2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044863 بازدید | 684416 پست
اره عزیزم ابن سینا دکتر اورولوژ دکتر  اراسته است  دکتر خودمم طرازی  عزیزم ان شاءالل ...

باشه گلم حتما میام میگم. راستی دارو واسه خودت طرازی چیزی داده یا نه؟ من امروز رفتم پروندمو از کلش کپی گرفتم بهشون دادم اصلشو پیش خودم نگه داشتم چون شاید برم مطب دکتر طرازی نمیدونم والا آخه یکی از بچه ها روز پانکچر بود یا انتقال یادم نمیاد طرازی مسافرت بوده نیومده کریمی براش انجام داده همین بهم استرس میده. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
اره عزیزم ابن سینا دکتر اورولوژ دکتر  اراسته است  دکتر خودمم طرازی  عزیزم ان شاءالل ...

مال همسر من دی اف آی ۱۲ هست شکر خدا. چه دارویی داد واسه دی اف آی؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من با ای وی اف نتیجه نگرفتم طبیعی باردار شدم

چقدر خوب عزیز دلم تبریک میگم بهت......اره به خاط همون ازت پرسیدم ماه اخر چه کارایی گردی؟.....پانکچر هم نکرده بودی؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
ممنون عزیزم اره دیگه کاری ازم برنمیاد. کاش کرونانبودیه مسافرت میرفتیم حس وحال عوض میشد فقط موندم عی ...

آره این آخر اسفند و اول فروردین خیلی بدش کرده من دیگه کاری به ماه رمضون ندارم میرم بعد تعطیلات سریع شروع میکنم انشالله خدا خودش توی ماه عزیزش بهمون نی نی میده

شنبه زنگ بزنی برا ۵ شنبه وقت میده البته بیمارستان نیکان اینجوریه گاندی سه شنبه ها هست اونو نمیدونم&n ...

فدات شم عزززم ممنونم ....پس لازم نیست دوماه زودتر وقت بگیرم....چون میحوام خودم سرخود برم ازمایشات ایمنی بدم چون دوبار شکست ای وی اف داشتم .....پس دیگه هر وقت اومدم ایران زنگ میزنم نیکان وایه چن روز بعدش وقت میگیرم

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
دارو نداشتم اصلا اینسری دارو گیاهی مصرف کردم

چه جالب گلم.....فک کنم امثال ما به ایترویول حساسیت دارن....من صخامت رحمم قبل از ای وی اف همبشه ۷ یا ۸ بود بعد که ایترویول استفاده میکردم به جای اینکه بالا بره میرفت پایین یه دفعه تا ۳/۵هم اومد.....عزیزم ایم مرکز بوعلی رو حتما باید خودمون بریم یا میشه از طریق تلفن سفارش دارو بدیم؟.......راستی خودتو ناراحت نکن شاید یه خیری بوده  توش که عقب افتاده سیکلت.....فک کنم گفتی صخامتت ۷ بوده .....سعی کن زیر ۸ انتقال ندی

فدات شم گلم

قربونت گلی جون 

سلام عزيزم شما پانكچر كردين؟

سلام گلم نه فعلا 2اسفند رفتم لاهوتی اشغال میگه زود اومدی .. مگم خوب روانی خودت گفتی 2اسفندبیا .. گفت برو 3شنبه مجدد بیا ..بخدا15ساعت راهمونه .. احتمال زیاد پنجشنبه یا شنبه پانکچر بشم گفت 16تا فولیکول تو سونوت هست ولی سه شنبه نظر اصلی رو میده .. دکترم عوض کردم نبوی عاللللللللیه

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
مهربون جون وقتی میبینن به دارو خوب جواب نمیدی چرا باز تکرارش میکنن؟ من چندسال پیش میرفتم سونو مثلا ...

شادن جون من امروز واکسن کزاز زدم، اما الان یه جایی خوندم کسایی که مشکل انعقادی دارن نباید بزنن. حالا من آنوکسا میزنم، نمیدونم تداخل دارن یا نه. دوستان ممنون میشم اگه کسی اطلاع داره جواب بده. 

@زینبی_بابا    

@bopo    

مامان ماهک و نازنین جون نتونستم تگتون کنم.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
مرسی دیگه من استرادیول نمیخورم    بازم سیکلم کنسل شد

اره عزیزم فهمیدم ....میدونم چی میگی برا منم دقیقا عین خودت بود .... .....فک کنم به ما نمیسازه .....

سلام بچه ها، خوبین؟

من الان سونو آنومالی بودم. یه هماتوم ۸۶ در ۱۷ میلی کنار قل کوچیکم دیده شده. الان تو هفته ۱۸ یهو از کجا درومده؟ 😔

چیکار کنم جذب شه؟ چرا انقده بزرگه؟ تا یه ماه پیش چیزی نبود ☹️

ولی از دو هفته پیش چند شب وسط خواب یهو زیر دلم تیر میکشید و درد داشتم که خودمو جابجا میکردم خوب میشد. فکر کنم همین بود 😔