2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
عزیزم نمیخوام نگرانت کنم ولی برا منم گفتن توعکس رنگی یکم التهاب دیده میشه ودکتر نصر گفتن لوله ات هید ...

خب دکتر نصر برا لوله ات چیکار کرد نگفت باید ببندی؟خب من میگم اگه اینه حداقل قبل انتقال تشخیص بدن ببندن من فقط یه نی جنین دارم تا حالا ۳ بار افت بتا داشتم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس بغلی شده نه پسر من میخابه روزا فقط شب اذیت میکنه چند روزشه الان چند روزکی ختنه کردین

الان هجده روزشه. چهار روز پیش ختنه کردیم. آره بغلی شده اما خوابشم خیلی سبکه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم عزیزم میدونم خیلی عجله داری ولی صبر کن تا روز آزمایش ان شاء الله مامان شدی  کلا هفته دوم ...

ممنون فداتشم لطف داری عزیزدلم خداپسرتونگه داره. بنظرت لک بینی خوبه یابد؟ وای اره خیلی سخت ودیرمیگذره پیرشدم

اوووووووووه چه خبره مامان گل  ضمنا خود درمانی هم ممنوع، این جور مواقع یه کم صبر کن فشار میاد پ ...

چه میدونم مریضم دیگه... نه جانم پروپرانول رودکترقلب خودش گفته برام البته گفته مثبت شدی باید بیای عوض کنم دارو رو

عزیزم شیرم که خشک شد تمام 🤪🤪🤪🤪شبیه هر دو مون هست  نه بابا چه ضرری 😳😳😳 راحت همه چی بخور ...

ایووول خوب کردی بابا شیرخشک خوبه, منم شیرخشک دوست دارم بدم😜😜😜

ای جونننم محصول مشترکه گل پسرما, خداونددرپناه خودش حفظ کنه

اره عزیزم خب استرادیول روزی سه تا دارم هر هشت ساعت نمیتونم بگیرم متاسفانه... ممنون مهربون 😍 باشه ...

اره منم نمیتونم بخاطرداروهام انوکسا میزنم گفتن اب بدنت کم میشه مضرره. 

اره قربونت بخورببین چی میبینی

توچندم میری ازمایش؟؟ پووف سخته خداوکیلی

منظورم آزمایش اسفند بود   فعلا انتقال دوم نرفتم گلم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱