اصرار کردم ولی گفت بقیه هم مثل شما اورژانسی ان و بهم نوبت نداد

آره عزیزم مدل انتقال من لانگ. 

ممنونم از دعای قشنگت خدا از زبونت بشنوه. شرایط خوبی نیست انشالله ک این مشکلات برای همه مون حل بشه به ویژه برای شما😘

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جانم بگو برای چی استرس داری گلم؟؟چیشده؟ 

من برای بار اوله می خوام آی وی اف کنم

هیچ تجربه ای در مورد داروها ندارم

نمی دونم چی خوبه چی بد

دیروز رفتم مرکز مام گفتم می خوام تیر ماه بیام برای ای وی اف

گفت این دو ماه رو لتروزول مصرف کن طبیعی اقدام کن اگه باردار نشدی بیا

منشی برام امپول تارو نوشت و گفت تیر ماه استفاده کن و روز نهم پریودی تیر بیا

یعنی قبل اون اصلا لازم نیست قرص ال دی مصرف کنم یا اینکه روز دوم پریودی برم برای سونو؟

من برای بار اوله می خوام آی وی اف کنم هیچ تجربه ای در مورد داروها ندارم نمی دونم چی خوبه چی بد دی ...

سلام عزیزم وقتی لتروزول داده گفته برو اقدام طبیعی یعنی اکیه شرایطتون پس نگران نباش فعلا طبیعی اقدام کن نشد برین تو سیکل. به همه ال دی نمیدن عزیزم بستگی به شرایطت داره

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
من برای بار اوله می خوام آی وی اف کنم هیچ تجربه ای در مورد داروها ندارم نمی دونم چی خوبه چی بد دی ...

نه عزیزم فعلانیازی نیست همون موقع پریودی بری نیاز باشه بهت میگن که بخوری اصلاهم نگران نباش مرحله ای وی اف پروسه سختی نیست صبوری میخواد فقط همین. شمامشکلتون چیه

براي منم شكمي ٣٦ هستش خيلي ميترسم😞😞

ترس برای چی آخه!!!!!!برای منم شکمی ۳۶ و واژینال ۳۵ بوده با اینکه برا منم دوتا قل بودن و یکی هم کیسش پاره بود دکترم میگفت سرویکست خداروشکر عالیههه... تا حالا هم همه چی با اون همه مشکلاتی که داشتم خوب پیش رفته پس برا شمام جای نگرانی نداره انشاالله همه چی تا اخرش بخوبی پیش میره...

بچه ها دکتر امیر جنتی به شوهر من فقط فولیک اسید ویتامین ای و سی رو داد دیگه هیچ دارویی نداد  گ ...

من وقتی دیدم رویان دارو نمیده. هفتادهشتاد روز قبل از سیکل، از دکتر همایون عباسی اصفهان برای شروع سیکل دارو گرفتیم

اسید فولیک، دی، کتوتیفن داد و یه چیز دیگه ک بعد از همسرم میپرسم

خودمونم فرتیل اید، سلنیوم، سی، آ خریده بودیم و ماه ها همسرم استفاده میکرد

نمیدونم موثربوده یا نه ولی تاثیر منفی نداشت

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام عزیزم وقتی لتروزول داده گفته برو اقدام طبیعی یعنی اکیه شرایطتون پس نگران نباش فعلا طبیعی اقدام ...

دید دکترم خیلی مثبته 

اول گفت شما طبیعی باردار میشین

اگه باردار میشدم که تو این 4 سال میشدم

میترسم چون فکر میکنه شرایطمون خوبه داروهای کمی بده و نتیجه نگیرم

نه عزیزم فعلانیازی نیست همون موقع پریودی بری نیاز باشه بهت میگن که بخوری اصلاهم نگران نباش مرحله ای ...

همسرم مشکل اسپرم داره 

موروفوش 2 درصده و تعدادش 45 میلیون

یعنی روز دوم پریودی برا شما سونو انجام ندادن؟

همسرم مشکل اسپرم داره  موروفوش 2 درصده و تعدادش 45 میلیون یعنی روز دوم پریودی برا شما سونو ان ...

چرا عزیزم زیاد سونو رفتم. اگرخودت مشکلی نداشته باشی ازلحاظ ذخیره تخمدانی انشالله کلی جنین خوب تشکیل میشن برات نگران نباش. 

سونوشم چیزی نیست واژیناله

چرا عزیزم زیاد سونو رفتم. اگرخودت مشکلی نداشته باشی ازلحاظ ذخیره تخمدانی انشالله کلی جنین خوب تشکیل ...

توکل به خدا عزیزم

نه خداروشکر مشکلی ندارم 

ولی استرس تا دلت بخواد دارم

امپول هایی که بهم دادن ایناست

hmgکارما

سینال اف 24 واحد

امپول اورگالترون

توکل به خدا عزیزم نه خداروشکر مشکلی ندارم  ولی استرس تا دلت بخواد دارم امپول هایی که بهم داد ...

به نظرتون این داروها کارسازه؟؟؟

من پیام های بچه هارو میخوندم

به حز سینال اف اصلا اسم این امپولارو نشنیدم