2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
بله من روز سوم پریودم رفتم که شنبه بود و با سونو داروهامو شروع کردم روز ۱۰هم رفتم گفت اندازه رحمت ۸خ ...

هشت ضخامت آندومترتون  بوده گلم من طول رحمتون  رو پرسیدم. اینجا یکی از دوستان گفت احتمالا همون روز پانکچر گرفتن و یا چون با سونو انتقال میدن نیاز به اندازه گیری قبلش نداشتن.

درکل انشالله موفق باشید

در اندک من تویی فراوان یارب..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها تروخدا برای منهم دعا کنین با دلای پاکتون خسته ام داغونم ، بخدا قسم دلم میخواد خودمو بکش ...

مامانو سوفی منم توی این مسیر خیلی امیدوار بودم دو روزه پر از استرسم. الان حست رو کاملا میفهمم سرزنشت نمیکنم چون خودمم دلم نمیخاد سرزنش بشم

منم امروز همین جملات رو ب همسرم گفتم واقعا خیلی ناامیدی بده. الان چرا اینجوری شدی؟ تو الان شرایطت خیلی خوبه سرم خریدی مطمین باش نتیجه اش رو میبینی

من داخل سیکل انتقالم ولی سرم پیدا نکردم دارم این مسیرو میرم و بی خودی امپول میزنم اگه پیدا نکنم این همه امپول زدم بی فایده، چون نمیرم برا انتقال

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم لیست داروهاتو بگو اگر لک ادامه داشت بهت بگم چی کار کنی 

عزیزم داروهام نوشتم فقط امشب به توصیه بچه هاسرخود اسپرین نخوردم ویه دونه امپول پروژسترون زدم. 

چون لکه بینی دارم ودردهای پریودی مانند

بچه ها تروخدا برای منهم دعا کنین با دلای پاکتون خسته ام داغونم ، بخدا قسم دلم میخواد خودمو بکش ...

عزيزم خيلي ناراحت شدم از پيامت و دلم شكست😔 خدا خودش به هممون كمك ميكنه، خدا بنده هاشو رها نميكنه عزيزم، ولي ما حكمتش رو نميدونيم و ما عجله داريم. 

اين شبا درهاي آسمان بازه ، انشاالله صدامون به عرش خدا بره و همه دلمون شاد بشه.🌷

حالتو درك ميكنم ولي قوي باش و هواي خودتو داشته باش😭

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
مهربون جون همه اونایی که لک دیدن اول آسپرین براشون قطع شده اگه ادامه دار بوده آنوکسا هم قطع لکه بینی ...

سلااام جانم خیلی ممنون ازتوصیه های خوبت امشب اسپرین نخوردم ویه امپول زدم اضافی ببینم خداچی میخواد

مهربون جون كاش امپولو تحمل ميكردي و ميزدي عزيزم چون دكتر من خيلي رو امپول تاكيد داشت و براش جايگزيني ...

منم اسپرین قطع کردم. بخدامن گفتم امپول خوبه تحمل میکنم گفت فرق نداره اماامشب خودم زدم یدونه میخوام هرشب بزنم تاازمایش

آمپول پروژسترون ميزني دوتا يكي هم شياف بزار.  كلا توروز ٢ تا پروژسترون با يكي شياف جمعا بشه سه ...

واقعاخودمم موندم بی مسیولیته دستیارش😡😡😡

من به توصیتون عمل کردم قطع کردم اسپرین یه اگپولم زدم هرشب بزنم خوبه? دعاکنیدقطع بشه

سلام علیکم

چیزی براتون میفرستم عشق کنید ولی قول بدین برا همه خیلی دعا کنید
ابتکار بسیار زیبا از تولیت حرم اباعبدالله الحسین علیه السلام روی نوشته زیر انگشت بزن

http://app.imamhussain.org/tour/

وارد حرم شدید توجه کنید روی هر فلشی که کلیک میکنید يه مقدار صبر کنید تصویر شفاف ميشه. ودر هر صحن باچرخش و عقب جلو کردن میتوان کاملا زیارت کردهر جای حرم که دوست داريد زیارت کنید. بنده رو هم دعا کنید. زیارتتون قبول باشه
التماس دعا 

برید و درد و دلاتونو ب اقا بگید ❤

یه شیاف اضافه بذار ایشالا قط میشه تا فردا عزبزم اخه برا تو خونریزی نیست لک قهوه ایه ایشالا برا لانه ...

عزیزم دیروز یه شاف اضافی گذاشتم قطع نشد امشب اسپرین قطع کردم بایدونه امپول ببینم صبح چی میشه. 

بچه ها آزمایش کرونا منو نگاه کنید مثبته یا منفی 

تبريك به تو

تبريك به من

تبريك به همه😂 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
از دست تو کلی خندیدم 😂😂😂😂😂

😂😂😂