2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
منم ۵ هفته و ۳ روز رفتم فقط دو تا کیسه و زرده بود دوباره ۸ هفته و ۶ روز رفتم هم جنین ها بودن هم ضربا ...

الهی شکر عزیزم  ❤❤

خدایا خودت مراقب هدیه ات باش ❤ برای سلامتی نی نی تو دلم دعا کنین ❤
یادمه دوستان تاپیک میگفتن خوبه ولی به جز رحم، دو طرفه رحم که تخمدان ها هستن رو باید ماساژ بدی. وقتی ...

مرسی عزیزم❤😘😘

یعنی چی میشه تخمدان ها بزرگ و متورم باشن با روغن سیاهدانه ماساژ بدیم ؟ یعنی تخمکا ازبین میرن؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزم. منم برعکس خیلی خوشحالم افتاده رمضان چون ادم احساس معنویتش زیاده.  نه گلم فقط فردا ...

بله درسته ولی میترسم دکترم بگه روزه نگیر یا نتونم بگیرم ضروری هم‌که نیس میتونم بعد ماه رمضان انجام بدم

یا رب العالمین
بله درسته ولی میترسم دکترم بگه روزه نگیر یا نتونم بگیرم ضروری هم‌که نیس میتونم بعد ماه رمضان انجام ب ...

اهان اره دیگه اگرمیترسی بزاربعدرمضون اخه من چندماه بود میخواستم انتقال بدم قسمت اینطوری شد

منم ۵ هفته و ۳ روز رفتم فقط دو تا کیسه و زرده بود دوباره ۸ هفته و ۶ روز رفتم هم جنین ها بودن هم ضربا ...

وای خداروشکر توروخدابرای ماهم دعاکن, الهی نی نی هات سلامت بیان بغلت. 

منم فردا میرم انتقال

سلام نازنین جان خوبی؟ ببخش عزیزم این مدت نمیومدم سایت  دیروز جواب آمنیوسنتزم اومد خدارو هزار م ...

واااااای الهی هزار مرتبه شکر .خیلی تو این مدت به فکرت بودم .همش دعا میکردم سالم باشه .خیلی خوشحال شدم برات عزیزم

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
یادمه دوستان تاپیک میگفتن خوبه ولی به جز رحم، دو طرفه رحم که تخمدان ها هستن رو باید ماساژ بدی. وقتی ...

يعني واسه انتقال با روغن سياه دانه ماساژ نديم بس چطور ميگنرحم گرم باشه؟

نه عزیزم نشدم زعفرون خوردم گرمی هم خیلی میخورم ولی نمیشم.

يكي از دوستام ماه پيش بخاطر رژيم اينجوري شد، با كنجد راه افتاد

حتما يه حكمتي هست عزيزم، ان شاالله بهترين ها برات اتفاق بيفته

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
يكي از دوستام ماه پيش بخاطر رژيم اينجوري شد، با كنجد راه افتاد حتما يه حكمتي هست عزيزم، ان شاالله ب ...

انشالله فدات شم. والا من هیچ تغییری توی زندگیم ایجاد نشده نه رژیم نه استرس. هر چی خیره پیش بیاد انشالله

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
يعني واسه انتقال با روغن سياه دانه ماساژ نديم بس چطور ميگنرحم گرم باشه؟

موقع انتقال، باید با سیاه دونه ماساژ بدی.

ایشون در مورد سیکل پانکچر پرسیدن

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
مرسی عزیزم❤😘😘 یعنی چی میشه تخمدان ها بزرگ و متورم باشن با روغن سیاهدانه ماساژ بدیم ؟ یعنی تخمکا ا ...

نه بخاطر اینکه تخمدونا حساس و دردناکن گفتم

من سیکل اولم آخرای سیکل که بودم موقع آشپزی کنار گاز می ایستادم حرارت گاز به شکمم میخورد تخمدونام درد میگرفت. واسه همین حس میکنم گرما خوب نیست

الان تو سیکلی یا هنوز دارو استفاده نکردی؟ 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻